Με αδυναμίες και ελλιπής η έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα κατά την κα Γκάγκα

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!!! Έβγαλαν ελλιπή τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα μέσω της Γκάγκα – Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα – ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδουν τον Τσιόδρα που ΛΑΤΡΕΥΑΝ!!! Αποστάσεις από την έρευνα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ – Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ!!!

Λάδι στην φωτιά στο ήδη τεταμένο πολιτικό σκηνικό μετά τη μελέτη Τσιόδρα έριξε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα που κλήθηκε να σχολιάσει τόσο το περιεχόμενό της μελέτης όσο κι αν γνώριζε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ύπαρξής της.

Να υπενθυμιστεί ότι η μελέτη Τσιόδρα προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση, καθώς αποκάλυπτε πως άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ σε ποσοστό 87%, κάτι που είχε αρνηθεί ο πρωθυπουργός –ΕΔΩ!!! Θέση πήρε και ο Σωτήρης Τσιόδρας βασικός συγγραφέας της μελέτης που αναδεικνύει βασικά προβλήματα στις νοσηλείες στις ΜΕΘ και τους θανάτους,

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης. «Δεν μπορώ να σχολιάσω ένα άρθρο που έχει αδυναμίες», χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά τη μελέτη τουΤσιόδρα ελλιπή.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Γκάγκα αναφέρθηκε εκτενώς στην μελέτη αφήνοντας αιχμές για την αξιοπιστία της μελέτης Τσιόδρα, αφού εκτίμησε ότι δεν περιέχει πολλά στοιχεία ενώ υπάρχουν αδυναμίες και κενά όπως για παράδειγμα ότι ως εκτός ΜΕΘ θάνατοι καταγράφονται και εκείνοι οι ασθενείς που χάνουν την ζωή τους, αλλά έχουν προλάβει να εισαχθούν στην εντατική.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι η Μίνα Γκάγκα ζήτησε την συνδρομή των παριστάμενων επιστημόνων (Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκα Μαγιορκίνη) προκειμένου να στηρίξουν το επιχείρημά της ότι η μελέτη Τσιόδρα είναι ελλιπής.

Δείτε και σε βίντεο τι άλλο ειπώθηκε:

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/ygeia/health-news/chorizontai-metaxy-toys-oi-eidikoi-yp/

1 σχόλιο

  1. “Τα των φαύλων συνηθείας ολίγος χρόνος διέλυσε”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.