Στους έσχατους καιρούς η αναρχία, οι φόνοι κ.λπ. εγκλήματα θα πολλαπλασιάζονται μέχρι να ρθει ο Αραίχλιχος να φέρει ειρήνη και ησυχία δια πυρός και σιδήρου.

Τσιπάροντάς μας και μετατρέποντάς μας σε res (αντικείμενα).

Zero Hedge – Γερουσιαστής Cotton: Σόρος: Ανάκληση, απομάκρυνση και αντικατάσταση κάθε τελευταίου εισαγγελέα του Σόρος

ΔΙΕΘΝΗ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 22 Δεκ 2021 – 9:39

 

BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον γερουσιαστή Tom Cotton μέσω του RealClearPolitics.com,

Πέρυσι, το έθνος μας γνώρισε τη μεγαλύτερη αύξηση των δολοφονιών στην αμερικανική ιστορία και τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από υπερβολική δόση ναρκωτικών που έχει καταγραφεί ποτέ.

Αυτή η σφαγή συνεχίζεται και σήμερα και δεν κατανέμεται ισότιμα. Αντίθετα, συγκεντρώνεται σε πόλεις και περιοχές όπου οι ριζοσπάστες, αριστεροί, προοδευτικοί του Τζορτζ Σόρος έχουν καταλάβει τα πολιτειακά γραφεία και τα γραφεία εισαγγελέων. Αυτοί οι νομικοί εμπρηστές καταδικάζουν το κράτος δικαίου μας ως “συστημικά ρατσιστικό” και δεν έχουν απλώς καταχραστεί την εισαγγελική διακριτική ευχέρεια, αλλά έχουν αγκαλιάσει την εισαγγελική ακύρωση. Ως αποτέλεσμα, μια μόλυνση του εγκλήματος έχει μολύνει σχεδόν κάθε γειτονιά υπό την ευθύνη τους.

Οι εισαγγελείς του Σόρος αρνούνται να εφαρμόσουν τους νόμους κατά της κλοπής σε καταστήματα, της διακίνησης ναρκωτικών και ολόκληρων κατηγοριών κακουργημάτων και πλημμελημάτων. Στο Σικάγο, η εισαγγελέας της κομητείας Κουκ, Κιμ Φοξ, επιτρέπει την ατιμώρητη κλοπή κάτω των 1.000 δολαρίων. Στο Μανχάταν, ο εισαγγελέας Cyrus Vance Jr. αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους κατά της πορνείας. Στη Βαλτιμόρη, η εισαγγελέας Marilyn Mosby κήρυξε μονομερώς τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών “λήξαντα” και αρνείται να απαγγείλει ποινικές κατηγορίες στους εμπόρους ναρκωτικών εν μέσω της χειρότερης κρίσης ναρκωτικών στην αμερικανική ιστορία. Για ένα διάστημα, ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν σταμάτησε ακόμη και να εφαρμόζει τους νόμους κατά της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης κατά της σύλληψης και των εγκληματικών απειλών.

Όλες αυτές οι πόλεις έχουν πληρώσει τρομερό τίμημα για αυτές τις παράλογες πολιτικές. Πέρυσι, ο αριθμός των ανθρωποκτονιών στο Σικάγο αυξήθηκε κατά 56% και περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι της κομητείας Κουκ έχουν δολοφονηθεί το 2021. Στη Νέα Υόρκη, οι δολοφονίες αυξήθηκαν κατά 47% και οι πυροβολισμοί εκτοξεύτηκαν κατά 97%. Το 2020, το ποσοστό δολοφονιών στη Βαλτιμόρη ήταν υψηλότερο από αυτό του Ελ Σαλβαδόρ ή της Γουατεμάλας – έθνη από τα οποία οι πολίτες συχνά προσπαθούν να ζητήσουν άσυλο καθαρά λόγω της βίας των συμμοριών και των δολοφονιών – και φέτος οι δολοφονίες στη Βαλτιμόρη είναι σε καλό δρόμο για να είναι ακόμη υψηλότερες. Οι φόνοι στο Λος Άντζελες αυξήθηκαν κατά 36% πέρυσι και αναμένεται να αυξηθούν κατά 17% φέτος.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στη Βοστώνη, η εισαγγελέας της κομητείας Σάφολκ Ρέιτσελ Ρόλινς δημοσίευσε έναν κατάλογο με 15 εγκλήματα που θα αρνιόταν να διώξει εκτός από ειδικές περιστάσεις. Μεταξύ των κατηγοριών στη λίστα της “μη άσκησης δίωξης” ήταν η διακίνηση ναρκωτικών, η κακόβουλη καταστροφή περιουσίας, η καταπάτηση, η οδήγηση με ανακληθείσα άδεια και η αντίσταση κατά της σύλληψης. Η Ρόλινς δήλωσε επίσης ότι “θα δώσει μάχη” εναντίον του εισαγγελέα της Μασαχουσέτης και συκοφάντησε τους αστυνομικούς της Βοστώνης ως “δολοφόνους” πριν κατηγορήσει το τμήμα για “λευκή ευθραυστότητα”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποσοστό βίαιων εγκλημάτων στη Βοστώνη αυξήθηκε ραγδαία λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της Ρόλινς, καθώς ο αριθμός των δολοφονιών στη Βοστώνη εκτοξεύτηκε κατά 38% το 2020. Καθώς η Ρόλινς εφάρμοσε επιείκεια για τη διακίνηση ναρκωτικών, οι θάνατοι από υπερβολική δόση οπιοειδών αυξήθηκαν κατά 32% στην κομητεία Σάφολκ. Ως ανταμοιβή για την ανικανότητα και τον εξτρεμισμό της, ο πρόεδρος Μπάιντεν την πρότεινε να διευθύνει το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στη Μασαχουσέτη, το ίδιο γραφείο που είχε πάει “στη μάχη” εναντίον του μόλις λίγους μήνες πριν. Όλοι οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία ψήφισαν υπέρ της επικύρωσής της.

Ένας άλλος εισαγγελέας του Σόρος, ο εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας Λάρι Κράσνερ, ανέλαβε το αξίωμά του αφού μήνυσε το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας 75 φορές ως ιδιώτης. Ξεκίνησε τη θητεία του με την εκκαθάριση δεκάδων βετεράνων εισαγγελέων στο γραφείο του και στη συνέχεια μείωσε τον πληθυσμό των φυλακών της δικαιοδοσίας του κατά πάνω από 30%. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Κράσνερ αρνείται επίσης να ζητήσει εγγύηση για τους κατηγορούμενους εγκληματίες και έχει διατηρήσει μια άκρως ανταγωνιστική σχέση με την αστυνομία, κατηγορώντας κάποτε τον πρόεδρο της Στοάς της Αδελφότητας της Αστυνομίας ότι είναι “με τα περήφανα αγόρια”.

Ο αριθμός των ανθρωποκτονιών στη Φιλαδέλφεια αυξάνεται κάθε χρόνο που ο Κράσνερ είναι εισαγγελέας. Πέρυσι, ο αριθμός των δολοφονιών αυξήθηκε κατά 40% και φέτος έφθασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Στο Σαν Φρανσίσκο, οι ψηφοφόροι εξέλεξαν ως εισαγγελέα τον γιο δύο τρομοκρατών δολοφόνων αστυνομικών. Ο Chesa Boudin (φωτογραφία) έχει από τότε εξαπολύσει χάος στους δρόμους μιας άλλοτε μεγάλης πόλης και εγκαινίασε αυτό που ο δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο χαρακτήρισε “βασιλεία των εγκληματιών”. Η κρίση των αστέγων στο Σαν Φρανσίσκο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, οι πλιατσικολόγοι είναι τέτοια απειλή που η πόλη αναγκάστηκε να κλείσει το κέντρο της κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής και οι κλέφτες καταστημάτων έχουν κλείσει τα καταστήματα λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την πόλη. Από τότε που ανέλαβε ο Boudin, οι κλοπές αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 27%, οι δολοφονίες κατά 29%, οι εμπρησμοί κατά 36% και οι διαρρήξεις εκτοξεύτηκαν κατά 38%.

Η φιλελεύθερη δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, σαν να έχει προσβληθεί από αμνησία για τη δική της θητεία και τη συνενοχή της στο κύμα εγκληματικότητας, εμφανίστηκε πρόσφατα για να καταδικάσει την τρομακτική αύξηση της εγκληματικότητας στην πόλη της. Η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι καταδίκασε επίσης την αταξία και τη “στάση ανομίας” στην πόλη της. Ωστόσο, σε ένα από τα σπουδαία παραδείγματα του “δεν βλέπεις το κακό, δεν ακούς το κακό”, η πρόεδρος Pelosi προσποιήθηκε ότι προβληματίζεται για το τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το κύμα εγκληματικότητας. Η απάντηση είναι προφανής: Φιλελεύθεροι εξτρεμιστές όπως η Νάνσι Πελόζι και ο Τσέσα Μπουντέν προκάλεσαν αυτή την κρίση.

Δυστυχώς, οι πολιτικές ήπιας αντιμετώπισης της εγκληματικότητας υπήρξαν, κατά καιρούς, διακομματικό πρόβλημα. Το 2018, οι Ρεπουμπλικάνοι ψήφισαν τον φιλο-εγκληματικό νόμο First Step Act. Αυτή η βαθιά λανθασμένη νομοθεσία μείωσε τις ποινές για τους εμπόρους κρακ και χορήγησε πρόωρη αποφυλάκιση σε ορισμένους παιδεραστές, ληστές αυτοκινήτων, μέλη συμμοριών και ληστές τραπεζών. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό το νομοσχέδιο για την απόδραση από τη φυλακή παρείχε πρόωρη αποφυλάκιση ακόμη και σε όσους βοήθησαν κρατούμενους να αποδράσουν από τη φυλακή.

Αυτή η άστοχη προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να κερδίσουν το χειροκρότημα των φιλελεύθερων ενίσχυσε το χέρι ριζοσπαστών όπως ο Τζορτζ Σόρος. Σε ένα πολιτικό περιβάλλον όπου τα κόμματα ανταγωνίζονται για το ποιος μπορεί να είναι πιο φιλο-εγκληματικός, οι Δημοκρατικοί θα κερδίζουν πάντα.

Από τη στιγμή που το κόμμα του νόμου και της τάξης υποστηρίζει έναν νόμο όπως ο νόμος First Step Act, παραδίδει τη συζήτηση για την εγκληματικότητα. Πράγματι, αντί να κατέβουν με πλατφόρμες σκληρής αντιμετώπισης του εγκλήματος, πολλοί Ρεπουμπλικάνοι υπερασπίστηκαν την περαιτέρω επιείκεια προς τους εγκληματίες. Πολλές πολιτείες ψήφισαν τις δικές τους Πράξεις Πρώτου Βήματος και ορισμένα μέλη του Κογκρέσου συνεχίζουν να υποστηρίζουν νομοθετικές ρυθμίσεις που είναι αδύναμες για το έγκλημα, όπως η Πράξη “EQUAL” των Δημοκρατικών, η οποία θα μείωνε αναδρομικά τις ποινές για τους εμπόρους κρακ.

Πρέπει να παράσχουμε ηθική σαφήνεια, να αναγνωρίσουμε ότι ο Νόμος του Πρώτου Βήματος ήταν ένα βήμα προς τα πίσω στην απονομή της δικαιοσύνης και να διασφαλίσουμε ότι αυτό το πρώτο βήμα θα είναι και το τελευταίο.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πρέπει στη συνέχεια να ενωθεί με τους ανεξάρτητους και τους Δημοκρατικούς με κοινή λογική για να διεξαγάγει έναν αδυσώπητο πόλεμο κατά του εγκλήματος. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να ξεκινήσει με μια εκστρατεία ανάκλησης, απομάκρυνσης και αντικατάστασης και του τελευταίου εισαγγελέα του Σόρος. Πετάξτε έξω τους αλήτες.

zerohedge.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.