ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ (ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ…).

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΑΛΛΟΤΕ “ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ”…

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΑΛΛΟΤΕ “ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ”… ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΑΛΛΟΤΕ “ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ”…
ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !

Ο Σύριζα έχει φέρει τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε ένα κομβικό σημείο. Ο πολιτικός του τυχοδιωκτισμός, η χαλαρότατη πολιτική ηθική και το απύθμενο πάθος για την εξουσία και την καρέκλα που έχει επιδείξει τον προηγούμενο καιρό με κάνουν να πιστεύω ότι πριν “κάτσει” η μπίλια, δεν πρόκειται να κάνει πρόωρες εκλογές.
Από Σεπτέμβρη λοιπόν ξεκινούν μαζικοί πλειστηριασμοί, θα έχουμε την απόλυτη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και πιθανότατα την ενεργοποίηση του κόφτη.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΛΥΤΗ εξαθλίωση του ελληνικού λαού, ακόμα και του κομματιού εκείνου στο οποίο είχε απομείνει λίγο “λίπος”. Συνεπώς η χώρα θα μετατραπεί σε μια συντετριμμένη γερμανική αποικία, όπου ελάχιστοι προύχοντες καπιταλιστές θα συνδιοικούν και θα κατέχουν όλο τον πλούτο μαζί με τα διεθνή αρπακτικά. Αυτά όμως τα ξέραμε…

 

 

Η παράμετρος που μπαίνει μετ’ επιτάσεως στο παιχνίδι, είναι ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Ήδη οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία είναι στο χειρότερο σημείο τους μετά τον Β’  ΠΠ, ιδίως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και η αναθέρμανση των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας, αν και λυκοφιλία τακτικής, δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση η οποία αντικειμενικά αναβαθμίζει το ρόλο της Ελλάδας, ως προτεκτοράτο των Αμερικάνων.
Η κομβικής σημασίας, ΝΑΤΟική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, στην οποία είναι αποθηκευμένες πυρηνικές κεφαλές, έφτασε στο σημείο να πολιορκηθεί από τον τουρκικό στρατό προκειμένου να συλληφθούν οι πραξικοπηματίες οι οποίοι είχαν κατά τον Ερντογάν, άμεση συσχέτιση ΚΑΙ με τη συγκεκριμένη βάση. Επιπλέον η τουρκική κυβέρνηση προχώρησε στη διακοπή ηλεκτροδότησης στη βάση αυτή, γεγονός που προκάλεσε χάος παρόλο που λειτούργησαν οι γεννήτριες…
Σε αυτό το τοπίο προστίθεται και η διαφαινόμενη επικράτηση των συμμάχων Άσαντ, Ρωσίας, Χεσμπολάχ και Κούρδων(με αστερίσκο) στη Συρία, γεγονός που απομακρύνει τα όποια αμερικανικά σχέδια για τριχοτόμηση, απομάκρυνση του Άσαντ και εκμετάλλευσης κομματιού της Συρίας ως στρατιωτική βάση και ενεργειακό κόμβο ανταγωνιστικό του Ρωσικού ενεργειακού μονοπωλίου αναφορικά με το φυσικό αέριο. (Σ.γ.: Δηλαδή οι ΗΠΑ θέλουν μονά [Ισραήλ] ζυγά [Συρία, Αίγυπτο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία], δικά τους).

μΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ ΑΝ ΔΙΏΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ τΟΥΡΚΊΑ ΤΟ ΤΈΜΕΝΟς ΣΤΗΝ εΛΛΆΔΑ ΣΑσ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ, ΑΝ ΔΙΩΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Ο Τσίπρας λοιπόν φαίνεται να είναι έτοιμος (σ.γ.: για την καρέκλα ρε γαμώτο!) να παίξει αυτό το χαρτί. Να μετατραπεί η Ελλάδα στην απόλυτη ουρά των ΗΠΑ (να γίνει ένα Κουβέιτ χωρίς πετρέλαιο). Αυτό μπορεί έχει συνέπειες σχετικά με την ασφάλεια του ελληνικού λαού και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μια και χάνει την όποια σχετική ουδετερότητα (αν και μέλος του ΝΑΤΟ) και τις “καλές σχέσεις με όλους”.
Τα “αιτήματα” των ΗΠΑ θα έχουν πιθανώς σχέση με την επέκταση και αναβάθμιση της βάσης της Σούδας και ίσως τη δημιουργία μιας ακόμη βάσης στην οποία θα μεταφερθούν τα πυρηνικά όπλα από την βάση του Ιντσιρλίκ, (σ.γ.: φτου κι από την αρχή στον Άραξο όπου κάποτε ο Τσίπρας και η λοιπή συμμορία του ΚΚΕ που δημιούργησε τον Συνασπισμό και τον Σύριζα διαμαρτύρονταν με το περίφημο σλόγκαν «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» τώρα μας τις ξαναφέρνουν) την ενεργειακή προσκόλληση της χώρας μας στα αμερικανικά συμφέροντα, την πιθανή συμμετοχή μας στην αντι-πυραυλική ομπρέλα του ΝΑΤΟ κ.λπ.
Η Αμερικάνικη πρεσβεία (με προκαθήμενο τον πρέσβη που δημιούργησε την κεντρικοπολιτική φασιστικοποίηση της Ουκρανίας με αλλαγή του καθεστώτος) θα αναλάβει και επίσημα την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας (ανεπίσημα ήδη ανέλαβε μια και διαχειρίστηκε αυτή το θέμα των αιτούντων πολιτικό άσυλο Τούρκων πραξικοπηματιών).

Ελλάδα η χώρα των ευκαιριών για όλους πλην των ντόπιων υπηκόων. ακόμη κι ο δρομέας όχι μόνο το ΧΙΛΤΟΝ, πουλιούνται. Για πενταροδεκάρες...

Ελλάδα η χώρα των ευκαιριών για όλους πλην των ντόπιων υπηκόων. Ακόμη κι ο δρομέας όχι μόνο το ΧΙΛΤΟΝ, πουλιούνται. Για πενταροδεκάρες… εννοείται.

Το αντάλλαγμα θα είναι κάποιου είδους ελάφρυνση του χρέους για την οποία θα πιέσει περισσότερο το ΔΝΤ και η αμερικάνικη κυβέρνηση, κάποιες αποικιακού τύπου επενδύσεις στη χώρα από φιλο-αμερικάνικα κονσόρτσιουμ που θα δώσουν ίσως μια ώθηση στους δείκτες της ανάπτυξης και παρόμοιες παροχές… (Σ.γ.: Αοριστίες, προφάσεις εν αμαρτίαις και λοιπές μακακίες που μόνο το καφενείον «Η ΕΛΛΑΣ»
δεν θα ωφεληθεί) Αυτό ελπίζει ο Τσίπρας ότι θα τον κρατήσει παραπάνω στην εξουσία και θα του δώσει ισχυρές πλάτες για να συνεχίσει να ηγείται… Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, η Ελλάδα θα είναι μία χώρα χωρίς εθνική ανεξαρτησία, χωρίς δημόσιο πλούτο, με έναν λαό υποτελή και εξαθλιωμένο, η οποία θα μπει μελλοντικά σε πολύ μεγαλύτερες περιπέτειες από εκείνες στις οποίες θα έμπαινε αν επέλεγε το δρόμο της αξιοπρέπειας (σ.γ.:που τη βρήκατε; Και πότε την είχαμε;) και της ρήξης.

Leonidas Papadopoulos

http://anaktisis.net/2016/08/12/%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b7-%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%be/

Θαυμάστε και αυτό σαν επίτευγμα των πανάθλιων αντεθνικών κυβερνήσεών μας!

ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ..

διεθνοποίηση uber alles.

Διεθνοποίηση uber alles ή αλλιώς, σε έναν κόσμο βίας και απόλυτης βαρβαρότητας του φασιστικού μουσουλμανισμού, εμείς βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια αποδεικνυόμενοι δήθεν χριστιανοί και αγαθοί, ενώ σε τίποτα από όσα είπε ο Ιησούς δεν πιστεύουμε ούτε πράττουμε, εκτός από να τον βλασφημούμε.

Mία εξαιρετικά κακή «παράσταση» στήθηκε από γνωστούς-αγνώστους σκηνοθέτες με πρωταγωνίστρια την «χρυσή» αλλά και «χάλκινη» Ελληνίδα στην σκοποβολή Α.Κορακάκη. Αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες πήραν πρόσφυγες μουσουλμάνους από το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών και τους «έστησαν» δίπλα από την Ολυμπιονίκη στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη φωτογραφίες με μουσουλμάνους να υποδέχονται στην βορειοελλαδική πόλη της Δράμας την Ελληνίδα. Η ίδια η Α. Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση δεν είχε να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί).

Κορακάκη σε χρησιμοποιούν για να μουσουλμανοποίηση των πάντων στο όνομα των φιλόξενων υπηκόων.

Άννα σε χρησιμοποιούν πολιτικά οι αλήτες κυβερνητικοί για να πετύχουν την εφαρμογή στην πράξη την μουσουλμανοποίηση του Σαμουήλ Χάντιγκτον, στο όνομα των φιλόξενων υπηκόων.

Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν απορία αφού το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως- άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ’ Ανατολών πρόσφυγες μετανάστες-“παράνομους μετανάστες” κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου “θα περνάνε υπέροχα”. Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους. Την ίδια ώρα, περίπου πρόσφυγας μαχαίρωνε αστυνομικό, συνάδελφο, του πατέρα της Α.Κορακάκη, που επίσης είναι αστυνομικός, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, γιατί ο αστυνομικός ζήτησε από την Γαλλίδα να απομακρυνθεί από το κέντρο, καθώς δεν είναι πρόσφυγας, οπότε δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Η γυναίκα αρνήθηκε, δηλώνοντας πως είναι “αλληλέγγυα”. Η κίνηση του αστυνομικού προκάλεσε τις αντιδράσεις δύο προσφύγων, με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να μαχαιρώνει τον αστυνομικό στο λαιμό! Ο δράσης συνελήφθη και ανακρίνεται. Αναμένεται σήμερα να αφεθεί ελεύθερος…  www.defence net και www.anaktisis.net

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.