Δεν χρειάζεται και πολύ γνώση για να καταλάβουμε ότι οι αφύλακτοι εγκληματίες εγκληματικά σχέδια εφαρμόζουν για την ανθρωπότητα

Μόνο ειδικά δικαστήρια μπορούν να μαντρώσουν πολιτικούς εγκληματίες και γιατρούς Μέγκελε. Ενωθείτε λαοί να τελειώνουμε με τους σαδιστές δήμιους της ανθρωπότητας.

Κ.Πουλάς: «Δεν αποκλείεται να κατασκευάζουν καθημερινά νέα στελέχη του κορωνοϊού και να τα απελευθερώνουν»

«Το αρχικό στέλεχος κατά 99% κατασκευάστηκε»

Ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, υποστήριξε ότι είναι αρκετά πιθανόν οι μεταλλάξεις (δηλαδή και η Όμικρον) να έχουν δημιουργηθεί σε εργαστήριο. 

Ο καθηγητής αναφέρθηκε αρχικά στην παραλλαγή Όμικρον, η οποία, κατά τον ίδιο, είναι ήπιας μορφής: «Δεν έχει διασωληνωθεί κανένας με Όμικρον. Όλοι την περνούν ήπια σπίτι τους. Είναι μεν μεταδοτική, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα παλιά κρυολογήματα».

 

 

«Για ποιόν λόγο η Πολιτεία επιμένει στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα οποία δε μπορούν να καταπολεμήσουν αυτό το στέλεχος; Αυτό είναι παραλογισμός», σημείωσε.

Στο τέλος πέταξε «βόμβα» για το τέλος της πανδημίας, ερχόμενος σε συμφωνία με επιστήμονες από το εξωτερικό που καταθέτουν στοιχεία για τα ότι η Όμικρον είναι και αυτή προϊόν εργαστηρίου:

«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν η Όμικρον σημαίνει το τέλος της πανδημίας, γιατί αυτή την στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η εμφάνιση των στελεχών ανά τον κόσμο μάλλον δεν έχουν φυσική πορεία, αλλά κατευθυνόμενη. Όπως και το αρχικό αγρίου τύπου στέλεχος κατά 99% κατασκευάστηκε, έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως και οι άλλες παραλλαγές κατασκευάζονται και αφήνονται ελεύθερες».

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ:

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1048514_kpoylas-den-apokleietai-na-kataskeyazoyn-kathimerina-nea-stelehi-toy-koronoioy-kai-na

  Ακολουθήστε το pronews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.