Η αλήθεια περί της δήθεν επίθεσης στην πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Άννα Μαστοράκου

Τι λέει η Άννα Μαστοράκου στο thebest μετά την “επίθεση” από αντιεμβολιαστές- «Με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Το πρωί του Σάββατου

Για την φραστική επίθεση που δέχθηκε από αντιεμβολιαστές το πρωί του Σαββάτου μίλησε στο thebest.gr η Αντιπρόεδρος του πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου,

Απίστευτη επίθεση αντιεμβολιαστών στην Άννα Μαστοράκου- Με ποια μεθόδευση την έβγαλαν από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν

Η επίθεση στην κ. Μαστοράκου έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον εμβολιασμό σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας. Όλα συνέβησαν όταν ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο.

Όπως περιγράφει, «ήταν μία επίθεση, περισσότερο φραστική. Ουσιαστικά περίμεναν κατά τη διάρκεια της ημερίδας που είχαμε σήμερα, να κατέβω κάτω. Υπέβαλαν έναν τέτοιο αίτημα προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μου. Δεν κατέβηκα, το έκανα στο τέλος της ημερίδας. Ζητούσαν αποκλειστικά εμένα και μου είπαν ότι θέλουν να μου παραδώσουν ένα έγγραφο. Είπα πως δεν επιθυμώ να παραλάβω τίποτα  και φεύγοντας με αποκάλεσαν δολοφόνο. Είπαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους και γενικά ήταν μία έντονη κατάσταση. Έφυγα και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ακολούθησαν στο πάρκινγκ».

Όπως τόνισε, «Είναι η Τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση και είναι πολύ βαρύ να αποκαλείς τον εκπρόσωπο των γιατρών δολοφόνο. Καταλαβαίνετε τι μήνυμα παίρνει η κοινωνία από όλο αυτό. Θα καταφύγω τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να γνωστοποιήσω το συμβάν. Δεν θα προβώ σε μηνυτήρια  αναφορά ενώ θα τοποθετηθεί και ο ιατρικός σύλλογος».

ΠΗΓΗ:https://www.thebest.gr/article/647070-i-anna-mastorakou-sto-thebest-meta-tin-epithesi-apo-antiemboliastes-me-apokalesan-dolofono

Σ.γ.:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΠ ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

Σ.γ.:Απάντηση από αυτόπτη μάρτυρα: Η κα Μαστοράκου δεν κατέβηκε και δεν παρέλαβε κανένα έγγραφο, απλώς όταν τελείωσε η συζήτηση με θέμα: ΕΜΒΟλΙΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! την πήραν από πίσω οι αντιδρώντες στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού επί απάντων και πασών δια της βίας και των προστίμων και των αναστολών εργασίας των ιατρών, νοσηλευτών κ.λπ. και αρκετοί φώναζαν “δολοφονείται κόσμος με τα εμβόλια” δεν δέχεστε ανοικτή συζήτηση αλλά μόνο με όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης και εμβολιασμού.” “Δεν ενημερώνετε για τις παρενέργειες και τους θανάτους”.  Επίσης είπαν “δεν δεχόμαστε τη ρετσινιά των αντιεμβολιαστών. Είμαστε ενάντια στα ατεκμηρίωτα, με προσωρινή άδεια χορηγούμενα εμβόλια σε ανενημέρωτο πληθυσμό που δεν γνωρίζει τις παρενέργειες που αυτά έχουν, μετατρέποντας τους πολίτες σε  πειραματόζωα”. Τελικά η κα Μαστοράκου δεν επήρε το υποεγεγραμμένο  από τους παρευρισκομένους και  διαμαρτυρομένους έγγραφο το οποίο προσπάθησε να της επιδώσει ο Καθηγητής της Φιλοσοφίας ειδικευμένος στη θεωρία της πολυπλοκότητας στο Πανεπιστήμιο Θράκης κος Γεώργιος Παύλος. Όσον αφορά ότι την τράβηξαν από το χέρι, η αλήθεια είναι ότι ένας εκ των διαμαρτυρομένων προσπαθούσε να της επιδώσει  το έγγραφο αγγίζοντας το δεξί τη χέρι ώστε να βραδύνει το βήμα της και να το πάρει και δεν την εμπόδισαν να φεύγει με γοργό βήμα μέχρι το πάρκινγκ όπου παρέλαβε το αυτοκίνητό της, ενώ αυτοί ίσταντο σε απόσταση 20 μέτρων από την πρόεδρο, φυσικά διαμαρτυρόμενοι και φωνάζοντας διάφορα συνθήματα περί ναζισμού και φασιστικής νοοτροπίας όλων των ιατρικών Συλλόγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.