Ασύλληπτο μαρτύριο για τους παππούδες όταν δεν τους επιτρέπουν καν να δουν τα εγγόνια τους οι διεστραμμένοι γιοί και κόρες

Ευτυχής όποιος έχει παππού & γιαγιά στα μικράτα του

Όποιος δεν το έχει πάθει δεν ξέρει.

Να είσαι παππούς και γιαγιά και να πεθάνεις χωρίς να έχεις ποτέ δει τα εγγόνια σου. Εξ αιτίας μιας στρίγκλας κόρης ή νύμφης ή ενός αλήτη γιου ή γαμπρού ή  κτηνώδους πατριού!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΗΣ!

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Κυψέλη: «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω», λέει ο παππούς του 7χρονου

Κοινοποίηση:

kypseli

«Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω», δηλώνει ο παππούς του 7χρονου αγοριού, που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον πατριό του στην Κυψέλη, ενώ για την κόρη του είπε «εύχομαι όταν πεθάνει να μην την βάλουν σε μια εργαλειοθήκη…»

O πατέρας της 29χρονης που κατηγορείται για την συμμετοχή στη δολοφονία του παιδιού της αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία επαφή με τα παιδιά και με την κόρη του. «Δεν τα είχα δει ποτέ τα παιδιά» είπε ο παππούς του δολοφονημένου Αντρέα, ο οποίος βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια του πατριού του, αλλά και της μητέρας του που ήταν παρούσα όταν ξεψυχούσε το παιδί της.

«Είμαι βιολογικός παππούς, αλλά δεν τα ξέρω τα παιδιά. Πήρα την Ασφάλεια και τους ζήτησα όταν τελειώσει όλο αυτό να μου δώσουν τα κοκαλάκια του να το θάψω το παιδάκι», είπε μιλώντας στον alpha. Ο παππούς τόνισε ότι «εγώ ήμουν ναυτικός και δεν τους έβλεπα. Μένω στον Πειραιά, έχω προβλήματα υγείας, δεν είχα επαφές».

Κλείνοντας, για την κόρη του ευχήθηκε να μην έχει την κατάληξη του εγγονού του. «Εύχομαι όταν πεθάνει να μην την βάλουν σε μια εργαλειοθήκη…».

ΠΗΓΗ:https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%cf%85%cf%88%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%ce%98%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%89-%cf%84%ce%b1-%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%bf/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.