Συμβαίνει τώρα, όσα έλεγε ο Rudolf Steiner, οι σύγχρονοι φιλήδονοι πνευματικοί σκλάβοι πουλούν την ψυχή τους για το κορμί τους

Rudolf Steiner: ”στο μέλλον θα περιορίσουμε τη ψυχή με την Ιατρική χάρη σ’ εμβόλια που θα καταργήσουν την πνευματική συνείδηση.”

 

«Η ανθρωπιστική αντίληψη είναι ένα ιδεολογικό εργαλείο χρήσιμο κυρίως στους ιμπεριαλιστικούς επεκτατισμούς και υπό την ηθική και ανθρωπιστική μορφή του γίνεται το όχημα ενός οικονομικού ιμπεριαλισμού. » — Carl Schmitt, La Notion de politique (1927) H εργαλειοποίηση της ανθρωπιστικής ιατρικής από την πολιτική είναι προς αυτή την κατεύθυνση..

Η εξαφάνιση της μεγάλης κουλτούρας που προέβλεψε ο Τσβάιχ στα τριάντα είναι δεδομένη στον κόσμο. Μπαίνουμε στην εποχή του περιττού πολίτη για τον οποίο μιλά ο Νίτσε στο Ζαρατούστρα, ένας πολίτης τόσο περιττός που επιτρέπει να φυλακιστεί και να εξοντωθεί χωρίς αντίδραση. Η κουλτούρα γίνεται παγωμένη γνώση (Debord) ή σκέψη και μουσική μιας χρήσης. Η ποίηση έχει εξαφανιστεί, η θρησκεία πλαστικοποιήθηκε: το μόνο που έχει σημασία είναι να απολαμβάνεις και να επιβιώνεις. Ο πανικός Covid και ο κωδικός QR δεν έχουν άλλη αιτία.

Η παρακμή της πνευματικότητας συνόδευσε επίσης τη νεωτερικότητα και τα εμβόλιά της και εδώ θ’ ανατρέξω στον Ρούντολφ Στάινερ και τις διαλέξεις του από το 1917. Rudolf Steiner: ”στο μέλλον θα περιορίσουμε τη ψυχή με την Ιατρική χάρη σ’ εμβόλια που θα καταργήσουν την πνευματική συνείδηση.”

dimpenews.com

 

1 σχόλιο

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.