Ε, Δέσποτα της Ζακύνθου, το σκέφθηκες καλά ποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί θανάτων ή επί το ακριβέστερον φόνων;

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ζακύνθου κατά ιερέων που δεν στηρίζουν τα εμβόλια: «Ηθικοί αυτουργοί θανάτων»

Ε, Δέσποτα, μήπως αυτά που λες ισχύουν απ’ την ανάποδη; Το μελέτησες καλά το θέμα; Για φέρε τον Γ.  Ιωαννίδη, τον Φαρσαλινό, τον Γ. Παύλο, τον πατέρα Καρπαθίου, το Ιωάννη Κυπραίο, τον Andrew Rallis, τον Mike Υeadon,  τον Λυκ Μοντανιέρ, τον Siharut Bhakdi, κ.ά. σε ανοικτό διάλογο “πνευματικέ πατέρα” με όλα αυτά τα ιατρικά ψώνια και καλώς αμειβόμενα από τη δοσίλογη φασιστική κυβέρνηση την οποία προσκυνάς μαζί με τους υπόλοιπους της Διοικούσας Εκκλησίας!Κάτι τέτοιο δεν το τόλμησε κανείς κυβερνητικός ή εκκλησιαστικός ταγός να κάνει, μην σου λέει κάτι αυτό; Κάντο εσύ και απόδειξε πως έχεις δίκιο.

Δικαιολογείται να είναι ανενημέρωτος στα όσα η μασονο-σιωνιστική μαφία έχει ετοιμάσει κι εφαρμόζει για την δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων;

«Ηθικούς αυτουργούς σε θανάτους ανύποπτων ή ευκολόπιστων εξομολογουμένων», χαρακτήρισε τους ιερείς αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού η Μητρόπολη Ζακύνθου, η οποία φέρει την υπογραφή του Μητροπολίτη, Διονυσίου.

Η Μητρόπολη ανακοίνωσε την «επιβολή πνευματικών επιτιμίων προς όσους κληρικούς της Μητροπόλεως Ζακύνθου αποδείχθηκαν απειθείς, παρά τις συστάσεις και τις αγωνιώδεις οδηγίες του Ποιμενάρχου περί της ανάγκης εμβολιασμού και μη χειραγωγήσεως των πιστών σε αντι-επιστημονικές συμπεριφορές», ενώ στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι «δέσμευσε το δικαίωμα της πνευματικής πατρότητος (δηλαδή της εξομολογήσεως) σε όλους τους απειθείς κληρικούς, μέχρι νεωτέρας οδηγίας και συμμορφώσεώς τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ζακύνθου έχει ως εξής:

«Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου ανακοινώνει προς τον Λαό του νησιού μας ότι, στο πλαίσιο της ευθύνης του Ποιμενάρχου της, Σεβ. Μητροπολίτου κ. Διονυσίου Δ’, γιά την ευστάθεια της τοπικής Εκκλησίας, την ψυχοσωματική υγεία των Ζακυνθίων και την υπακοή στις εκπεφρασμένες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, προέβη σήμερα, 3-12-2021, σε επιβολή πνευματικών επιτιμίων προς όσους κληρικούς της Μητροπόλεως Ζακύνθου αποδείχθηκαν απειθείς, παρά τις συστάσεις και τις αγωνιώδεις οδηγίες του Ποιμενάρχου περί της ανάγκης εμβολιασμού και μη χειραγωγήσεως των πιστών σε αντι-επιστημονικές συμπεριφορές.

Προς τούτο, μεταξύ των άλλων, δέσμευσε το δικαίωμα της πνευματικής πατρότητος (δηλαδή της εξομολογήσεως) σε όλους τους απειθείς κληρικούς, μέχρι νεωτέρας οδηγίας και συμμορφώσεώς τους.

Ούτως ή άλλως, οι πνευματικοί πατέρες δεν επιτρέπεται να έχουν λόγο για ιατρικά θέματα, πολλώ δε μάλλον να προξενούν κοινωνικά δράματα και να γίνονται ηθικοί αυτουργοί σε θανάτους ανύποπτων ή ευκολόπιστων εξομολογουμένων».

https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/1038587_anakoinosi-tis-iemitropolis-zakynthoy-kata-iereon-poy-den

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.