Γνωστόν τοις πάσι ότι βιώνουμε παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο. Ελληνικέ λαέ επιστρατεύσου εκεί που βασιλεύει η αλήθεια, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, με απόλυτη πίστη στον ουράνιο Πατέρα μας.

ΕΠΕΙΓΟΝ> Καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει άμεσα το πρόστιμο στους συμπολίτες 60+ που αρνούνται να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 μετά το μπλόκο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Τo γεγονός ότι οι Έλληνες αρχηγοί σχεδόν όλων των κομμάτων καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακίνησαν τους ΄Ελληνες πολίτες να εμβολιαστούν ίσως αποδειχθεί η μεγαλύτερη προδοσία από Ιδρύσεως του κράτους στην επέτειο των 200 χρόνων του. Ακόμη και εάν το έκαναν από άγνοια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μαλθακότητα της σκέψης τους, η απουσία διαρκούς μελέτης, κριτικού πνεύματος και φυσικής οξυδέρκειας. Το γεγονός ότι όλοι τους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν δηλώσει ότι έχουν εμβολιαστεί πάλι δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ελαφρυντικό γιατί πολύ πιθανόν ο εμβολιασμός τους να ήτο στάση υποταγής.

By Blade Runnner

Με αυτή την εισαγωγή σε πολλές από τις αναρτήσεις επιχειρήσαμε να υπογραμμίσουμε τις τεράστιες ευθύνες τις ελληνικής πολιτικής ηγεσίας σχεδόν στο σύνολό της σχετικά με την στάση της απέναντι στον εμβολιασμό και την προτροπή τους να εμβολιαστούν οι πολίτες με εμβόλια COVID-19 oι εφιαλτικές παρενέργειες των οποίων ανεδείχθησαν μέσα από την επίπονη και επίμονη προσπάθεια του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri. Λίγες ώρες πριν το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden (για τον οποίο έχει ήδη τεθεί θέμα παραίτησης και είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει εντός του 2022 το Λευκό Οίκο) για τις εταιρίες ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή φύση του ιού και την εμπλοκή των Fauci-Daszak σε ένα από ατύχημα ή οργανωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Εκτιμούμε ότι είναι θέμα χρόνου η ίδια η Pfizer να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από το εμβόλιο καθώς τόσο εξαιτίας των παρενεργειών που και η ίδια η εταιρία είναι αναγκασμένη να καταγράφει όσο και εξαιτίας των ντοκουμέντων από το Αμερικανικό Πεντάγωνο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και όλα οδηγούν στην εργαστηριακή φύση του ιού.

Αυτό που απομένει είναι η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ και στο κόσμο να εντοπίσει εάν πρόκειται για ατύχημα διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan η οργανωμένη επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφήνουν να εννοηθεί ότι πολλές πιθανές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη, η φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωρικίνη) και η ιντερφερόνη είναι αποτελεσματικές ως αναστολείς του SARS-CoV αλλά πιθανόν κι εδώ να υπήρξε συγκάλυψη από τους Fauci-Daszak και τους λοιπούς εμπλεκόμενους είτε σε ατύχημα είτε σε οργανωμένη επίθεση κατά της παγκόσμιας κοινότητας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει το πρόστιμο στους συμπολίτες μας άνω των 60 που αρνούνται τον εμβολιασμό μετά τα εμβόλια COVID-19. Kαλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφοροποιηθεί από τη “κουλτούρα εμβολίου” που υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας και την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού που υπερασπίζεται το πολιτικό γρι-γρι Ανδρουλάκης. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστω και τώρα οφείλει να απεγκλωβιστεί από την υποχεωτικότητα του εμβολιασμού σε όλες τις κατηγορίες των συμπολιτών μας ακόμη και στους υγειονομικούς. Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και η προέλευση του ιού βρωμάει εργαστήριο. Ήδη τα στόματα ανοίγουν και το Αμερικανικό Κογκρέσο έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

kourdistoportocali.com και https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b3%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.