Ο Νομπελίστας Luc Montagnier Προτρέπει Το Κοινό Να Απορρίψει Τα Τρυπήματα: Τα Εμβόλια Διευκολύνουν Την Ανάπτυξη Πιο Θανατηφόρων Παραλλαγών COVID

 Δημοσιεύτηκε κατά πρώτον την 18 Αυγούστου 2021

Ο Luc Montagnier, Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του Νόμπελ Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), αποκάλυψε πρόσφατα τους κινδύνους των εμβολίων COVID-19 . Ο Montagnier συζήτησε το θέμα σε μια συνέντευξη με τον Pierre Barnérias της Hold-Up Media νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η οποία μεταφράστηκε αποκλειστικά από τα γαλλικά στα αγγλικά για το RAIR Foundation USA .

Γαλλίδα Luc Montagnier / AP Images

Τα εμβόλια δεν σταματούν τον ιό, υποστηρίζει ο εξέχων ιολόγος, κάνουν το αντίθετο – «τρέφουν τον ιό» και διευκολύνουν την ανάπτυξή του σε ισχυρότερες και πιο μεταδοτικές παραλλαγές.

Αυτές οι νέες παραλλαγές ιών θα είναι πιο ανθεκτικές στον εμβολιασμό και μπορεί να προκαλέσουν περισσότερες επιπτώσεις στην υγεία από τις «αρχικές» εκδοχές τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο καθηγητής Montagnier αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολίων για τον κορονοϊό ως “απαράδεκτο λάθος”. Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι «επιστημονικό λάθος καθώς και ιατρικό λάθος», είπε.

«Τα βιβλία ιστορίας θα το δείξουν αυτό, γιατί ο εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί τις παραλλαγές». Ο Montagnier εξήγησε ότι “υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργήθηκαν από το εμβόλιο”, αναγκάζοντας τον ιό να “βρει άλλη λύση” ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που “είναι μια παραγωγή και προκύπτουν από τον εμβολιασμό”.

Ο Montagnier αναφέρει ότι η μετάλλαξη και η ενίσχυση του ιού συμβαίνει λόγω του φαινομένου που είναι γνωστό ως Antibody Dependent Enhancement (ADE). Το ADE είναι ένας μηχανισμός που αυξάνει την ικανότητα ενός ιού να εισέρχεται στα κύτταρα και να προκαλεί επιδείνωση της νόσου.

Το ADE συμβαίνει όταν τα αντισώματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας ανοσολογικής απόκρισης αναγνωρίζουν και συνδέονται με ένα παθογόνο, αλλά δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν τη μόλυνση. Αντ ‘αυτού, αυτά τα αντισώματα λειτουργούν ως “δούρειος ίππος”, επιτρέποντας στον παθογόνο παράγοντα να εισέλθει στα κύτταρα και να επιδεινώσει την ανοσοαπόκριση.

Στην Αμερική , τα συνηθισμένα εμβόλια δεν προκαλούν ADE. Αν το έκαναν, θα αφαιρούνταν από την κυκλοφορία. Οι κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙΙ νέων εμβολίων έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν συχνές ή σοβαρές παρενέργειες πριν από την έγκριση του εμβολίου για χρήση. Συνήθως , χρειάζονται 2-4 χρόνια για να εκτιμηθεί εάν ένα εμβόλιο είναι ασφαλές, αλλά με τα εμβόλια COVID-19, οι κατασκευαστές ξοδεύουν περίπου έξι μήνες ή λιγότερο για δοκιμές.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ , η ADE εμφανίζεται στον ιό SARS-CoV-1, MERS, HIV, Ζίκα και Δάγκειου πυρετού και εμβολιασμός.

Τα δεδομένα από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν ότι η ADE εμφανίζεται στον SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τον COVID-19, λέει ο Montagnier. «Το βλέπετε σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο: την καμπύλη του εμβολιασμού ακολουθεί η καμπύλη των θανάτων. Το παρακολουθώ στενά και κάνω πειράματα στο Ινστιτούτο με ασθενείς που αρρώστησαν με Corona μετά τον εμβολιασμό ».

Σε ένα ιατρικό ντοκιμαντέρ Hold Up: Return of the Chaos , που κυκλοφόρησε στη Γαλλία στις 11 Νοεμβρίου 2020, ο Montagnier απέρριψε το επερχόμενο τότε εμβόλιο κατά του COVID, λέγοντας ότι δεν θα εμβολιαστεί. «Η συνείδησή μου μου λέει να μην το κάνω», είπε. Ο Μοντανιέ απευθύνθηκε επίσης στους Γάλλους συναδέλφους του, καλώντας τους «να διατηρήσουν τους [ιατρικούς] τίτλους τους ως γιατροί και όχι ως πρόβατα».

Η ταινία συζητά την προέλευση του ιού, ασκεί κριτική σε επιβλαβείς και παράλογες εντολές μάσκας καθώς και αποκλεισμούς, καραντίνες, καταχρήσεις της κυβερνητικής υπέρβασης και διερευνά αποτελεσματικές θεραπείες COVID, όπως η υδροξυχλωροκίνη. Το βίντεο απαγορεύτηκε στο YouTube, πιθανώς επειδή οι δημιουργοί υπονοούν ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χρησιμοποίησε την πανδημία για να καθιερώσει την παγκόσμια κυριαρχία ως μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου που είναι γνωστό ως Great Reset .

Ο Montagnier υπήρξε έντονος κριτικός της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού. Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τους Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κράτους του Ισραήλ, που ξεδίπλωσε την πιο γρήγορη και μαζική εκστρατεία εμβολιασμού στον κόσμο, ο Μοντανιέ ζήτησε την αναστολή του:

« Θα ήθελα να συνοψίσω τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων σε μια πολιτική μαζικού εμβολιασμού.

  1. Βραχυπρόθεσμες παρενέργειες: αυτές δεν είναι οι φυσιολογικές τοπικές αντιδράσεις που εντοπίζονται για οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά σοβαρές αντιδράσεις περιλαμβάνουν τη ζωή του λήπτη, όπως αναφυλακτικό σοκ που συνδέεται με ένα συστατικό του μείγματος εμβολίου ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοση αντίδραση στην κυτταρική απλασία.
  2. Έλλειψη προστασίας από εμβόλια:

2.1 Παραγωγή διευκολυντικών αντισωμάτων   – τα επαγόμενα αντισώματα δεν εξουδετερώνουν μια ιογενή λοίμωξη, αλλά αντίθετα τη διευκολύνουν ανάλογα με τον λήπτη. O τελευταίος μπορεί να έχει ήδη εκτεθεί στον ιό ασυμπτωματικά. Ένα χαμηλό επίπεδο φυσικών επαγόμενων αντισωμάτων μπορεί να ανταγωνιστεί τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο.

2.2 Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από τον εμβολιασμό σε πληθυσμό που εκτίθεται πολύ στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι παραλλαγές μπορεί να είναι πιο μολυσματικές ή πιο μεταδοτικές . Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη κούρσα εμβολίων ιού που θα είναι πάντα προς όφελος του ιού.

  1. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις: Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων αγγελιοφόρου RNA, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, κάθε κύτταρό μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει τη μεταγραφάση από το RNA στο DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός, δεν μπορεί να αποκλειστεί η διέλευση του από το DNA των γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του στις επόμενες γενιές.[1]

«Αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο μέλλον, είναι καλύτερο να απέχουμε». 

Νωρίτερα πέρυσι, ο Montagnier παρουσίασε μια ισχυρή υπόθεση που αποδεικνύει ότι ο SARS-CoV2 θα μπορούσε να είναι μόνο ένας γενετικά τροποποιημένος κορωνοϊός, επομένως η στρατηγική του εμβολίου θα πρέπει να βασίζεται σε αυτό το γεγονός.

Όπως αναφέρει το French Soir , στην τηλεοπτική του συνέντευξη στις 17 Απριλίου 2020, ο Montagnier επέστησε την προσοχή στην παρουσία τουλάχιστον μισής ντουζίνας μίνι αλληλουχιών του ιού HIV που συγκεντρώθηκαν σε ένα μικρό τμήμα του γονιδιώματος SARS-Cov2. Αυτή η παρατήρηση  δημοσιεύτηκε  από τον μαθηματικό Jean-Claude Perez τον Φεβρουάριο του 2020 με τον τίτλο «Συνθετική προέλευση του Covid-19 και της εξέλιξης».

Αυτές οι μίνι ακολουθίες, πιστεύουν οι ερευνητές, θα μπορούσαν να είναι  εξωγενή  στοιχεία πληροφοριών (ΕΠΕ), δηλαδή, μπορεί να έχουν γενετική σημασία. Υποστηρίζουν ότι αυτή η αδιαμφισβήτητη παρουσία συγκεντρωμένων ΕΠΕ, σε σχέση με τον ιό HIV αλλά και με το παράσιτο Yoeli Plasmodium, τον παράγοντα που ευθύνεται για την ελονοσία, δεν θα ήταν φυσική και ως εκ τούτου θα απαιτούσε μια κατάλληλη στρατηγική για την ανάπτυξη ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου.

Οι Montagnier και Perez εξηγούν τις επιστημονικές προκλήσεις και την πολυπλοκότητα για την ανάπτυξη εμβολίων κατά του HIV και της ελονοσίας, και τα δύο δεν έχουν ακόμη εμβόλια για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Ο Montagnier υποστηρίζει ότι ο κοροναϊός είχε διαφύγει σε ένα «βιομηχανικό ατύχημα», ενώ Κινέζοι επιστήμονες στο εργαστήριο της πόλης Wuhan προσπαθούσαν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του HIV.

Τον Απρίλιο του 2020, ο Montagnier παρότρυνε τους ανθρώπους να αρνηθούν τα εμβόλια κατά του COVID-19 όταν γίνουν διαθέσιμα, γιατί «αντί να αποτρέψουν τη μόλυνση, [θα] επιταχύνουν τη μόλυνση». Σήμερα, οι νέες παραλλαγές του SARS-CoV-2 που επηρεάζουν τα εμβολιασμένα άτομα αποδεικνύουν τη διατριβή του. Σε αυτή την περίπτωση, ο μαζικός εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει ένα νέο, πιο θανατηφόρο κύμα πανδημίας.

Την ίδια θέση συμμερίζεται ο Βέλγος ιολόγος Vanden Bossche, ο οποίος ζητά επίσης  να  σταματήσουν τα προγράμματα μαζικού εμβολιασμού. Πιστεύει ότι εάν τα τρυπήματα δεν σταματήσουν, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξέλιξη ισχυρότερων και ισχυρότερων παραλλαγών του ιού έως ότου ένας «υπερ -ιός» καταλάβει και εξαφανίσει τεράστιο αριθμό ανθρώπων.

Αναφορά: TheNewAmerican.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.