Ακόμη και σε νεώτερες ηλικίες αναμένουμε στους τσιμπημένους νευροεκφυλιστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον, της ΧΝΝ, (Xρόνια Νεφρική Νόσος)του ALS (Πλαγία Αμυατροφική Σκλήρυνση)και νόσο του Αλτσχάιμερ.

Νέοι ισχυρισμοί «ΚΟΛΑΦΟΣ» για τα mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ από την Seneff του ΜΙΤ: Εκεί μπορούν να οδηγήσουν, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. – 17 Ιαν 2022 – 19:08

Όλο και περισσότεροι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ κάνουν ΒΑΡΥΝΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ! Ακούει κανείς;;;

Η χορήγηση εμβολίων κατά του COVID σε νέους ανθρώπους θα προκαλέσει πιθανότατα μια «ανησυχητική αύξηση σε αρκετές σημαντικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες», δήλωσε η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Εργαστήριο Επιστήμης Υπολογιστών και Τεχνητής Νοημοσύνης του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Είναι «εξωφρενικό» να εμβολιάζονται νέοι για τον COVID, δήλωσε η Seneff.

Η ίδια, μιλώντας στο αμερικανικό Fox News, ισχυρίστηκε πως έχει κάνει «πολλή έρευνα» για να την βοηθήσει να καταλάβει πώς τα εμβόλια για τον COVID μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες αργότερα στην ζωή.

«Είναι πολύ ανησυχητικό», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την έρευνα της Seneff :

«Τόσο τα εμβόλια mRNA όσο και τα εμβόλια φορέα DNA μπορεί να είναι μια οδός για ακρωτηριαστική ασθένεια κάποια στιγμή στο μέλλον. Μέσω της δράσης της πρωτεΐνης ακίδας, πιθανότατα θα δούμε μια ανησυχητική αύξηση σε πολλές σημαντικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον, της ΧΝΝ, του ALS και του Αλτσχάιμερ, και αυτές οι ασθένειες θα εμφανιστούν με αυξανόμενο επιπολασμό στους νεότερους πληθυσμούς, τα επόμενα χρόνια.

Δυστυχώς, δεν θα ξέρουμε αν τα εμβόλια προκάλεσαν αυτή την αύξηση, επειδή συνήθως θα υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ του συμβάντος εμβολιασμού και της διάγνωσης της νόσου».

Αυτό το τελευταίο σημείο, είπε ο Seneff, είναι «πολύ βολικό για τους κατασκευαστές εμβολίων».

Δείτε το νέο απίστευτο βίντεο που εξασφάλισε το el.gr, με την ελπίδα να ξεκινήσει στην Ελλάδα επιστημονικός διάλογος, προκειμένου να εντοπιστεί τι ισχύει και τι όχι από όσα ακούγονται από ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΘΣΤΗΜΟΝΕΣ:

 

Πηγή:https://rumble.com/vsq7mi-dr-stephanie-seneff.html

 

el.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.