Παν. Παπαγιαννάκης:«τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις όταν φτάνουν στο νοσοκομείο γράφονται άλλες επιπλοκές.»

Καταγγελία «ΦΩΤΙΑ» γιατρού για εμβόλια και COVID: Γράφουν ΨΕΜΑΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ-«ΒΟΜΒΑ» με Μαγιορκίνη το 2020

Οι γιατροί «πεισμώνουν» και πλέον οι αποκαλύψεις θα γίνουν ΡΟΥΤΙΝΑ!!!

 

Αντίθετος στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι ο Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, κάνοντας μάλιστα τρομερές αποκαλύψεις.

Ο κ. Παπαγιαννάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει φυσική ανοσία καθώς έχει νοσήσει, ωστόσο μιλάει για «εξατομικευμένο εμβολιασμό και όχι υποχρεωτικό».

«Τα γενετικά σκευάσματα δεν έχουν ελεγχθεί για καρκινογενέσεις, τοξικότητες και αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα».

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει», ενώ σημείωσε πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις γράφονται άλλες επιπλοκές.

«Δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από μικροβιολογικές λοιμώξεις», επισήμανε, με τον κ. Καπραβέλο από τη μεριά του να τονίζει ότι ο θάνατος των ασθενών είναι «καταστροφική συνέπεια του κορωνοϊού» και τον δημοσιογράφο να αντιδρά και να ζητά στοιχεία.

Ωστόσο βίντεο από το μακρινό 2020 δίνει μπόνους στον γαστρεντερολόγο από το Ιπποκράτειο, καθώς σε αυτό ο γνωστός Γκίκας Μαγιορκίνης παραδέχεται αυτό που είχε πει και ο Σωτήρης Τσιόδρας πως δηλαδή καταγράφονται θάνατοι με κορωνοϊό ως θάνατοι από κορωνοϊό, ενώ οφείλονται σε άλλες αιτίες (θυμηθείτε και άλλο άρθρο του el.gr ΕΔΩ).

 

Δείτε την παρέμβαση του γαστρεντερολόγου:

ΠΗΓΗ;https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/kataggelia-fotia-giatroy-gia-emvol/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.