Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ποιο είναι το Παγκόσμιο Διευθυντήριο που απειλεί να δολοφονήσει την ανθρωπότητα με τον κορωνοϊό και τα συγκεκριμένα εμβόλια

Οι γκόϊμ δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει,  τα έχουμε ρυθμίσει και προγραμματίσει όλα!

Οι περισσότεροι βέβαια επηρεασμένοι από τα όσα συνωμοσιολογικά και ρατσιστικά λέγονται ότι τα προβλήματα οφείλονται στους Εβραίους, όμως πέφτετε έξω. Αν είναι έτσι γιατί οι Εβραίοι του Ισραήλ με τον ταχύτατο σε μεγάλη κλίμακα εμβολιασμό που τους επέβαλλαν εξοντώνονται και σε τόσο μεγάλη έκταση; ναι Εβραίοι είναι στο θρήσκευμα Αλλά ποιοι; Δεν είναι σωστό να κατηγορούμε γενικά κι αόριστα έναν λαό χωρίς να ξέρουμε. Πόσοι γνωρίζουν τις πληροφορίες που έχουμε αναφέρει και σε παλιότερα άρθρα μας; Το να κατηγορούμε σύσσωμο τον εβραϊκό λαό για τα δεινά, είναι σαν να κατηγορούμε σύσσωμο τον Ελληνικό λαό για τα χάλια και το κατάντημα της ηγεσίας του. Χωρίς βέβαια να αποσιωπούμε τις βαρειές ευθύνες που έχει ο ελληνικός λαός στην εκλογή τέτοιων ανήθικων και άθεων ηγετών που τον κυβερνούν.Με τη σύμπραξη της Singular Logic των Ροκφέλερ βέβαια η οποία χαλκεύει τα εκλογικά αποτελέσματα εδώ και χρόνια τώρα εν αγνοία του.

Δεν παραξένεψε κανέναν όταν βλέπεις τους σημερινούς Εβραίους του Ισραήλ, ότι δείχνουν στην πλειοψηφία σαν βορειοευρωπαίοι κι όχι σημίτες σαν τους Παλαιστίνιους, που θεωρητικά είναι αδελφός λαός, καταγόμενοι από τον Αβραάμ; Ο σημερινός εβραϊκός λαός είναι το πειραματόζωο για τις διαβολιές της νέας τάξης (https://katohika.gr/ellada/akouste-to-malaka-ti-leei-pentakathara-oti-ginetai-plithysmiako-peirama-echoun-symfonisei-sto-israil-akouste-monoi-tous-ta-lene/ ).

Πιθανόν ο ιστορικός του μέλλοντος να γράψει ότι ο εβραϊκός λαός “αυτο-ολοκαυτώθηκε”. Μην νομίσει κανείς ότι υπερασπίζομαι τους Εβραίους. Είναι θέμα έρευνας της αλήθειας κι όχι προσωπικών προτιμήσεων. Πως προκύπτει ότι φταίνε οι Εβραίοι; Οι πραγματικοί υπαίτιοι της κακοδαιμονίας του κόσμου είναι οι “ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”. Με αυτόν τον όρο περιλαμβάνω πάρα πολλούς, όπως μασόνους, ιλλουμινάτι, (πεφωτισμένους), τεύτονες, ναϊτες, λέσχη Bilderberg, χάζαρους μεγαλοτραπεζίτες, σατανιστές κα. Δεν θα κολλήσουμε στον ποιον όρο χρησιμοποιούμε.  Όμως οι σιωνιστές κρύβονται πίσω από την εβραϊκή θρησκεία, σαν ηγέτες της. Δεν πιστεύουν σ’ αυτήν, αλλά χρησιμοποιούν τους Εβραίους σαν προκάλυμμα, κατά κάποιον τρόπο, όπως οι μεγαλομέτοχοι των αθλητικών σωματείων πίσω από τους οπαδούς των ομάδων κρύβουν τους αδιαφανείς σκοπούς τους.

Ο όρος “σιωνιστές” ξεκίνησε ουσιαστικά το 1903, με την διαρροή των “Πρωτοκόλλων της Σιών”, μέσω του Ρώσου Νείλου μοναχού, που κάποιοι προσπάθησαν μανιωδώς να πουν ότι ήταν προβοκάτσια αλλά όποιος τα βλέπει σήμερα σοκάρεται από την πιστότηταεκτέλεσής τους. ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ. Ψάξτε μόνοι σας και συγκρίνετε.

Η προσπάθειά μας δεν είναι να πεισθείτε αλλά να αποκτήσετε τα κλειδιά που θα σας οδηγήσουν να λύσετε το μυστήριο ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Τότε μόνο θα πεισθείτε.

Πως όμως ενώ ξεκινούν οι σιωνιστές το 1903 αμέσως μετά το πρώτοσ Συνέδριό τους υπό τον Θεόδωρο Herzel το 1897 έφθασαν να τρομοκρατούν τον κόσμο και να κάνουν επίδειξη ισχύος με ένα πολυμελετημένο και πολυδοκιμασμένο σχέδιο βιολογικής απειλής σήμερα και δίνουν παγκόσμιες εντολές πως θα συμπεριφερθεί η πολιτική ηγεσία των λαών στους πολίτες της κάθε χώρας;

Ήδη σας είπαμε ότι απλά χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο Διεθνής Σιωνισμός και σιωνιστές για να καλύψουμε μια κάστα, που ανέκαθεν υπήρχε, από αρχαιοτάτων χρόνων, με στόχο να ελέγξει και καταδυναστεύσει την ανθρωπότητα, με αυτό που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Τους λένε και ελίτ, καμπάλ κ.λπ. εμεις προτιμούμε το σατανιστές εωσφοριστές.

Οι σιωνιστές έχουν οργάνωση κι αρχηγό αλλά και δυο μεγάλα προβλήματα : αποτελούνται από αλληλοσυγκρουόμενες κάστες (ουαί κι αλλίμονο αν είχαν ομόνοια, θα μας είχαν ισοπεδώσει) κι έχουν για πνευματικό αρχηγό τους τον Σατανά κι επίγειο τον αναμενόμενο Μεσσία…

Γι αυτό κι αποτυγχάνουν αιώνες στα σχέδιά τους, όμως τώρα είμαστε στο αμήν για να επικρατήσουν! Μη νομίσετε ότι Κούλης και λοιποί είναι ηγέτες εκεί. Οι εκτελεστικάριοι είναι, οι καρπαζοεισπράκτορες αυτών, οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΗ-ΙΚΑΝΩΝ.

Τα σχέδιά τους πάνε πολύ βαθιά στο χρόνο κι εργάζονται επί πολύ για να υλοποιήσουν το κάθε ένα όπως αυτό του Jacques Attali (https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali ), που ήταν σύμβουλος του François Mitterrand (πρώην προέδρου της Γαλλίας) και έγραψε τα εξής, το 1981:

“Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή, όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, ξοδεύουν περισσότερα από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά την κοινωνία. Κατόπιν οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι. Και πάνω απ’ όλα, τελικά, οι ηλίθιοι. Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε καταυλισμούς. Θα τους ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. Ο πολύ μεγάλος, και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός, είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά. Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό,τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.

Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε! Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι :
Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν. Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία.

Θα είχαμε διασφαλίσει ότι είχαμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.
Έτσι, η επιλογή των ηλίθων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή.”

Αυτή είναι ακριβής μετάφραση αποσπάσματος από το βιβλίο του Jacques Attali: “A Brief History of the Future” ISBN13 9781611450132

Ο συγγραφέας ζεί ακόμα, είναι σήμερα 77 ετών…

Το βιβλίο του Αταλί, αυτή η “βίβλος” της Νέας Τάξης αποτελεί ένα ντοκουμέντο κυνισμού και μισανθρωπιάς, ένα τρομακτικό βιβλίο- τεκμήριο για την υπέλιξη που θα υποστεί η ανθρωπότητα, αν επικρατήσουν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης.
Όσο και αν φαίνεται φανταστικό και μακρινό το βιβλίο αυτό, έχει την αποδοχή -έγκριση, ενός άλλου ανθρώπου των παρασκηνίων.

Ο Henry Kissinger χαρακτήρισε αυτό το βιβλίο ”λαμπρό, προκλητικό και δύσκολο να τ’ αρνηθεί κανείς”. Είναι καλό και χρήσιμο να διαβάζουμε τέτοια ντοκουμέντα. Πρέπει να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι θεωρίες πρεσβεύουν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης.

Ανεξαρτήτως αν αυτοί οι άνθρωποι είναι εβραίοι, αμερικάνοι, Αάγγλοι, γερμανοί, εξωγήινοι ή πιγκουίνοι, η ουσία είναι αυτή : Η παγκοσμιοποίηση μας παρουσιάζεται ως ιστορική νομοτέλεια, μοιραίο γεγονός ή ακόμα και θεϊκή επιταγή (!!).

Αλλά η αλήθεια ειναι πως πρόκειται για το σχέδιο κάποιων μισάνθρωπων οραματιστών που δεν θα διστάσουν, αν αποτύχει το σχέδιο, να μετοικήσουν σε άλλον πλανήτη, αφού πρώτα θα έχουν διαλύσει αυτόν. Υπάρχει ήδη αυτό το πρότζεκτ. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη…

Αλλά, φυσικά, ούτε και το Θεϊκό σχέδιο…”
Θα συμπλήρωνα το εξής : «Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του» (Meyer Amschel Rothschild)

Επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ.

Κάντε και το πείραμα >
https://www.brighteon.com/4aac94b6-bb82-4fcf-af4b-1cb3c268c3cb

Όλα τα πιο πάνω πλην κάποιων προσθηκών δικών μας, προέρχονται από το site:https://www.triklopodia.gr/bas_4-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84/ και με τον τίτλο:

BAS_4 : ΕΒΡΑΙΟΙ & ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-β)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.