Όλοι οι πρόεδροι και ηγέτες σντονισμένες μαριονέτες ακολουθούν τον Κλάους Σβάμπ λέγοντας άθλια ψέματα στη Βουλή τους και στο λαό τους

«Στριπτίζ» από Ολλανδό βουλευτή στον Μ.Ρούτε: «Τι έχετε να πείτε για το Great Reset;» – «Είστε συνωμοσιολόγος»

«Λέτε ψέματα σε μένα ή στον Κ.Σβαμπ;»

Ένας νεαρός Ολλανδός βουλευτής, ο Gideon van Meijeren, έστησε τον τοίχο τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, καθώς τον ρώτησε για το βιβλίο του Κλάους Σβαμπ, «Covid-19: The Great Reset». 

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν ξέρει το βιβλίο και αποκάλεσε επί της ουσίας «συνωμοσιολόγο» τον βουλευτή και τότε ακολούθησε ένα πραγματικό «στριπτίζ», καθώς ο νεαρός Ολλανδός βουλευτής αποκάλυψε με στοιχεία ότι ο Μ.Ρούτε έχει πάρει ως δώρο το συγκεκριμένο βιβλίο από τον Κλάους Σβαμπ.

Συγκεκριμένα ο Gideon van Meijeren εμφάνισε μια επιστολή που είχε στείλει ο Ολλανδός πρωθυπουργός στον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τον ευχαριστούσε για το βιβλίο, ενώ υποστήριζε ότι οι προτάσεις που έκανε ήταν πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Ο Μ.Ρούτε απάντησε σε αυτό και είπε ότι όντως πήρε το βιβλίο, αλλά το γράμμα το έγραψε από ευγένεια, καθώς δεν πρόλαβε να το διαβάσει ποτέ.

«Λέτε ψέματα σε μένα ή στον Κ.Σβαμπ;», του απάντησε ο βουλευτής και στη συνέχεια ανέλυσε τα όσα γράφει μέσα το βιβλίο, το οποίο επί της ουσίας «φαντασιώνεται» μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο: 

 ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/kosmos/1045797_striptiz-apo-ollando-voyleyti-ston-mroyte-ti-ehete-na-peite-gia-great-reset-eiste

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.