Ο παγκόσμιος βιοτρομοκράτης μιλάει ανενδοίαστα ο ελεεινός για βιοτρομοκρατία

Μπιλ Γκέιτς: Στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσουμε ιούς προϊόν βιοτρομοκρατίας

Τι λέει για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Μπιλ Γκέιτς:  Στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσουμε ιούς προϊόν βιοτρομοκρατίας

Για νέες πανδημίες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον, κάνει λόγο ο πολυδισεκατομμυριούχος, ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Ο μεγιστάνας ο οποίος είχε κάνει  δυσάρεστες προβλέψεις, σχετικά με τον κορωνοϊό, θεωρεί πολύ πιθανό, στο μέλλον να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ιούς φυσικής προελεύσεως, αλλά και ιούς – που θα είναι προϊόν βιοτρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να αντιμετωπιστούν αυτοί οι ιοί, πέραν των δισεκατομμυρίων δολαρίων που απαιτούνται για έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων, χρειάζονται κεφάλαια,  για μία ομάδα εργασίας του ΠΟΥ, η οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας και θα καθορίζει τους τρόπους αντίδρασης.

Για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο«Φαίνεται ότι δεν θα απαλλαγούμε πολύ σύντομα από την πανδημία (του κορωνοϊού), αντιθέτως έρχονται νέες απειλές για την Ανθρωπότητα», είπε ο Γκέιτς, σύμφωνα με την ertnews.gr. Σ.γ.: Ο αλήτης ετοιμάζει το Marburg και άλλα βιολογικά όπλα και όπως έχει πει στο παρελθόν με ενδιάμεσο ξενιστή (host) τα κουνούπια.

Εάν θέλουμε να τις ξεπεράσουμε σχετικά ανώδυνα, ο Μπιλ Γκέιτς, προτείνει μία παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους στον ιατρικό-φαρμακευτικό τομέα.

Ο ιδρυτής της Microsoft (που το παίζει παντογνώστης και λοιμωξιολόγος, και ιολόγος, και πολλά άλλα καθόσον όλα αυτά συζητούνται στις σιωνιστικές γιάφκες) επισημαίνει ότι: ” Αν και δεν είχαμε προετοιμασθεί για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή της COVID-19, αυτή τη φορά στεκόμαστε τυχεροί, διότι έχουμε τα εμβόλια mRNA”.

Ο Γκέιτς θεωρεί απολύτως απαραίτητη την διάθεση κεφαλαίων, πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, για έρευνα και ανάπτυξη των εμβολίων και καταλλήλων φαρμάκων, με τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ταχεία διάδοση του κορωνοϊού.

«Δεν διαθέτουμε εμβόλια ικανά να μπλοκάρουν την μετάδοση του κορωνοϊού.

Τα υπάρχοντα εμβόλια βοηθούν στη θεραπεία και μειώνουν λίγο τη μετάδοση του ιού.

Έχουμε ανάγκη από ένα νέο είδος εμβολίων», επεσήμανε, ενώ πρόσθεσε ότι “το νέο είδος εμβολίου θα μπορούσε να είναι σαν ένα μικρό έμπλαστρο που θα φέρουμε στο μπράτσο”.

Σ..γ.: Μαζί με ένα ενέσιμο τσιπάκι όπως είπε ο γαργαντούας Βενιζέλος στις 7.Μαρτίου του 2020 σε δημοσιογράφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.