Περίεργες αναφορές για ασθένειες που εκδηλώνονται με κοιλιακό άλγος, αναπνευστικά προβλήματα, θρομβώσεις, καρδιακές παθήσεις ακόμη και απόπειρες αυτοκτονίας, μεταξύ άλλων καταστάσεων.

Iσραηλινοί επιστήμονες άνοιξαν το Μαύρο Κουτί της COVID-19. Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα ενώ στις ΗΠΑ ξαφνικά οι εντατικές γεμίζουν με ραγισμένες καρδιές νέων

-Αυτή η αναφορά στις «καρδιακές παθήσεις» τράβηξε αμέσως την προσοχή μου, γιατί το βλέπω τόσο πολύ στις ειδήσεις τελευταία

Πρωτεΐνες COVID που προκαλούν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια που εντοπίστηκαν από την Ισραηλινή ομάδα
Η ανακάλυψη έγινε μετά που έρευνα η οποία επικεντρώθηκε στο μαύρο κουτί του ιού

«Ελάτε να ανοίξουμε το Μαύρο Κουτί του Ιού»

Με αυτό το στόχο οι ερευνητές-επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Τel Aviv ρίχθηκαν με τα μούτρα την έρευνα και κατάφεραν να αναλύσουν και τις 29 πρωτεΐνες του ιού ώστε να καταλάβουν ποιες από αυτές καταστρέφουν το αγγειακό σύστημα. Η ερευνά τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε θεραπείες που θα σταματήσουν τον όλεθρο στο αγγειακό σύστημα.
-Κάναμε την ανακάλυψη ρίχνοντας μια ματιά στο μαύρο κουτί του ιού, δηλώνει ο Δρ. Ben Maoz-κεντρική photo, από το Πανεπιστήμιο Τel Aviv στον ιατρικό συντάκτη Nathan Jeffay των Times of Israel.

«Ο κορωνοϊός δεν είναι η καθαρά αναπνευστική νόσος που σκεφτήκαμε αρχικά και έχουμε εντοπίσει τις πρωτεΐνες που θέτουν τους ασθενείς σε αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με το αγγειακό σύστημα», εξηγεί ο Maoz.

Από τις 29 πρωτεΐνες του SARS-CoV-2 οι πέντε οδηγούν σε αγγειακά προβλήματα σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε το επιστημονικό περιοδικό eLife.

«Αυτή η εργασία θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθήσει τους επιστήμονες να αναπτύξουν φάρμακα για την αντιμετώπιση της επίδρασης του κορωνοϊού στο αγγειακό σύστημα, παρέχοντας μια κατανόηση του ποιες ακριβώς πρωτεΐνες ή κομμάτια του ιού προκαλούν προβλήματα», εξηγεί ο Maoz.

Το εργαστήριό του, το οποίο επικεντρώνεται στη βιοϊατρική μηχανική και τη νευροεπιστήμη, συνεργάστηκε με άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου του Tel Aviv για να δημιουργήσει μια προσομοίωση ενός ανθρώπινου αγγειακού συστήματος και να παρατηρήσει την επίδραση και των 29 πρωτεϊνών του κορωνοϊού. Από την ανάλυσή τους, μπόρεσαν να προσδιορίσουν ποιες από αυτές επηρέασαν το αγγειακό σύστημα — και πώς.

«Δεν ανακαλύψαμε μόνο ποιες πρωτεΐνες έχουν αντίκτυπο στο αγγειακό σύστημα, αλλά είδαμε επίσης πώς ακριβώς ασκούν την επίδρασή τους», είπε ο Maoz. «Αυτό που βρήκαμε είναι ότι αυτές οι συγκεκριμένες πρωτεΐνες κάνουν τα αγγεία πιο πορώδη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκρατήσουν υγρό (σ.γ.:προφανώς τον ορό του αίματος) όπως θα ήλπιζαν. Αυτές οι πληροφορίες είναι επίσης πολύτιμες στις προσπάθειες για την ανάπτυξη φαρμάκων».

Ο Maoz ελπίζει να θέσει τα θεμέλια για πιο λεπτή θεραπεία του κορωνοϊού.
«Μέχρι σήμερα ο ιός αντιμετωπίζεται ως μία οντότητα, παρά το γεγονός ότι επηρεάζει διαφορετικά μέρη του σώματος με διαφορετικούς τρόπους».

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός βλάπτει σοβαρά τα αιμοφόρα αγγεία ή τα ενδοθηλιακά κύτταρα που επενδύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Ελπίζω ότι η έρευνά μας θα αποδειχθεί χρήσιμη και να επιτρέψει μια πιο στοχευμένη θεραπεία.»

Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ αίφνης οι εντατικές ασφυκτιούν και δεν είναι από Covid-19.
Σε μια χρονιά που έχει ήδη γεμίσει με τόσα πολλά μυστήρια, έχω ένα άλλο πολύ περίεργο να μοιραστώ μαζί σας. Τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης (εντατικές) είναι γεμάτα σε όλη την Αμερική και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.-

by Tyler Durden-ZeroHedge
Wednesday, Nov 03, 2021 – 05:00 PM

Αυτήν τη στιγμή, ο αριθμός των νέων περιπτώσεων COVID στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε μέρα είναι λιγότερος από το μισό από αυτό που ήταν μόλις πριν από μερικούς μήνες. Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα και πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι η πανδημία εξασθενεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Με λιγότερους ανθρώπους να κολλάνε τον ιό, θα νομίζατε ότι αυτό θα σήμαινε ότι τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να αδειάζουν, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Σε όλη τη χώρα, οι αίθουσες επειγόντων περιστατικών είναι απολύτως γεμάτες και σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε βαριά άρρωστους ασθενείς να φροντίζονται στους διαδρόμους, επειδή όλες οι αίθουσες ER είναι ήδη γεμάτες. Σ.γ.: Από ανεμβολίαστους ή εμβολιασμένους; το δημοσίευμα δεν μας λέει.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για αυτό για το οποίο μιλάω. Τα παρακάτω προέρχονται από ένα άρθρο με τίτλο «Οι ERs είναι γεμάτοι με σοβαρά άρρωστους ασθενείς, αν και πολλοί δεν έχουν Covid- “ERs Are Swamped With Seriously Ill Patients, Although Many Don’t Have Covid””

Μέσα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Sparrow Hospital στο Λάνσινγκ του Michigan, τα μέλη του προσωπικού αγωνίζονται να φροντίσουν τους ασθενείς που εμφανίζονται πολύ πιο άρρωστοι από ό,τι έχουν δει ποτέ.

Η Tiffani Dusang, η διευθύντρια νοσηλευτικής του ER, έχει κυριευτεί από συγκρατημένο άγχος, κοιτάζοντας ασθενείς που βρίσκονται σε μια μεγάλη σειρά από φορεία στριμωγμένα στους μπεζ τοίχους των διαδρόμων του νοσοκομείου. «Είναι δύσκολο να το βλέπεις»,

Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Τα 72 δωμάτια του ER είναι ήδη γεμάτα.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό;

Εάν ο αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 άρχιζε να αυξάνεται ξανά, θα ήταν λογικό να ξεχειλίζουν τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης.

Αλλά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο στο Michigan, μας λένε ότι μερικά από τα κύρια πράγματα που αντιμετωπίζονται περιλαμβάνουν «κοιλιακό άλγος», «αναπνευστικά προβλήματα», «θρόμβους αίματος» και «καρδιακές παθήσεις»…

Οι μήνες καθυστερήσεων της θεραπείας έχουν επιδεινώσει τις χρόνιες παθήσεις και έχουν επιδεινώσει τα συμπτώματα. Γιατροί και νοσηλευτές λένε ότι οι ασθένειες αφορούν σε κοιλιακό άλγος, αναπνευστικά προβλήματα, θρόμβους αίματος, καρδιακές παθήσεις και απόπειρες αυτοκτονίας, μεταξύ άλλων καταστάσεων.

Αυτή η αναφορά στις «καρδιακές παθήσεις» τράβηξε αμέσως την προσοχή μου, γιατί το βλέπω τόσο πολύ στις ειδήσεις τελευταία.

Για παράδειγμα, ένας τελειόφοιτος γυμνασίου στην Pennsylvania μόλις έπεσε νεκρός από «ένα ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο»…

Ο νεαρός «απόλαυσε πολύ» τη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα το Σάββατο. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ήταν νεκρός.

Τώρα, το γυμνάσιο του αείμνηστου μαθητή Blake Barklage-photo κάτω, θρηνεί τον πρόωρο θάνατό του. Όπως αναφέρει το 6ABC στο Philly, η τραγωδία σημειώθηκε στο γυμνάσιο του κολλεγίου La Salle στην κομητεία Μοντγκόμερι της Πενσιόν.

Σε επιστολή προς τους γονείς, το σχολείο ανακοίνωσε ότι ο μαθητής πέθανε μετά από «ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Blake Barklage

Στην ίδια πολιτεία υπάρχει και άλλο παρόμοιο περιστατικό: Ένα κατά τα άλλα υγιές αγόρι 12 ετών πέθανε ξαφνικά εξαιτίας ενός προβλήματος με τη στεφανιαία αρτηρία του…

Η οικογένεια και οι φίλοι θρηνούν για το 12χρονο που έφυγε από τη ζωή ενώ έκανε προθέρμανση για προπόνηση σχολικού μπάσκετ.

Όπως αναφέρει το TribLive στο Pittsburgh, ο Jayson Kidd, 12 ετών, από το Bridgeville, Pa., πέθανε από φυσικά αίτια που αφορούσαν τη στεφανιαία αρτηρία του, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Allegheny.
Τα καρδιακά προβλήματα σκοτώνουν τους ηλικιωμένους συνεχώς, αλλά είναι περίεργο που τόσοι πολλοί υγιείς νέοι έχουν αυτά τα προβλήματα.

Πρόσφατα ο επιθετικός της Barcelona, Sergio Aguero, κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Αργότερα διαγνώστηκε με «καρδιακή αρρυθμία”.

Μόλις δύο μέρες αργότερα, ένας αγώνας στη Νορβηγία διακόπηκε, αφού ένας παίκτης υπέστη «καρδιακή ανακοπή» ακριβώς στη μέση ενός αγώνα…

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας διακόπηκε τη Δευτέρα αφού ο Ισλανδός μέσος Emil Pálsson υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 28χρονος παίκτης του Sogndal υπέστη την ανακοπή καθώς ο αγώνας εναντίον της Stjordals-Blink μπήκε στο 12ο λεπτό, ανέφερε η ομάδα του σε ανακοίνωση.

Έχω δει τόσες πολλές ιστορίες όπως αυτή.

Γιατί λοιπόν τόσοι πολλοί νέοι έχουν ξαφνικά τόσο σοβαρά προβλήματα με την καρδιά τους;

Μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου το εξηγήσει αυτό;

Απάντηση Γιώργος Ευαγγελάτος: Δεν ξεκαθαρίζετε αν όλοι αυτοί που εμφανίζουν ανακοπές, εμφράγματα, ιδιαίτερα οι νέοι έχουν κάνει το μπόλι. Αν το έχουν κάνει είναι πολύ εύκολο τότε είναι αρκετό να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι οι πρωτεΐνες της ακίδας όπως υποστηρίζει και ο ειδικός ιολόγος Siharut Bhagdi εισέρχεται στο ενδοθήλιο των αγγείων και προκαλεί τα περισσότερα από τα πιο πάνω αναφερθέντα συμβάματα. Αν δεν έχουν εμβολιαστεί καλόν είναι να ερευνηθεί αν είχαν προσβληθεί στο παρελθόν από τον Covid-19 και οι θάνατοι συνδέονται με αυτόν ή με άλλα νοσήματα που μπορεί να συνυπήρχαν ή να επιδεινώθηκαν εξ αιτίας του.

ΠΗΓΗ:https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-israilinoi-epistimones-anoixan-to-mayro-koyti-tis-covid-19-deite-ta-ekpliktika-eyrimata-eno-stis-ipa-xafnika-oi-entatikes-gemizoyn-me-ragismenes-kardies-neon/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.