Ιδού ένας από τους πολλούς λόγους που εξάπλωσαν το βιολογικό όπλο και τη δήθεν θεραπεία του στην καταρρέουσα πατρίδα μας.

Θα ρθουν νέοι, υγιείς μουσουλμάνοι ομορφονιοί/νιές να μας επικοίσουν…

Ραχήλ Μακρή: «Εμβόλια μόνο στους Έλληνες – Τους εποικιστές τους θέλουν γερούς για να μας αντικαταστήσουν»

«Φασιστερά και λοιποί χέρι, χέρι κατά του λαού»

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, με μια σειρά από αναρτήσεις σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους Έλληνες πολίτες, κάνοντας παράλληλα μια σύγκριση με το τι γίνεται με τους παράνομους μετανάστες. 

«Εμβόλια μόνο στους Έλληνες. Τους εποικιστές τους θέλουν γερούς και υγιείς για να μας αντικαταστήσουν», έγραψε σε ανάρτηση της η Ρ.Μακρή.

Σε άλλη της ανάρτηση η Ρ.Μακρή τονίζει ότι: «”Οι ναζί έκαναν ιατρικά πειράματα με πρόσχημα την ανωτερότητα της φυλής. Τώρα, το πρόσχημα είναι άλλο”. Όλοι φυσικά συμφωνούν και ετοιμάζονται για ομαδική επίθεση. Φασιστερά και λοιποί χέρι, χέρι κατά του λαού».

H πρώην βουλευτής τονίζει επίσης σε ανάρτηση της: «Οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σταμάτησαν με την πτώση των ναζί και την συνθήκη της Νυρεμβέργης. Τώρα ξανά προς την δόξα τραβάνε».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1031012_rmakri-emvolia-mono-stoys-ellines-toys-epoikistes-toys-theloyn

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.