Προσοχή συμπληρώσατε την πιο κάτω Υπεύθυνη Δήλωση για το σχολείο του παιδιού σας και να απαιτήσετε να πρωτοκολληθεί

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΩΡΑ – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ: “ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ eΜΒΟΛΙΑ!”. ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ eΜΒΟΛΙΟ! [Κ-Τ]

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.. ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.. ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΠΕΙΓΟΝ! 
 
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ TOY ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ FB  
 
Σωτήρης Γκεκόπουλος   δικηγορος..
 
Μια επείγουσα ενημέρωση και προειδοποίηση των γονέων μαθητών.
Σήμερα ο Υπουργός Υγείας προανήγγειλε την δημιουργία μονάδων ΜΕΘ στις παιδιατρικές κλινικές και νοσοκομεία επειδή προβλέπεται αύξηση κρουσμάτων με την νέα σχολική σαιζόν.
Η αναγγελία αυτή εκτός από ύποπτη είναι και η απόδειξη ότι προετοιμάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των μαθητών  από 12-18 με το πρόσχημα της συνέχειας της λειτουργίας των σχολείων.
Οι δολοφόνοι και βιαστές των ψυχών και σωμάτων των υγειονομικών τώρα έχουν στόχο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών να δολοφονήσουν την νέα γενιά επειδή αυτές τις εντολές έχουν από την παγκόσμια συμμορία της νέας τάξης.
Γι αυτό γονείς ξυπνήστε και αντιληφθείτε τον μεγάλο κίνδυνο για τα παιδιά μας. Ήδη κυκλοφορεί μια υπεύθυνη δήλωση που θα σας δώσουν από την Δευτέρα  να υπογράψετε ως κηδεμόνες τους με οκτώ σημεία εκ των οποίων το τελευταίο αναφέρει ότι * θα είσθε υποχρεωμένοι να τηρείτε όλα όσα ρυθμίζει η νομοθεσία για τον covid*. Αυτό σημαίνει ότι αν βγει νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των παιδιών όπως τα γνωστά ανθρωποειδή τέρατα  Βασιλακόπουλος και Παγώνη προανήγγειλαν τότε η τύχη των παιδιών σας φεύγει από εσάς και αυτά γίνονται έρμαιο της διάθεσης του κάθε καθηγητή να επιβάλλει στο σώμα τους οποιαδήποτε ιατρική πράξη (rapid test η εμβολιο) χωρίς να σας ρωτήσει.
Γι αυτό αυτήν την δήλωση δεν θα πρέπει να την αποδεχθείτε επειδή κατά τον νόμο έχετε και ασκείτε την γονική μέριμνα και επιμέλεια του παιδιού σας από κοινού. Θα αποδεχθείτε να την συμπληρώσετε μόνο   αν σας επιτρέψουν να  συμπληρώσετε στο τέλος  ειδική παράγραφο που θα λέει ότι.*Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιβολή μέτρου που συνιστά ιατρική πράξη από οποιονδήποτε  νηπιαγωγό δάσκαλο καθηγητή η διευθυντή σχολείου στο σώμα του παιδιού μου αν δεν ενημερωθώ προηγουμένως και δεν συναινέσω σαυτην. Αλλιώς την ποινική και αστική ευθύνη θα έχει αυτός που θα την επιβάλει* 
Αν δεν δεχθούν στο σχολείο αυτή την παράγραφο δεν θα υπογράψετε καμια δήλωση και θα μπορείτε να αποσύρετε το παιδί σας από τα μαθήματα και αν χρειασθεί θα προσφύγετε και σε Δικαστήριο αφού προηγουμένως καταγγείλετε την παράνομη αυτή μεθόδευση που κατ εντολήν της κυβέρνησης εκβιαστικά σας επιβάλλεται.  Από την Τρίτη θα μπορείτε να καταθέσετε και σχετική αίτηση στο σχολείο που θα δημοσιευθεί στο fb με λήψη αρ.πρωτ. όπου θα αιτιολογείτε  την στάση σας .

ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/09/e-e.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.