Αφού τον κατηγορούν ότι πάσχει από άνοια γιατί το βίντεο με την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You tube σε λιγότερο από ένα λεπτό;

Λυκ Μοντανιέ (κατά την υγειονομική χούντα ανοϊκός):«Δεν είναι εμβόλια είναι δηλητήρια» – Ομιλία του στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου

Το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You tube σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Αυτόν τον άνθρωπο που μ ιλάει για την άνοια εκ της πρωτείνης prion αποκαλούν ανοϊκό οι δήμιοι των λαών

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής γιατί ανακάλυψε το AIDS Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος στην Τετάρτη 12 Γενάρη στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.

O Λυκ Μοντανιέ ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο. Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε πριόν. Που είναι μια περιοχή ικανή να εισάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο. Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer υπάρχει κι ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. Oι 21 πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα πριόν. Τα 3 εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderan περιέχουν μια αλληλουχία που ταυτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε πριόν. Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για την υγεία ληπτών.»

O νομπελίστας αρχικά ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύσκεψη σημαντική όπως είπε όχι μόνο για Λουξεμβούργο κι Ευρώπη αλλά και για όλο τον κόσμο. Είπε επιπλέον,  ότι σαν γιατρός γι αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό  «ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική ότι είμαστε μέρος του Ιπποκράτη  της αρχής του ”Primum non nocere”πρώτα, μην βλάπτεις”. δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής να φροντίζουμε και να θεραπεύουμε αλλά αυτό αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο».

 Πρόκειται όπως χαρακτηριστικά τόνισε περισσότερο για «μια μαζική καμπάνια με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προϊόντα που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους ακόμη και παιδιά»

Aξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You tube σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πλέον οι κολοσσοί των κοινωνικών δικτύου λειτουργούν απροκαλύπτως αντιδημοκρατικά και βεβαίως σε αγαστή συνεργασία με τιςς Big Pharma και τις κυβερνήσεις.

 

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1049115_lyk-montanieden-einai-emvolia-einai-dilitiria-omilia-sto-koinovoylio-toy-loyxemvoyrgoy

Google news logo Ακολουθήστε το pronews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

1 σχόλιο

  1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????? ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.