Εξαιρετικά ισχυρό  Εξώδικο από την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Εξαιρετικά ισχυρό  Εξώδικο (ως πρόταση) για τους Υγειονομικούς σε αναστολή  καθηκόντων, από την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Εξαιρετικά ισχυρό  Εξώδικο (ως πρόταση) για τους Υγειονομικούς σε αναστολή  καθηκόντων, από την Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

5 Οκτωβρίου, 2021 1

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Και αν θελήσουν οι υγειονομικοί, που βρίσκονται  σε de facto και όχι de jure αργία,  να επιστρέψουν  οπωσδήποτε στα καθήκοντα τους, το εξώδικο αυτό είναι έτσι διατυπωμένο, ώστε ο αποδέκτης του να μπορεί να κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώπιον Διεθνών Δικαστηρίων. Και εκεί θα σκεφτεί πάρα πολύ την “Απόφαση” που θα πάρει…”.

“Μάχη που δεν δόθηκε είναι με βεβαιότητα μία χαμένη μάχη.”

Κρατώ αυτό σαν ουσία, από το άρθρο – οδηγό, της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, και προτείνω να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Αν  δοθεί η πρέπουσα συνέχεια στην Εξώδικη πρόσκληση μου προς τον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  τότε θα φέρουμε πολλά και ουσιαστικά αποτελέσματα στον αγώνα που δίνουμε πάμπολλοι  Έλληνες ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. (εδώ το εξώδικο προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου)

Ασφαλώς όμως, σε έναν ασύμμετρο πόλεμο όπως αυτός που διεξάγει η κυβέρνηση ενάντια στους Έλληνες πολίτες,  τίποτα δεν μπορεί να είναι εντελώς βέβαιο και σίγουρο.

Στον ασύμμετρο αυτό πόλεμο η κυβέρνηση  κατέχει και χρησιμοποιεί κάθε αυταρχική δύναμη που είναι δυνατόν να υπάρξει.

Από τους πολίτες, που διεκδικούν το δικαίωμα της αυτοδιαχείρησης του σώματος τους, στερεί ακόμα και το ψωμί των παιδιών τους.

 

Με απάνθρωπες μεθόδους   επιδιώκει να  καταθέσουν την ελευθερία της βουλήσεως τους στα όζοντα  πόδια της και να  στερηθούν και αποποιηθούν αυτοβούλως όλα συλλήβδην τα δικαιώματα που τους παρέχει το Διεθνές Δίκαιο και το Ελληνικό Σύνταγμα στη ζωή, στην εργασία, στην αξιοπρέπεια, για να μη μιλήσουμε για το δικαίωμα στην ευτυχία, για την οποία μιλάει το αμερικανικό Σύνταγμα.

Ωστόσο, μάχη που δεν δόθηκε είναι με βεβαιότητα μία χαμένη μάχη.

Η μάχη που δόθηκε με πάθος και σύνεση,  ασφαλώς θα  κερδηθεί.

Γι’ αυτό όλοι μαζί,  προτείνω να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Και αυτός οφείλει να αρχίσει από (και με) τους υγειονομικούς που έχουν απομακρυνθεί από τα καθήκοντα τους επειδή  έχοντας πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη  εργασιακή ομάδα, είναι φυσικό να είναι οι μπροστάρηδες στη μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί.

Συνέταξα, λοιπόν, μια  Εξώδικο Γνωστοποίηση -Πρόσκληση προς τον  Διοικητή του Ιδρύματος που υπέγραψε την Απόφαση που τους θέτει σε διαθεσιμότητα, κατόπιν και νομικών αναζητήσεων για τους Νόμους που έπρεπε να αναφερθούν για να είναι γερά στηριγμένη από νομική άποψη.  Καλόν είναι να υπογραφεί από όλους μαζί τους σε διαθεσιμότητα υγειονομικούς του κάθε  συγκεκριμένου Νοσοκομείου ή Ιδρύματος,

Αυτή η Γνωστοποίηση-Πρόσκληση, κατ αρχήν γνωρίζει στον Διοικητή του την ομώνυμο προς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εκ μέρους μου και  του ζητά να προβεί σε ορισμένες  ενέργειες που απορρέουν από τη Σύμβαση του Οβιέδο, που την έχει υπογράψει και η Ελλάδα  και αποτελεί υπερεθνικό Δίκαιο, παραβίαση του οποίου συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μπορεί να παραπεμφθεί στα Διεθνή Δικαστήρια.

Αν δεν προβεί σε αυτές  τις ενέργειες και αγνοήσει την Εξώδικο Γνωστοποίηση- Πρόσκληση  που θα του επιδοθεί νομίμως με Δικαστικό Επιμελητή, η θέση του στις επόμενες νομικές ενέργειες και  διεκδικήσεις εκ μέρους των υγειονομικών, που τότε σίγουρα  θα ακολουθήσουν, θα είναι πάρα πολύ επιβαρυμένη.

Και αυτό διότι λόγω των  στοιχείων για τα γονιδιακά εμβόλια που του γνωστοποιούνται, δύο επιλογές έχει: να ανακαλέσει ή να ακυρώσει την Απόφαση διά της οποίας τους θέτει σε αναστολή καθηκόντων. Ή να κατηγορηθεί ενώπιον αρμοδίων Δικαστηρίων για δόλια επίθεση εναντίον της υγείας, αλλά και της ζωής των υγειονομικών και της οικογενείας τους. Και να  ζητηθούν από κάθε εμπλεκόμενο με αγωγές οι ανάλογες αποζημιώσεις.

Και αν θελήσουν οι υγειονομικοί, που βρίσκονται  σε de facto και όχι de jure αργία,  να επιστρέψουν  οπωσδήποτε στα καθήκοντα τους, το εξώδικο αυτό είναι έτσι διατυπωμένο, ώστε ο αποδέκτης του να μπορεί να κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώπιον Διεθνών Δικαστηρίων. Και εκεί θα σκεφτεί πάρα πολύ την “Απόφαση” που θα πάρει…

Φυσικά  το εξώδικο αυτό είναι πρότυπο για κάθε άλλη περίπτωση επιβολής, με “ασύμμετρες” τιμωρίες, των γονιδιακών εμβολίων.  Αλλά επί αυτού θα επανέλθω.

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Πάτρα,  4  Οκτωβρίου 2021

 

Υ.Γ.-1 Την Εξώδικο Πρόσκληση μου προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θα παρακαλέσω την κ. Ποπη Σουφλή των “attikanea.info”  να την αναρτήσει  στο τέλος αυτού του άρθρου σε pdf, ώστε όσοι επιθυμούν  να τα τυπώσουν όλα μαζί.

Υ.Γ.-2 Συνιστώ την  Εξώδικο αυτή Πρόσκληση να την στείλουν από κοινού  όλοι  οι υγειονομικοί που εργάζονται στο ίδιο Νοσοκομείο κτλ. Μπορεί βέβαια να δοθεί από ένα  άτομο, αλλάζοντας κατάλληλα τους πληθυντικούς  σε ενικό.

 

   ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

των:

α….. όλα τα στοιχεία  και ΑΦΜ

β…..κτλ (συνιστώ να είναι κοινή για τους εργαζόμενους ανά Ίδρυμα)

ΚΑΤΑ

του κ. ………….Διοικητή/ ( ή Προέδρου ή ό,τι άλλο ήταν αυτός που υπέγραψε τη σχετική Απόφαση) του Νοσοκομείου…………../ Ιατρικού κέντρου/ ή άλλου

Η επαγγελματική του διεύθυνση του  Διοικητή ή  άλλου.

Κοινοποίηση : Εισαγγελία Πρωτοδικών   (της περιοχής του Ιδρύματος)

Συνημ: Αντίγραφο Εξωδίκου  προς τον κ. Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου.

Κύριε Διοικητά, σας γνωστοποιούμε  την  Εξώδικο Γνωστοποίηση-Πρόσκληση προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Αικατερίνης Αλεξανδράτου-Χατζηθεοδώρου, επισυνάπτοντας στην παρούσα αντίγραφο της σε pdf.  Αυτή περιέχει τα αποτελέσματα  έρευνας του νευροπαθολόγου Dr. Robert O. Joung και της επιστημονικής του ομάδας,  ώστε  να γίνουν γνωστά και σε σας.  

Τα αποτελέσματα αυτά αποκάλυψαν ότι στα τέσσερα (4) γονιδιακού τύπου και σε πειραματικό στάδιο εμβόλια, τα οποία αποκλειστικά και μόνον έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα, περιέχονται συστατικά που έχουν αποκρυβεί από τον Π.Ο.Υ.  Συνεπώς από όλους τους πολίτες, παγκόσμια.  Πρόκειται για άκρως τοξικά συστατικά: μέταλλα, αμέταλλα και το ημιμέταλλο γραφένιο, που είναι το πλέον τοξικό απ’ όλα.

O  Dr. Joung αποκαλύπτει με την  έρευνα του ότι το στοιχείο αυτό δημιουργεί θρομβώσεις στα ερυθρά αιμοσφαίρια από τη στιγμή που, με τον εμβολιασμό, εισέρχεται στην κυκλοφορία  του αίματος (πρώτη εικόνα σελίδος 5 στην συνημμένη εξώδικο).   Επί πλέον καταστρέφει τα ουδετερόφιλα κύτταρα που αποτελούν το 60% των λευκοκυττάρων και έχουν ρόλο να απομακρύνουν τα  χημικά και βιοτοξικά στοιχεία από το ανθρώπινο σώμα (εικόνα σελίδος 13). Τέλος το γραφένιο είναι πομπός και δέκτης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Γεγονός που καθιστά τον άνθρωπο που το φέρει στο αίμα του, επίσης  πομπό και δέκτη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι σε όλους γνωστό ότι και τα 4 γονιδιακού τύπου εμβόλια βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, όπως ο Π.Ο.Υ. επιβεβαιώνει.  Γι’ αυτό και στα πειραματικά αυτά εμβόλια δεν δόθηκε άδεια κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά από κανέναν οργανισμό φαρμάκου σε καμία χώρα ή ένωση χωρών, παρά μόνον προσωρινή άδεια χρήσης λόγω εκτάκτου ανάγκης. Έκτακτη ανάγκη η οποία δημιουργήθηκε τεχνητά, επειδή  χαρακτηρίστηκε ως πανδημία μία  γρίπη, η  Covid-19,  περίπου τόσο θανατηφόρα όσο η κοινή γρίπη.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, επικαλούμεθα τον υπερεθνικό Νόμο (άρθρο 28 παρ.1 του Συντάγματος) της Σύμβασης του Οβιέδο, (για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη βιοϊατρική, βασισμένης στον κώδικα της Νυρεμβέργης), η οποία στο άρθρο 5 επιτάσσει ότι: “Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του”.

Κατ’ εφαρμογήν του άρθρου αυτού  οι μετέχοντες σε ιατρικά εμβολιαστικά πειράματα, όπως ακριβώς είναι αυτά των 4 γονιδιακών εμβολίων, πρέπει να έχουν πλήρως ενημερωθεί από αυτούς που τα διεξάγουν, ή με οποιονδήποτε τρόπο ενέχονται ή επεμβαίνουν στο να γίνουν αποδεκτά  από πολίτες, για κάθε στοιχείο και δεδομένο που τα αφορά.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

α. να μας δηλώσετε εγγράφως ότι  η έρευνα του ιατρού Dr. Robert  Joung είναι αναληθής και να αποδεικνύετε τούτο με έρευνες συγκεκριμένες και επώνυμες,  οι οποίες να  την διαψεύδουν διότι, αν είναι αληθής, τότε  οι ανεπιθύμητες επενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό των 4 γονιδιακών εμβολίων είναι από εξαιρετικά επικίνδυνες έως θανατηφόρες.

β. να μας δηλώσετε εγγράφως ότι κανένα από τα 4 γονιδιακού τύπου εμβόλια, Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson+Johnson ή Janssen,  που έχουν εισαχθεί από την Ελληνική κυβέρνηση προς εμβολιασμό των Ελλήνων, δεν περιέχει το εξαιρετικά τοξικό και θρομβοποιητικό συστατικό  γραφένιο, ούτε άλλα συστατικά που είναι τοξικά, μέταλλα ή αμέταλλα.

Οι ως άνω απαιτήσεις πληροφόρησης,   απορρέουν από το  κατοχυρωμένο  δικαίωμα μας διά της Σύμβασης του Οβιέδο, να γνωρίζουμε κάθε τι που αφορά το εμβολιαστικό πείραμα στο οποίο καλούμεθα να  μετέχουμε, ώστε με ελευθερία και αυτεξουσιότητα βουλήσεως, αφού γνωρίσουμε όλα τα δεδομένα του, να προστατεύσουμε την υγεία και τη γενετική μας ταυτότητα, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 5 του Συντάγματος της Ελλάδος.

Και σας γνωστοποιούμε  ότι:

Τυχόν άρνηση σας να σεβαστείτε αυτό το δικαίωμα μας, δηλαδή η άρνηση να μας βεβαιώσετε εγγράφως ότι κανένα από τα 4 γονιδιακά εμβόλια δεν περιέχει  τα ισχυρώς τοξικά συστατικά μέταλλα και γραφένιο, θα θεωρήσουμε  ότι συνιστά σιωπηρή παραδοχή της ύπαρξης γραφένιου και άλλων εξ ίσου ισχυρών  τοξικών μεταλλικών συστατικών μέσα και στα 4 αυτά εμβόλια.

Έννομη συνέπεια  της έγγραφης ή σιωπηρής αποδοχής σας ότι και τα 4 γονιδιακά  εμβόλια που  έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα περιέχουν τοξικά μέταλλα και το άκρως τοξικό ημιμέταλλο γραφένιο είναι ότι υποχρεούσθε   να ανακαλέσετε άμεσα την κάθε Απόφαση σας διά της οποίας  απομακρύνατε από τα εργασιακά του καθήκοντα  έναν έκαστο από μας, λόγω της άρνησης  να εμβολιστούμε με ένα από τα 4 ως άνω εμβόλια. ‘Ώστε οι ημέρες που απείχαμε από την εργασία μας, με δική σας υπαιτιότητα, να κριθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πληρωτέες.

Η ως άνω Απόφαση σας είναι ανακλητέα  και για τον λόγον ότι  κανένας από μας,  μετά παρέλευση μηνός από την παύση των καθηκόντων του, δεν έχει κληθεί  να απολογηθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου   …………..  Ούτε καν  έχει απαγγελθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον ενός εκάστου εξ ημών, σύμφωνη με το Σύνταγμα και τον Υπερεθνικό Νόμο της Σύμβασης του Οβιέδο.

Το ότι αρνούμεθα να εμβολιαστούμε με πειραματικά εμβόλια των οποίων δεν γνωρίζουμε πλήρως τα συστατικά είναι κατηγορία που βαραίνει εμάς ή εσάς, που οφείλετε να μας πληροφορήσετε περί αυτών βάσει των άρθρων της  Σύμβασης του Οβιέδο και του Συντάγματος της Ελλάδος που προαναφέρθηκαν;

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Υπερεθνικός Νόμος της Σύμβασης του Οβιέδο, υπερισχύει του  Συντάγματος της Ελλάδος (άρθρο 28 παρ.1 του Συντάγματος) και το Σύνταγμα  (και συγκεκριμένα το άρθρο 5 παρ.5 αυτού) υπερισχύει του  Νόμων, εγκυκλίου και εγγράφου που επικαλείσθε  στην Απόφαση αναστολής καθηκόντων για έναν έκαστον από εμάς. Συγκεκριμένα η Σύμβαση του Οβιέδο και το Σύνταγμα της Ελλάδος υπερισχύουν του Νόμου 482Ο/21 αρ.206 παρ.6 υποπαρ.α , της  ΔΙΔΑΔ/Φ69/176/οικ.26259/16.08.2021 (56η) εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών και του με αρ. 655/11.08.2021 εγγράφου του υπουργείου Υγείας, που άπαντα επικαλείσθε στην ως άνω Απόφαση σας.

Και ασφαλώς γνωρίζετε ότι μετά παρέλευση μηνός από την απομάκρυνση από τα καθήκοντα μας,  και ενώ το Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν γνωμοδότησε για έναν έκαστο εξ’ ημών να τεθεί ή όχι  σε αργία, η σχετική  Απόφαση σας καθίσταται αυτοδικαίως μη ισχύουσα.  Και αν δεν πράξετε τα δέοντα  ώστε να αναλάβουμε άμεσα τα πρότερα εργασιακά μας  καθήκοντα, συντελείται παραβίαση Νόμου σε βάρος μας, συγκεκριμένα  του άρθρου 104 παρ.2 του Ν. 3528/2007 που  τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 4 του Ν. 4325/2015 -και δεν έχει περαιτέρω τροποποιηθεί ή ανακληθεί.

Σας δηλώνουμε ότι η θέληση μας να εμβολιαστούμε είναι ισχυρή, πλην όμως αδιαπραγμάτευτη στο να λάβουμε  παραδοσιακά εμβόλια της δικής μας επιλογής, τα οποία  σήμερα παράγονται σε αρκετές χώρες και μεταξύ αυτών η Ρωσία που πρόκειται  σύντομα να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά ένα παραδοσιακού τύπου εμβόλιο  με το όνομα Covivac.

Τα παραδοσιακού τύπου εμβόλια περιέχουν τον ιό Sars-Cov-2 (κορωνοϊό) αδρανοποιημένο ή απονεκρωμένο, ώστε ο οργανισμός μας να παράξει διαρκέστερα  αντισώματα ανθεκτικά σε όλες τις μεταλλάξεις, γεγονός που δεν συμβαίνει με τα γονιδιακά εμβόλια, γι’ αυτό και οι εμβολιασθέντες με αυτά και νοσούν και μεταδίδουν την ασθένεια Covid-19.

Συνεπώς ποιους, άραγε,  “επιτακτικούς λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας”  επικαλείσθε στην κάθε Απόφαση που μας θέτει εκτός καθηκόντων;

Οι λόγοι αυτοί είναι εντελώς ανυπόστατοι και ιατρικά αναληθείς εφ’ όσον, αποδεδειγμένα και μετρήσιμα, οι εμβολιασθέντες και νοσούν και μεταδίδουν την ως άνω ασθένεια. Επιπλέον, με τα παραδοσιακού τύπου εμβόλια δεν απαιτείται κάθε 6 μήνες να εμβολιαζόμαστε και δεν εμφανίζονται  οι  πρωτοφανείς  σε ποσοστό  παρενέργειες των γονιδιακών  εμβολίων, που μπορούν να φθάσουν ως τον θάνατο, όπως δείχνουν όλα τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σε ΗΠΑ και Ε.Ε.

Σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον σας  πλην άλλων για  δόλια  υπονόμευση  της υγείας μας και πιθανόν της ζωής μας, ένεκα  της μη πληροφόρησης μας περί όλων  των συστατικών των 4 γονιδιακών εμβολίων. Επίσης  θα καταθέσουμε αγωγή  αποζημιώσεως για την ψυχική οδύνη και την αφόρητη οικονομική στέρηση που  έχετε προκαλέσει σε μας και τις οικογένειες μας, που θα είναι τόσο πιο υψηλή όσο πιο μακρύς ο χρόνος που  μας κρατάτε παράνομα μακριά από τα εργασιακά μας καθήκοντα.

Ο κορυφαίος Συνταγματολόγος της Ελλάδος κ. Γεώργιος Κασιμάτης  απεφάνθη πρόσφατα σε συνέντευξη του ότι παραβίαση της Σύμβασης του Οβιέδο  δεν συνιστά απλό έγκλημα, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Συνεπώς καθένας που την παραβιάζει, όπως την παραβιάζετε  εσείς προσωπικά, μπορεί  να παραπεμφθεί στα Διεθνή Δικαστήρια με  την κατηγορία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Την παραβιάζετε δε προδήλως με το να  μας υποχρεώνετε να αποποιηθούμε  τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτήν με ασύμμετρη  τιμωρία μας που είναι η επιβολή σε μας αναστολής εργασιακών καθηκόντων διά  Αποφάσεως  σας στην οποία δολίως  συνδέετε το χρόνο διάρκειας της   με τον “άδηλο χρόνο” εκτέλεσης του μη αποδεκτού από μας εμβολιασμού μας! Και έτσι μας επιβάλλετε παράνομα  μία  de facto μόνιμη αργία! 

Επί πλέον, δεν  έχετε απευθύνει  συγκεκριμένη κατηγορία προς εμάς, εν συνόλω και προσωπικά, αποφεύγοντας έτσι την de jure καταδίκη μας  σε αργία, που τίθεται σε ισχύ μόνον διά Αποφάσεως του αρμοδίου Πειθαρχικού Οργάνου, διότι γνωρίζετε δεν υπάρχει Νόμος σύμφωνος με το Σύνταγμα  που να μπορεί να  την  στηρίξει!

Είναι στο σχεδιασμό  πολλών  όσων υφιστάμεθα τις συνέπειες αυτής της παραβίασης,  να προσφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια  με τη συγκεκριμένη ως άνω κατηγορία εναντίον  όλων όσων εμπλέκονται  στην κοινή  για όλους μας  αυτή Απόφαση, άρα και εναντίον σας, αν δεν πράξετε τα από το Σύνταγμα και τους σύμφωνους με αυτό Νόμους προβλεπόμενα,  ώστε  ένας έκαστος εξ’ ημών να επανέλθει  αμέσως στα πρότερα εργασιακά του καθήκοντα.

Αρμόδιος Δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα  προς γνώσιν και τας νομίμους συνεπείας αυτής, αντιγράφων αυτήν εξ’ ολοκλήρου εις την έκθεση επιδόσεως του.

Πόλη/ ημερομηνία         Οι Εξωδίκως Γνωστοποιούντες                                    και Καλούντες.

 

Το εξώδικο για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην προηγούμενη ανάρτηση της κ. Χατζηθεοδώρου, που παραμένει επί μέρες στην κορυφή των αναρτήσεων με τίτλο “Κανείς δικαστής και εισαγγελέας, δεν θα μπορέσει να δηλώσει “αθώος του ΑΙΜΑΤΟΣ”, μετά από αυτή την αποκάλυψη και το εξώδικο της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου”  και σε pdf εδώ

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%CE%95%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C-%CE%95%CE%BE%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85/

Ετικέτες: ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.