Αδέλφια, αν νομίζετε ότι θα πέσει το κράτος του Αντιχρίστου χωρίς αγώνα και αυτοθυσία μέχρι θανάτου των χριστιανών, είστε εκτός τόπου και χρόνου!

Ο Ιησούς άγων τον σταυρόν Αυτού

Αδελφοί μου, πολλοί ίσως ελπίζετε ότι η πανδημία κάποια στιγμή θα καταλήξει να γίνει μια τυπική ίωση σαν τη γρίπη, λυπάμαι αλλά είστε γελασμένοι.

Ήρθε για να μείνει έστω και αν αποτελεί μια ίωση με θνησιμότητα 0,05% κατά Γιάννη Ιωαννίδη και 0,00057% κατά τον Andrew Rallis, δηλαδή κάτι σαν την συνήθη μεταλλασσόμενη κατ’ έτος ινφλουέντζα, θα εξακολουθεί να διαφημίζεται και να φαντάζει σαν τον μπαμπούλα μιας θανατηφόρας πανδημίας για να τρομάζει το κάθε ανώριμο, ανενημέρωτο, θύμα της τηλεόρασης, ήτοι το 99% των μαζών.

Το τσίμπημα με τα γενετικά τροποποιημένα φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer, Astra Zaneca, J&J και Moderna, θα συνεχιστούν με  2η, 3η, 4η δόση ή μια ανά 6μηνο ή ανά έτος επαναληπτική δόση ανεξαρτήτως παρενεργειών και ανυπολόγιστων θανάτων. Στόχος οφθαλμοφανής η ελαχιστοποίηση των λαών πλανητικά.

Αν ελπίζετε πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα για την προεργασία και προετοιμασία του ερχομού του Αντιχρίστου είστε διπλά και τρίδιπλα γελασμένοι.

Δεν το βλέπετε πως βαδίζουμε στη δημιουργία μιας επίγειας Κόλασης όπου ο Ηθικός Νόμος, η αγάπη προς τον πλησίον έχει αντικατασταθεί ολοσχερώς από τον ατομισμό και την εγωπάθεια, το συμφέρον της τσέπης και την απόλυτη επί παντός επιστητού φιληδονία. Φιληδονία επικεντρωμένη όχι μόνο στη σεξουαλική άνευ όρων απόλαυση, αλλά και στη ηδονή του φαγητού, του πλούτου και της δόξας, την κυριαρχία που επιτυγχάνεται δια της άνευ διάκρισης καλού ή κακού δόξας, πολιτικής επιβολής πάνω στους φιλήσυχους, ειρηνικούς κι αδύναμους πολίτες.

Αναφερόμενος στους χριστιανούς υπήκοους της Ελλάδας έχω να παρατηρήσω τα πιο κάτω…

Πιστεύετε ότι οι Μέγκελε ιατροί που εξαπέλυσαν τον τεχνητό κορωνοϊό, οι πολιτικοί που επέβαλαν τον τρομοκρατία της πανδημίας μαζί με τον αργυρώνητο τύπο και την τηλεόραση θα αλλάξουν; Θα δουν τα άφθονα θύματα και νεκρούς σ’ αυτό τον βιολογικό πόλεμο που σκόπιμα εξαπέλυσαν ;  Πως θα κινηθεί αυτόβουλα η υπηρετριούλα τους δικαιοσύνη, οι δικαστές και οι εισαγγελείς για να δικάσουν τους άπειρους ασυνείδητους εγκληματίες;

Απατάστε. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει.

Ίσως ρωτήσετε, πως είσαι τόσο σίγουρος;

Η Ιστορία και η Αγία Γραφή αποτελούν την πιο γνήσια απάντηση στο ερώτημα.

Σωφρονίστηκαν οι άνθρωποι μετά από τόσους πολέμους και αιματοχυσίες; Ιδιαίτερα από τον Α΄και τον Β΄ παγκόσμιο Πόλεμο; Μετά από το ρίξιμο πυρηνικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι; ΟΧΙ.

Αντίθετα οι ισχυροί πλημμύρισαν τα οπλοστάσιά τους με πυρηνικά όπλα.

Αντί να δώσουν τα χέρια αδελφωμένοι οι λαοί, όπως η Κοινωνία των Εθνών και το ΝΑΤΟ ευελπιστούσαν να πετύχουν, η καχυποψία, τα συμφέροντα, η εχθρότητα, ο ψυχρός πόλεμος, οι εξοπλισμοί και πολλοί μικρής κλίμακας πόλεμοι με άπειρους θανάτους ποτέ δεν έπαψαν μετά τη λήξη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου και τη Δίκη της Νυρεμβέργης ή οποία δεν συνέτισε κανένα μεγάλο. Αντίθετα κάνοντας από το 2020 χρήση του βιολογικού όπλου του Sars 2, Cov 19 και προωθώντας πρόωρα τα γενετικά σκευάσματα με τη δικαιολογία να πετύχουμε την ουτοπική ανοσία της ανθρώπινης (σαν τα κτήνη) αγέλης, αποσκοπείται η απομείωση της ανθρωπότητας πλανητικά.

Αμετανόητοι βαδίζουν οι άνθρωποι στην καταστροφή τους, όπως έγινε επί Σοδόμων και Γομμόρας, επί Νώε ο οποίος 100 χρόνια τους προειδοποιούσε πως έρχεται κατακλυσμός, όπως λέει η Γένεση. Αλλά και το σημερινό ευαγγέλιο του πλουσίου και του Λάζαρου (Λουκάς κεφ. 16, στίχοι 27 έως 31) δείχνει περίτρανα τι αγύριστα κεφάλια είναι οι παγκόσμιοι αλαζόνες εγκληματίες της Ελίτ.

Αφού ο πλούσιος είδε ότι έχει χαθεί η ευκαιρία να σωθεί ο ίδιος, παρακαλεί τον πατέρα Αβραάμ να στείλει τον Λάζαρο αναστημένο να τον δούν τ’ αδέρφια του για να σωθούν. Κι ο Αβραάμ του απαντά: <<Χαμένος ο κόπος και να αναστηθεί ο Λάζαρος δεν θα πειστούν. Έχουν τους προφήτες και τον Μωυσή , ας ακούσουν εκείνους>>. Στη δεύτερη προσπάθεια  του πλούσιου ότι δεν φτάνει ο Μωυσής και οι προφήτες αλλά όταν δουν κάποιον νεκρό να επιστρέφει στη ζωή θα τον ακούσουν και θα μετανοήσουν, ο Αβραάμ επιμένει: << Αν δεν έχουν την καλή διάθεση να υπακούσουν στον Μωυσή και τους προφήτες, δεν θα πεισθούν,  ακόμη κι αν αναστηθεί κάποιος από τους νεκρούς. Διότι όταν ατονήσει η πρώτη εντύπωση από την ανάσταση εκ νεκρών, θα επανέλθουν πάλι στην προηγούμενή τους σκληρότητα>>.

Προφανώς η παραβολή αποτελεί προφητεία αιώνια και καθημερινά επαναλαμβανόμενη στην πράξη, όταν οι λαοί της γης δεν πείστηκαν από την ανάσταση του Θεού της αγάπης τον Ιησού Χριστό να  αγαπηθούν και αδελφωθούν, αλλά συνεχίζουν τους φόνους, τους πολέμους, τα εγκλήματα αμετανόητοι  περιμένετε εσείς ν’ αλλάξουν;

ΜΗΝ  περιμένετε Αδελφοί να αλλάξουν τα πράγματα ούτε πρόκειται  να επανέρθουμε στην πρότερη κανονικότητα.

ΜΟΝΟ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 31 Οκτωβρίου, 2021 στις 3:49 μμ
    • Απάντηση

    Και δυστυχώς όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδευτικοι εδώ στην Νάξο θεωρούν ότι ο εμβολιασμός και οι μάσκες φιμωτρα ότι είναι πράγματι για το καλό μας κι ότι υπάρχει όντως πανδημία κορωνοιου, κι όχι πανδημία εμβολιων βιολογικών όπλων και πλήρης υγειονομικος
    Ολοκληρωτισμος…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.