Αν πραγματοποιηθούν όσα ο Μοντανιέ, ο Μπάχντι, ο Κόλμαν, ο Γίντον,, η Σένεφ κ.α. προβλέπουν ο πλανήτης θα ερημωθεί από ανθρώπους χωρίς μια πυρηνική βόμβα να σκάσει.

Δρ. Βέρνον Κόλμαν. Τα πτώματα θα είναι τόσα πολλά που δεν θα μπορούν ούτε να τα καταστρέψουν σε κλιβάνους, ούτε να τα θάψουν.. – ΒΙΝΤΕΟ

Υδροξείδιο του νατρίου. Όταν βρίσκεται υπό μεγάλη θερμοκρασία, γίνεται ιδιαιτέρως τοξικό και μπορεί να λιώσει λίπος, δέρμα,ακόμη και και κόκαλα..Όλα αυτά γιατί είτε από τις ασθένειες ελονοσία, αιμορραγικό πυρετό, φυματίωση, πείνα , ασιτία, λειψυδρία  κ.λπ. η Αφρική θα πολλαπλασιάζει τόσο πολύ τους νεκρούς της που δεν θα μπορεί να τους θάψει ή να τους αποτεφρώσει. Έτσι με το υδροξείδιο του νατρίου θα απαλλάσσεται από αυτό το περιττό φορτίο. Ότι κάνουν οι μαφιόζοι δηλαδή..

Σε λίγο εκτός από την Ελίτ που πίνει πάντα γάργαρο νερό, θα πίνετε τα υπολείμματα των παππούδων σας, της γιαγιάς σας, ακόμη και του πεθαμένου γείτονά σας που σας ενοχλούσε με τον σκύλο του, και τα υπολείμματα του σκύλου του ακόμη. Κι όχι μόνο αυτά αλλά θα πίνετε και θα δροσίζεστε με νερό που θα περιέχει φάρμακα, αντισυλληπτικά, ηρεμιστικά και ότι απέμεινε από τα εμβόλια που σας τσιμπάνε για να σας σώσουν. Ποιοι; Οι κυβερνήσεις που ενδιαφέρονται να σας προστατέψουν. Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν από σας και σας κρατούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην άγνοια.

Ευχαριστώ που ακούτε έναν γέρο συνάνθρωπό σας που σας μιλάει με ειλικρίνεια από μια αναπηρική καρέκλα.

ΠΗΓΗ:https://www.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_471.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.