Αrnaud Huboud-Peron: «Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταστεί υποχρεωτική».

Αrnaud Huboud-Peron: «Αυτή η ένεση είναι γονιδιακή θεραπεία – Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία»

«Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης δεν μπορούμε να διεξάγουμε πειράματα σε ανθρώπους»

Ο νοσοκομειακός χειρουργός, Arnaud Huboud-Peron, μίλησε σε εκατοντάδες άτομα τα οποία συμμετείχαν σε μια διαδήλωση κατά του υγειονομικού πάσου και διεξήχθη μπροστά από τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Tarbes.

Ο Γάλλος γιατρός μίλησε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και τον χαρακτήρισε ως «γενοκτονία», παράλληλα αναφέρθηκε και στις παρενέργειες του εμβολίου.

Όσα είπε ο γιατρός, σύμφωνα με το france3-regions

«Βλέπουμε μια επιδημία η οποία αν την δούμε ρεαλιστικά δεν είναι τόσο σοβαρή όσο μας λένε.

Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταστεί υποχρεωτική.

Αυτή η ένεση ευθύνεται για υπερβολικά πολλές -τις αποκαλούμε ανεπιθύμητες ενέργειες-αλλά πρέπει να αποκαλούνται επιπλοκές, πρέπει να αποκαλούνται θάνατοι! Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι δραματικό. Έχουμε στο νοσοκομείο από χθες 2 νέους 17 και 20 ετών που έπαθαν μυοκαρδίτιδα 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό.

Πρέπει πάση θυσία να αρνηθούμε αυτήν το εμβόλιο. Πρέπει να αρνηθούμε αυτήν την ένεση στα παιδιά. Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία!».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1013468_ahuboud-peron-ayti-i-enesi-einai-gonidiaki-therapeia-ayto-poy-symvainei-einai-mia

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.