Για όνομα του Θεού πόσους ακόμη θα θρηνήσουμε, θύματα εγκεφαλόπλυσης της πληρωμένης διαφήμισης των επάρατων ΜΜΕ; Ως πότε θα ανεχόμαστε τα ψέματά τους;

28/11/21

«Θερίζει» τους εμβολιασμένους ο κορωνοϊός. Ο τριπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού τηλε-Παπαγάλος Νίκος Στραβελάκης, εισήχθη χθες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας.

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΘΡΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. «Πέθανε 56χρονη εκπαιδευτικός από κορωνοϊό στη Λάρισα, είχε νοσήσει λίγες μέρες πριν τον εμβολιασμό της»

Ο δρ. Πήτερ ΜακΚάλοου,  Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τμήματος Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο «William Beaumont» στο Ρόγιαλ Οακ , του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ υποστήριξε ότι οι μαζικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στον θάνατο.

 «Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του , από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει ΚΟΒΙΝΤ και να πεθάνει από τον ΚΟΒΙΝΤ», τόνισε.

Ο τριπλά εμβολιασμένος Στραβελάκης, όπως λένε, χάρη στο εμβόλιο δεν έχει υψηλό πυρετό και ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Στην Πάτρα μια 40χρονη εμβολιασμένη γυναίκα, έπαθε περικαρδίτιδα και καταχωρήθηκε ως νεκρή κορωνοϊού. Η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας και μετά από λίγες ημέρες κατέληξε. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της και το εμφάνισε ξαφνικά. Είχε εμβολιαστεί τον Ιούλιο με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ωστόσο, την Πέμπτη εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Υπεβλήθη σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Όμως τα συμπτώματα επέμεναν και έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό της ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και πήρε αντιβίωση. Όμως το πρωί της Τρίτης η κοπέλα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περικαρδίτιδα. Οι γιατροί συνέστησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όμως λίγες μέρες μετά κατέληξε.

Στη Λάρισα μια 56χρονη εκπαιδευτικός νόσησε με ΚΟΒΙΝΤ δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και πέθανε «από κορωνοϊό».             Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας. Επειδή, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθυστέρησε να εμβολιαστεί. Το έπραξε στις αρχές του μήνα, όμως δύο ημέρες μετά, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, και νοσηλεύτηκε για μέρες.Για το θάνατό της εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος καθηγητών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας εκφράζοντας «τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέρφου, φιλολόγου, Αγγελικής Μήτσιου».

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Ζευγάρι εμβολιασμένων ηλικιωμένων πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών Η 79χρονη σύζυγος αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες κατέληξε και η ίδια νικημένη από τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον, επειδή μέλη της οικογένειας της 79χρονης δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.

Όμως, πριν περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του.

Τα νεότερα μέλη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό και βγήκαν και από την καραντίνα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το ηλικιωμένο ζευγάρι.

«Από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο , (από αυτά που προκαλεί το Τζόνσον και Τζόνσον) πέθανε ο 60χρονος ο άνδρας στις Σέρρες που ξεψύχησε «Ξαφνικά», μετά τον εμβολιασμό του.

 Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό και τα βοθροκάναλα λένε ότι πέθαναν «από κορωνοϊό» Ο θάνατος του τριπλοεμβολιασμένου γέροντα Παύλου της Μονής Μεγίστης Λαύρας που πέθανε στον ύπνο του από συγκοπή μεταδόθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ ως θάνατος «από κορωνοϊό». ΠΗΓΗ:https://deltio11.blogspot.com/2021/11/blog-post_433.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.