Πλησιάζει η ημέρα της Κρίσης; Τι κρύβεται πίσω από την πανδημία και τον φόβο της κλιματικής αλλαγής1

Πρώτη εκδοχή, η μείωση του πληθυσμού

ώστε να σωθεί η Ελίτ κατοικώντας στα παλάτια της, εγκαθιστάμενη στα ψηλότερα μέρη τη γης αφού το ζωώδες πλήθος δεν θα έχει απαίτηση ιδιοκτησίας και περιουσίας. Όλες οι απομένουσες εκτάσεις θα είναι δικές τους

Όσοι δε βλέπουν ότι έφτασε ο κόμβος στο χτένι με την άθλια προπαγάνδα του Διευθυντηρίου που επιβάλει κάτω από την έμπνευση του ίδιου  του Εωσφόρου και των λεγεώνων του παγκόσμια υποταγή και απομείωση της ανθρωπότητας με την πρόφαση ενός σκόπιμα κατασκευασμένου βιολογικού όπλου που επίτηδες διεσπάρη στα πέρατα του πλανήτη και μιας ομάδας φαρμακευτικών σκευασμάτων τα οποία προκαλούν ακόμη μεγαλύτερες παρενέργειες και μέσο-μακροπρόθεσμες  βλάβες, παραλύσεις, άνοια, νόσο του Parkinson, (βλέπε παλαιότερη ανάρτηση μας της Stefani Seneff με βιβλιογραφικές αναφορές 45 ερευνητών) κορύφωση των καρκίνων και των αυτοανόσων νόσημάτων, είναι τυφλός και κουφός και άξιος της μοίρας του.

Κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια των εγκλεισμών των πολιτών με τη δικαιολογία του περιορισμού της διασποράς της ασθένειας Covid-19, οι κυβερνήσεις της Δύσης, καταπληκτικά συντονισμένες (αφού υπακούν στα ίδια αφεντικά) να εκτελούν κοινές εντολές, να ενσωματώνουν όλοι στις εθνικές τους νομοθεσίες διατάξεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης της δήθεν πανδημίας, της ενεργειακής κατανάλωσης και ευρύτερα νόμους για την κρατικοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας και την φτωχοποίηση των πολιτών. Είναι το αφήγημα το κορωνοϊού μια άσκηση ετοιμότητας για την υποδούλωση των ανθρώπων με τη δικαιολογία της κλιματικής «απειλής» ή μήπως η απειλή είναι φυσική, και θα μας χτυπήσει σύντομα;

Σήμερα, βλέπουμε ότι μία προς μία οι προειδοποιήσεις της ταινίας Interstellar επαληθεύονται:

Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, η γεωμηχανική, η πανδημία, η διάλυση της δημόσιας παιδείας και υγείας, οι γιγάντιες σκονοθύελλες που ενσκήπτουν διαρκώς στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, και τέλος οι μαζικοί εμπρησμοί δασών και οικιών (που μπορεί να γίνονται ακόμα και από drones ή από όπλα λέιζερ όπως η Καλλιόπη Σουφλή και ο Τουρναβίτης διατείνονται ότι συνέβη στις πυρκαγιές στο Μάτι) δολοφονούν ανθρώπους ή τους στερούν τη περιουσία τους.

Μένει να δούμε σκονοθύελλες και στην Ευρώπη και να γίνουν γνωστές αφού αποκαλυφθούν οι υπόγειες βάσεις της NASA με εξέδρες διαστημοπλοίων, για να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι, αλλά αυτό το τελευταίο μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ.

Η θηριώδης σκονοθύελλα του Τέξας, 5.6.2019.

Στυγνή υποδούλωση μέσω μεγάλης ληστείας

Η δεύτερη εκδοχή είναι πως η ηγεσία του Νταβός και των υπόλοιπων συγκοινωνούντων δοχείων γνωρίζει μεν ότι σίγουρα θα συμβεί μετατόπιση πόλων που θα φέρει κατακλυσμό και εν συνεχεία νέα εποχή παγετώνων, αλλά έχει στοιχεία ότι θα αργήσει κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό και το Διευθυντήριο (ή Καμπάλ) προχωράει ακάθεκτη στο σχέδιο δραστικής μείωσης των 2/3 του πληθυσμού με τους τρόπους που προαναφέρθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη του Νταβός έχουν όλα αγοράσει πλήρως εξοπλισμένες για αυτάρκεια εκτάσεις στην ενδοχώρα των ΗΠΑ και στη Νέα Ζηλανδία που περιλαμβάνουν και υπόγεια μπούνκερ που μπορούν να στεγάσουν και κοπάδια ζώων για ένα διάστημα.

Τι να κάνουμε;

Είτε το ένα συμβαίνει, είτε το άλλο, οφείλουμε να επιβιώσουμε με κάθε τρόπο. Προς το παρόν μπορούμε να υιοθετήσουμε τα εξής:

1. Πλήρη εξοβελισμό κάθε συστημικού ΜΜΕ.Δεν παρακολουθούμε τις απατηλές ειδήσεις που σπέρνουν τρομοκρατία και φόβο.

Αδιαφορία και περιφρόνηση της προσπάθειας ελέγχου και διασποράς της κατεστημένης πληροφόρησης. Αγώνας για την όσο το δυνατόν γνήσια και διαφανή διασταυρούμενη πληροφορία, για όσο καιρό θα λειτουργούν μη καθεστωτικά ιστολόγια. Διασπείροντας την πληροφορία, μία κρίσιμη μάζα ανθρώπων δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι η φυσική κλιματική υπερθέρμανση και η μετεωρολογική αστάθεια χρησιμοποιείται σαν όπλο υποδούλωσής της από μια χούφτα ανήθικων ανθρώπων που την εκμεταλλεύονται.

2. Απόρριψη κάθε αφηγήματός τους περί ανίκητων και αιμοβόρων δήθεν ερπετοειδών εξωγήινων ή εσωγήινων οντοτήτων, καθώς και της μοιρολατρικής αντίληψης περί θείας επεμβάσεως, χριστιανών αγίων που θα μας σώσουν, ή μετενσαρκωμένου βυζαντινού αυτοκράτορα Βατάτζη σε χασομέρη γόνο γερμανο-εβραίων γαλαζοαίματων που είναι πολύ πιθανόν ότι θα ηγηθεί των Ελλήνων, δήθεν για να απελευθερώσει τη χώρα μας.

 Τέτοιου είδους ψυχολογικές επιχειρήσεις πολέμου (ΨΕΠ) απονευρώνουν και παραλύουν κάθε αντίσταση και παραδίδουν τις τύχες μας στα χέρια των εχθρών μας.
 Μόνο φαντασιοκόποι και παραλυμένοι από το φόβο και τον τρόμο στα συμβαίνοντα και μελλοντικά αποκαλυπτικά γεγονότα που έρχονται μπορούν αδρανοποιημένοι και αξιολύπητοι να διακηρύττουν. Αδιαφορείστε και βάλτε τους στο περιθώριο

3. Παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τα εγκλήματά τους (πριν αποδράσουν με το ελικόπτερο ή πριν μας ξεκάνουν όλους).


4. Ανυπακοή στις άνομες διαταγές τους, απεργίες διαρκείας 2 ή τριών μηνών μέχρι να καταρρεύσουν οι δολοφόνοι των λαών, μαζική συσπείρωση και οργάνωση τρόπων επιβίωσης.

Οι πραγματικοί Έλληνες οφείλουν να ενωθούν και  επιβιώσουν με κάθε τρό,πο για να συντρίψουν τους δαιμονοκατειλημμένους ηγέτες μας που μας έχουν φέρει σε ρήξη με τον Δημιουργό Θεό μας όπως λέει ένας βουδιστής, αλλά σοφός ιατρός, ιολόγος, ερευνητής ο Siharut Bhakdi.

Το άρθρο είναι εμπνευσμένο από μια ανάρτηση της ΑΠΕΡΟΠΙΑΣ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.