Π. Ρέππας : Σενάριο συνωμοσίας … ή αδήριτη πραγματικότητα; Κι όμως το όνειρο-εφιάλτης συμβαίνει εδώ μπροστά στα μάτια μας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΠΠΑΣ. – 10 Ιαν 2022

Το παρακάτω σενάριο δεν στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία, αλλά σε λογικές υποθέσεις.

Οι πληροφορίες στις οποίες βασίζεται, στην συντριπτική τους πλειοψηφεία προέρχονται (ή έχουν διασταυρωθεί) από επίσημες πηγές και τα λεγόμενα «έγκριτα» ΜΜΕ.

Παρότι πρώτος εγώ εύχομαι να είναι αποκύημα της οργιώδους φαντασίας μου, νομίζω θα ήταν ανόητο να μην το λάβουμε υπόψιν.

Μέρος πρώτο

Ο πρώτος στόχος

     Δύο φορές μέσα στο 2021 η κυβέρνηση επιχείρησε να κάνει το σωστό και τις δύο φορές ευτέλισε μόνη της την πρωτοβουλία της. Τι συμπέρασμα μπορεί να βγεί από αυτό, εκτός του ότι υφίσταται αφόρητες πιέσεις παρασκηνιακά;

     Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ότι σε αυτό το περιβάλλον που ζούμε, πολύ δύσκολα ανεβαίνει κανείς, χωρίς να κρύβει κανένα ένοχο μυστικό. Γι αυτό και ελάχιστοι από τους «φτασμένους» τολμούν να διαφοροποιηθούν από τα διατεταγμένα και όσο πιο ψηλά βρίσκεται κανείς στην κοινωνική ιεραρχία, τόσο δυσκολότερο είναι. Δεν είναι εύκολο να τινάξει κανείς την καριέρα του (που είναι το μικρότερο από αυτά που μπορεί να του συμβούν).

     Γι αυτό ίσως η λύση να βρίσκεται στην βούληση, την τόλμη, την σοβαρότητα, την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό ημών των παρακατιανών. Μην περιμένετε άνωθεν λύση αδέλφια, όχι γιατί δεν θα ήθελαν, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν μπορούν, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά γιατί είναι δεμένοι χειροπόδαρα.

     Εχω γράψει τα μύρια και έχω χαρακτηρίσει αμέτρητες φορές την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και ΟΛΑ τα κόμματα. Πρέπει όμως να έχουμε καθαρό μυαλό και να μην παρασυρόμαστε από την οργή μας, ιδιαίτερα ετούτες τις κρίσιμες ώρες για την ανθρωπότητα. Πρέπει να βρούμε τα αληθινά αίτια του κακού και όχι απλά να ξεσπάμε κάπου. Τις περισσότερες φορές τους αξίζει βέβαια, αλλά η μήτρα του κακού πάντα θα βρίσκει νέα πιόνια. Αναλώσιμοι είναι και οι περισσότεροι από αυτούς, αλλά δεν το ξέρουν.

     Ανεξάρτητα από τα προηγούμενα, τα παράλληλα (και κατά πάσα πιθανότητα) τα μελλοντικά εγκληματικά λάθη της, η κυβέρνηση ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΝΤΩΣ να κάνει και το σωστό ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (μία στην αρχή και μία στο τέλος του 2021) και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ το γελοιοποίησε μόνη της!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρα υπάρχει υπόγεια πίεση. Του λοιπού λοιπόν, όταν αναφέρομαι αόριστα σε κέντρα εξουσίας, που καταστρέφουν εν γνώσει τους τις ζωές μας, δεν εννοώ (πρωτίστως) τις κυβερνήσεις, γιατί δεν βρίσκω καμία λογική να θέλει μία κυβέρνηση να κάνει σκόπιμα κακό στην υγεία του δικού της λαού. Ακόμα και αν το συνδέσω με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, όλες οι κυβερνήσεις θέλουν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όχι του δικού τους κράτους. Αντίθετα, όλες οι δυτικές κυβερνήσεις αγωνιούν για δημογραφικό πρόβλημα στις δικές τους χώρες. Και φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ κυβέρνηση, που ονειρεύεται να έχει έναν αρρωστιάρη λαό, εξαρτημένο από φάρμακα και εμβόλια. Αυτό μόνο πωρωμένοι αδίστακτοι γιάπηδες διεθνών κέντρων οικονομικής δύναμης και αφανούς εξουσίας μπορούν να το σκεφτούν και να το βάλουν μπροστά. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την πολιτική και ποινική ευθύνη των κυβερνήσεων για τα εκατομμύρια των θανάτων τόσο από τον ιό, όσο και από τα εμβόλια, την υποβάθμιση του συστήματος υγείας και την άρνηση χορήγησης φαρμάκων μόνο και μόνο για να φοβηθεί ο κόσμος κ.λ.π.. Και φυσικά δεν αναιρεί την ευθύνη του επιστημονικού κόσμου, γιατί σε αυτήν ακριβώς την ανεπάρκεια (για άλλους ηθική, για άλλους επιστημονική, για πολλούς και τα δύο) πόνταρε η συνωμοσία και πέτυχε διάνα.

     Προφανώς οι αρχικοί συνωμότες ήσαν ελάχιστοι. Αποκλείω την περίπτωση να μην υπήρχαν και διεστραμμένοι μεγαλοκαθηγητάδες ανάμεσα τους, γιατί δεν μπορεί να έβαλαν μπουρλότο στην παγκόσμια οικονομία, μόνο για την κονόμα. Εχουν χίλιους άλλους τρόπους να τα κονομάνε και για να κονομάνε καλά και σταθερά, πρέπει η οικονομία να δουλεύει, να παράγεται πλούτος, για να παίρνουν αυτοί το μερίδιο του λέοντος. Αρα σίγουρα εκτός από την κονόμα παίζει και κάτι βαθύτερο.

     Το μοντέλο του καπιταλισμού, όπως το ξέραμε, έφτασε στα όρια του. Η μάζα ήταν παραγωγός, αλλά και καταναλωτής και σε συνάρτηση με την αυτοματοποίηση της παραγωγής και την αδιαφορία για την περιβαλλοντική επιβάρυνση και την εξάντληση των πόρων, υπήρχαν περιθώρια για μεγάλα κέρδη από την συνεχή ανάπτυξη και ήσαν όλοι λίγο πολύ ευχαριστημένοι (παρά τις γκρίνιες τους).

     Δυστυχώς όμως (όπως θα έπρεπε να το περιμένουμε, αν λειτουργούσαμε με την λογική) η εξάντληση ακόμα και ανανεώσιμων πόρων, όπως το καθαρό νερό, ο καθαρός αέρας, τα γόνιμα εδάφη και ταυτόχρονα τα τεράστια άλματα της τεχνολογίας στην πληροφορική, στην ρομποτική, την υποατομική φυσική, την βιολογία κ.λ.π. κατέστησαν περιττό βάρος την μάζα. Οι πληβείοι και ταυτόχρονα πελάτες, όχι μόνο δεν χρειάζονται πλέον, αλλά έγιναν ο πιο επικίνδυνος εχθρός, που καταναλώνει πόρους, μεταδίδει ασθένειες, δημιουργεί προβλήματα με τις απαιτήσεις του για μεγαλύτερο μερίδιο στην κατανομή των πόρων και του πλούτου. [Όπως θα δούμε στην συνέχεια του σεναρίου, μάλλον δεν είναι αυτά τα εμβόλια, που θα αραιώσουν τον πληθυσμό, αλλά αυτός είναι ο τελικός στόχος τους.]

     Μάλιστα ο πρώτος στόχος δεν είναι η φτωχολογιά, που είναι περισσότερο ακμαία (άρα λίγο πιο χρήσιμη για την ώρα) και λιγότερο απαιτητική, αλλά η πάλαι ποτέ «κοινωνία των δύο τρίτων». Τα εκατοντάδες εκατομμύρια των κουμανταδόρων, που τους έπεισαν, ότι είναι «επιστήμονες*», επειδή έγιναν καλοί και πειθαρχικοί παπαγάλοι. Τους χρειάζονταν ως όντως εξειδικευμένους σε τομείς που μέχρι πρόσφατα είχαν λόγους μαζικής ύπαρξης, αλλά η τεχνολογία και οι αποφάσεις τους για το μέλλον τους κατέστησαν άχρηστους. [* Για να μην παρεξηγηθώ, κάποιος μπορεί, για παράδειγμα, να είναι πολύ καλός γιατρός, με την έννοια ότι κάνει σωστά και ευσυνείδητα αυτά που έμαθε στην δουλειά και στο πανεπιστήμιο. Επιστήμονας όμως είναι αυτός, που μπορεί να αμφισβητήσει αυτά που έμαθε.] Η γνώση συχνά πάει παρέα με τα ταμπού της ειδικότητας και καμιά φορά ο άσχετος έχει πιο καθαρό μυαλό απέναντι σε αυτά.

     Οι συνωμότες έκαναν κάτι πολύ απλό και μεγαλοφυές. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το μεγαλύτερο ταμπού της Ιατρικής. Δεν χρειάζεται να είναι επιστήμονας κανείς, για να καταλάβει, ότι όντως είναι πολύ έξυπνη ιδέα να υποβοηθάς τον οργανισμό να αναπτύξει αντισώματα (γι αυτό έγιναν ταμπού τα εμβόλια). Αυτό όμως σημαίνει, ότι πρέπει να χορηγηθούν μόνο σε όσους δεν έχουν καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Το ότι δεν είναι αδιαπέραστο ένα καλό ανοσοποιητικό σύστημα, το ξέρουμε. Κάποιοι θα ατυχήσουν. Ακόμα και γι αυτούς όμως υπάρχουν ήδη 8-9 υγειονομικά πρωτόκολλα (όπως είπε ο Μ. Σχοινάς) που δεν εφαρμόζονται με γελοίες δικαιολογίες. Και το πιο ακριβό να πάρουμε, συμφέρει να ξοδέψουμε 15 -50.000 (τουλάχιστον) για να πεθάνει κατά 60-70% κάποιος στην ΜΕΘ, από το να δώσουμε 1.000 ευρώ για να ζήσει;

   Όμως στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται ούτε καν τα πιο φτηνά φάρμακα (εκτός ενός μικρού μεταβατικού διαστήματος). ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (για τις επιδημίες) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ. Δεν μιλάω μόνο για την παρούσα πανδημία, αλλά και κάθε μελλοντική επιδημία. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ορθώσουμε πραγματικό τείχος στον ιόΤο εκτεταμένο αλλά όχι καθολικό testing είναι ακραία σπατάλη και χυδαία κοροϊδία. Ο άλλος τρόπος (αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης) είναι αυτός που λένε οι «αρνητές» επιστήμονες. Εμβολιασμός μόνο των ευπαθών, επιδίωξη φυσικής ανοσίας για τον υγιή πληθυσμό, φάρμακα για όσους από τις δύο κατηγορίες ατυχήσουν. Ετσι θα γίνει ενδημική μία νόσος με ελάχιστες απώλειες. [Αυτή η πρόταση μου φαίνεται πιο «φυσιολογική» από τις δικές μου, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «μηδενικού covid», παρότι ο ίδιος δεν πάσχω στο ελάχιστο από μικροβιοφοβία. Όμως αφενός θέλω να καθησυχάσω αυτήν την σύγχρονη σχιζοφρένεια και αφετέρου ακόμα και τώρα δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι, ότι αυτός ο ιός είναι φυσικός και θα συμπεριφερθεί κατά τα συνήθη.]

     Με τα λεφτά που έχουν πετάξει μέχρι τώρα για να πεθάνει ο κόσμος στις ΜΕΘ, θα μπορούσαμε να κάνουμε PCR σε όλον τον πληθυσμό και να χρηματοδοτήσουμε την καραντίνα όλων των φορέων. Γκρινιάζουν, γιατί τους κοστίζει πολύ ο θάνατος μας. Για να μας αφήσουν να ζήσουμε με 100 και 1.000 φορές λιγότερα χρήματα από την ΜΕΘ, ούτε κουβέντα. [Υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα, που δεν κάνουν ούτε ένα πενηντάρικο.] Μα να τα πληρώσουμε από την τσέπη μας ρε παιδιά… Όχι.

     Εδώ δεν έδωσαν μονοκλωνικά στον Τράγκα, που είχε λεφτά να τα αγοράσει χίλιες φορές. [Δεν φτάνει που τους ήταν άχρηστος πλέον, αλλά έγινε και ενοχλητικός.] Πως γίνεται χώρες το ίδιο εμβολιασμένες με εμάς, όπως η Ελβετία και το Ισραήλ να καταγράφουν σταθερά πολύ λιγότερους θανάτους; [2-3 έναντι 60-100] Πως γίνεται ανεμβολίαστες, εξαιρετικά πυκνοκατοικημένες και πάμφτωχες χώρες, όπως το Μπαγκλαντές να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και από τις δύο παραπάνω πλούσιες και εμβολιασμένες; (γιατί το 70% δεν είναι λίγο) Με τα φάρμακα και μάλιστα πάμφθηνα φάρμακα.

     Ολοι είναι εξαρτημένοι, αλλά όπως φαίνεται, όχι στον ίδιο βαθμό με τις «προηγμένες» χώρες της ΕΕ. Το ότι δεν ξεφεύγει κανείς και το ότι οι «δυνατές» οικονομίες είναι περισσότερο εξαρτημένες, το αποδεικνύει άρθρο που διάβασα σχετικά με την Ιαπωνία. Επειδή η κυβέρνηση βλέπει το αδιέξοδο με αυτά τα εμβόλια, σκέφτηκε να εξαιρέσει κάποιες κατηγορίες του πληθυσμού και αμέσως οι γιάπηδες της Pfizer και της Moderna της διεμήνυσαν, ότι «θα το θεωρήσουν εχθρική ενέργεια» και οι «σαμουράι» έκαναν τουμπεκί και δεν πέταξαν τους βρωμιάρηδες έξω με τις κλωτσιές… Αυτό μου δείχνει, ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλές πολυεθνικές και κάτι αρκετά παραπάνω από απλό καρτέλ.

     Καταλαβαίνει κανείς ποια είναι τα περιθώρια αντίδρασης του Μητσοτάκη… Αλλωστε ο ίδιος είπε καθαρά, ότι δεν μπορεί να αποφασίσει έστω και σε δευτερεύοντα θέματα, όπως το να έφερνε το Ρώσικο εμβόλιο, που είναι ίδιο με τα δικά τους (Αδενοϊού). Ποιος θα τον έριχνε; Ο λαός; Η Βουλή; Ας μας πει ο ίδιος επιτέλους, ποιος θα τον έριχνε και να αφήσει τα μισόλογα. Ας επιλέξει σε ποιους θα στηρίζεται· στον λαό, ή σε αυτούς που επιζητούν την εξόντωση του λαού;

     Ή μήπως το σκάνδαλο του Κουρτς βγήκε τυχαία στον αέρα; [Φιλαράκο, όταν είσαι διεφθαρμένος, θα σου ζητήσουν να γίνεις και δολοφόνος.] Ολες οι κυβερνήσεις και ολόκληρες σχεδόν οι κοινωνικές ελίτ είναι βουτηγμένες στην κόπρο του Αυγείου και παρότι θέλουν να αντιδράσουν, δεν μπορούν και καθημερινά βυθίζονται περισσότερο στην συνενοχή. Εκεί πόνταραν οι αρχικοί συνωμότες, έχοντας προφανώς στα χέρια τους όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, που ιεραρχικά έδεσαν τους πάντες. [Στην χώρα μας μάλιστα τα σκάνδαλα με το καρτέλ των φαρμακευτικών βγήκαν στον αέρα και τώρα είναι υπόλογοι δικαστικά αυτοί που τα έβγαλαν!!!!!!!!!!!!! Και ποιοι επιστήμονες και πολιτικοί διαχειρίζονται τώρα την πανδημία; Εκείνοι που γλίτωσαν, ενώ στις ΗΠΑ καταδικάστηκαν οι εταιρείες που το έκαναν!!!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνει κανείς, ποια είναι τα περιθώρια που έχουν να αντισταθούν αυτοί οι άνθρωποι σε οτιδήποτε τους ζητηθεί…]

     Λέω για «αρχικούς συνωμότες», γιατί το μεγαλοκαθηγηταριό και άλλοι επιτήδειοι όταν είδαν που πάει το πράγμα, διαπραγματεύτηκαν μία καλή θέση στον «νέο κόσμο», που διαμορφώνει το καρτέλ της big farma και προσχώρησαν στην ομερτά. [Επιμένω στο farma και όχι Pharma, γιατί ζώα μας θεωρούν.] Κοντά σε αυτούς τρέχουν να σωθούν τα εκατομμύρια της κοινωνίας των δύο τρίτων, αλλά αν δεν ήσαν αναλώσιμοι, δεν θα τους έκαναν εμβόλιο. Για τους «επιλεχθέντες» υπάρχουν τα placebo και αν ατυχήσουν τα φάρμακα. Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι είναι αυτοί (ίσως να μην το ξέρουν και πολλοί από τους ίδιους, που επιλέχτηκαν για τα ταλέντα, τις ειδικές γνώσεις, συγγένειες κ.λ.π. και δεν το ξέρουν, για να μην μιλήσουν) αλλά κάτι μου λέει, ότι θα μείνουν έξω από την «κιβωτό» πολλοί (μάλλον οι περισσότεροι) από τους «κυβερνώντες» (τα πιόνια δηλαδή) γιατί οι αλαζόνες γιάπηδες και μεγαλοκαθηγητάδες τους θεωρούν εξίσου άχρηστους με τους λαούς που κυβερνάνε. [Υπάρχει και κάτι άλλο. Το μεγάλο λαμόγιο μισεί, φοβάται και απεχθάνεται τα άλλα λαμόγια κι ας συνεργάζεται στενά μαζί τους μέχρι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης για να δώσει εξιλέωση στον εαυτό του, πείθεται μόνος του, ότι είναι προορισμένος για έναν «ανώτερο σκοπό εξυγίανσης της κοινωνίας». Αυτό βέβαια περιλαμβάνει και το ξεπάστρεμα των άλλων λαμόγιων.]

     Είναι πολύ παράξενο, αλλά βράζουμε στο ίδιο καζάνι μικροί και μεγάλοι, αθώοι και ένοχοι, θύματα και λαμόγια. Απλά οι μεγάλοι πατάνε πάνω στα κεφάλια μας, νομίζοντας ότι αν βουλιάξουμε εμείς, θα σωθούν εκείνοι και δεν καταλαβαίνουν, ότι μόνο όσο είμαστε ζωντανοί, θα μπορούμε να τους κουβαλάμε. Δεν καταλαβαίνουν, ότι το να μας θυσιάζουν στον Μολώχ της big farma, για να επιβιώσουν αυτοί, είναι η πιο ανόητη αυτοκτονία όλων των εποχών. Φυσικά δεν πρόκειται να λυπηθούν και να φεισθούν της ζωής κανενός, αλλά ο «νέος κόσμος» θα χρειαστεί και λίγους (υγιείς) εργατοτεχνίτες. Αντίθετα από την κοινωνία των αντιπαραγωγικών δύο τρίτων ελάχιστοι θα τους χρειαστούν και ο διαγκωνισμός θα είναι απερίγραπτος.

Συνεχίζεται…

Π. Ρέππας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.