(Χωρίς τίτλο)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

της Αικατερίνης Αλεξανδράτου-Χατζηθεοδώρου του Γεωργίου, Πολιτικού Μηχανικού, επιτίμου μέλους Τ.Ε.Ε.

Κατοίκου Πατρών, οδός Κολοκοτρώνη αρ. 17 Τ.Τ. 26 331

Αρ. ταυτ: Α 0 305756

 

 

Συνημμένο με αριθμό 1: μονοσέλιδο άρθρο της “The Guardian”, με ελάχιστες επισημάνσεις, σε πολύ απλά αγγλικά.

Συνημμένο με αριθμό 2: μονοσέλιδο συντομευμένο άρθρο του abc News σχετικά με απόφαση Ομοσπονδιακού Δικαστή. Οι επισημανθείσες παράγραφοι έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά.

ΠΡΟΣ

τον αξιότιμον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Θέμιδος Μέλαθρον. Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121   Αθήνα.

Κύριε Εισαγγελεύ,

στην Ελλάδα με απόφαση της κυβερνήσεως έχουν εισαχθεί προς εμβολιασμό των Ελλήνων τα τέσσερα νέου τύπου -γονιδιακά mRNA και DNA- εμβόλια, κατασκευασμένα από τις Εταιρείες Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson+Johnson ή Janssen (θυγατρική της J+J). Όλα τα εισαχθέντα εμβόλια ευρίσκονται σε πειραματικό στάδιο, εφ’ όσον δεν είχαν γίνει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους πριν κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά με δυσάρεστο αποτέλεσμα πάρα πολλοί άνθρωποι να εμφανίζουν παρενέργειες που μπορούν να φθάσουν ως το θάνατο μετά τον εμβολιασμό τους.

Ως εκ της θεσμικής σας θέσεως σίγουρα γνωρίζετε όλα αυτά και τα παρακολουθείτε με τη δέουσα προσοχή. Όμως έχει γίνει μία ιατρική έρευνα την οποία ίσως δε γνωρίζετε, διότι είναι πολύ πρόσφατη και δεν έχει αναφερθεί ακόμα εκτενώς στα ειδησεογραφικά μέσα. Την διεξήγαγε ο ειδικός στην μικροσκόπηση νευροπαθολόγος Dr. Robert O. Joung με την επιστημονική του ομάδα. Για την έρευνα αυτή χρησιμοποίησαν πολλών τύπων υπερσύγχρονα μικροσκόπια και φασματοσκόπιο με περίθλαση ακτίνων Χ, όλα συνδεδεμένα με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το ερώτημα στο οποίο θέλησε να δώσει απάντηση ο Dr. R. Joung διεξάγοντας αυτήν την έρευνα είναι το αν υπάρχουν συστατικά στα τέσσερα πειραματικά γονιδιακά εμβόλια, τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όταν κατατέθηκαν εκεί οι σχετικοί φάκελοι με τα ιατρικά στοιχεία και άλλα δεδομένα των εμβολίων αυτών, προκειμένου να τους δοθεί προσωρινή άδεια χρήσης.

Από την έρευνα αυτή διεπίστωσε ότι στα εμβόλια αυτά περιέχονται συστατικά που έχουν αποκρυβεί από τον Π.Ο.Υ. Κατά συνέπεια έχουν αποκρυβεί από κάθε άνθρωπο, ο οποίος, με βάση υπερεθνικούς νόμους, (για παράδειγμα τον Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1947) και τα Συντάγματα των διάφορων χωρών, πρέπει να είναι πλήρως και αληθώς ενημερωμένος, προκειμένου να μετέχει σε ιατρικά πειράματα, όπως έχει πλέον αποδειχτεί ότι είναι τα γονιδιακά mRNA και DNA εμβόλια (AstraZeneca και Janssen) , ώστε να συναινέσει με ελεύθερη βούληση περί της συμμετοχής του σε αυτά.

Αυτά τα μη δηλωθέντα συστατικά που βρέθηκαν και στα τέσσερα εμβόλια είναι εξαιρετικά επιβλαβή, λόγω της τοξικότητας που προσδίδουν στο ανθρώπινο σώμα και άλλων άκρως παθογόνων καταστάσεων που προκαλούν σε αυτό. Συγκεκριμένα η ομάδα του Dr. Joung βρήκε ότι αυτά περιέχουν, με κάποιες διαφοροποιήσεις ανά εμβόλιο, μέταλλα όπως τιτάνιο, βισμούθιο, βανάδιο, σίδηρο, χρώμιο, νικέλιο, πυρίτιο, αλουμίνιο και μη μεταλλικά στοιχεία όπως άνθρακας, οξυγόνο, άζωτο και άλλα μέταλλα και αμέταλλα.

Εκείνο όμως που περιέχουν όλα και σε πολύ μεγάλες ποσότητες είναι το ημιμέταλλο γραφένιο, (rCO=μειωμένο οξείδιο του γραφίτη), το πιο ισχυρό σε ελκυσμό ή συμπίεση υλικό που υπάρχει στη φύση. Το γραφένιο έλκεται από μαγνήτη, επί πλέον δέχεται και στέλνει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δηλαδή είναι πομπός και δέκτης αυτής. Γι’ αυτό και εντοπίζονται οι εμβολιασμένοι που υπάρχουν στο περιβάλλον ενός τάμπλετ και μάλιστα ο καθένας φέρει έναν συγκεκριμένο αριθμό, εφ’ όσον εμφανίζονται αυτοί οι αριθμοί στο τάμπλετ.

Το παθογόνο στοιχείο δε, πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία, που βρέθηκε στο εμβόλιο της Pfizer είναι ένα παράσιτο, το τρυπανόσωμα, που μπορεί να αποβεί θανατηφόρο για τον άνθρωπο. Τις σχετικές εικόνες από μικροσκόπιο θα τις παραθέσω στην παρούσα μαζί με μια επιλογή από τις υπόλοιπες της έρευνας.

Αυτά τα ευρήματα, όπως καλύτερα από κάθε άλλον κατανοείτε εσείς, αποτελούν μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα του ποινικού και αστικού Δικαίου στα χέρια κάθε πολίτη της ανθρωπότητας εναντίον όλων όσων με δόλιο τρόπο υπέκλεψαν τη ζωή του (ασφαλώς και θα απαιτήσουν δικαιοσύνη οι συγγενείς του) ή την υγεία του. Όταν υπάρχουν τόσα θύματα από δόλιες ενέργειες (η απόκρυψη της παρουσίας τοξικών στοιχείων σε ένα “φάρμακο” δεν είναι δόλος;) ή “περίεργες” αμέλειες όπως αυτή του Π.Ο.Υ., που ενώ θα έπρεπε να έχει διεξάγει ενδελεχή έρευνα τι ακριβώς περιέχεται σε αυτά τα εμβόλια δεν το έπραξε, (την έρευνα τελικά διεξήγαγε, προς τιμήν του, ένας ιδιώτης ιατρός ο Dr. R. Joung!), τότε καμία νομική ασυλία δεν μπορεί να ισχύσει.

Διότι, αν και μετά και από αυτές τις επιστημονικές αποκαλύψεις, ισχύσει η ασυλία των οιωνδήποτε οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κάκωση της υγείας πάμπολλων ανθρώπων, όχι απλώς εκμηδενίζεται ο νομικός πολιτισμός της ανθρωπότητας αλλά εκμηδενίζεται ο πολιτισμός της εν τω συνόλω του.

Και αυτή μεταβάλλεται σε ζούγκλα “θηριανθρώπων”, όπου οι πιο δυνατοί μπορούν να κατασπαράζουν, προς ίδιον όφελος και ατιμωρητί, τους πιο αδύνατους.

Σας παρουσιάσω τώρα μερικές από τις πιο σημαντικές εικόνες της πραγματικότητας του ανθρώπινου αίματος, όπως τις έδωσαν τα υπερσύγχρονα μικροσκόπια της έρευνας του Dr. Joung.

Η πρώτη εικόνα μας αποκαλύπτει πώς είναι τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε καλή κατάσταση υγείας, τα οποία διατηρούν πλήρως το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος τους. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε καλή κατάσταση υγείας έχουν ανατομική διάμετρο 7 μικρόν.[Μικρόν =1 εκατομμυριοστό του μέτρου]

Η δευτερη εικόνα αποκαλύπτει πώς είναι το ζωντανό αίμα 24 ώρες μετά από ένα γονιδιακό εμβόλιο. Τώρα πλέον περιέχει κρυσταλλοποιημένα μεγάλα συμπλέγματα κρυστάλλων γραφενίου στο κέντρο και κρυστάλλους ουρικού οξέος στην επάνω δεξιά γωνία της μικρογραφίας.

 

Στην κάτω εικόνα βλέπουμε πώς μια συσσωμάτωση/κηλίδα, μορίων του μειωμένου οξειδίου του γραφίτη (rCO=γραφένιου) μέσα στο ζωντανό και συνεπώς ακηλίδωτο, ανθρώπινο αίμα, προκαλεί θρομβώσεις (τα κολλημένα

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.