Ο ιδιοκτήτης της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ και η «ψυχή» του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Παναθηναϊκού, εκ μέρους των Ελλήνων, ζητά συγχώρεση για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με τη Ρωσία, υποστηριζόμενη από μεγάλο μέρος των πολιτών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ και του Παναθηναϊκού, ζητά συγγνώμη από τη Ρωσία και τον πρόεδρό της Βλαντιμίρ Πούτιν για τις αποφάσεις και τις ενέργειες του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη σχετικά με τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Προσπαθώντας να επιστήσει την προσοχή των Ελλήνων στον άνευ προηγουμένου περιορισμό της ενημέρωσης από τη Ρωσία στη χώρα, ο Γιαννακόπουλος κατέγραψε ένα μήνυμα βίντεο στο οποίο αναλύει την τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο:

«Αυτός ο πόλεμος προκλήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ », είπε ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας, που πρόσφατα έγινε μια από τις πιο δυνατές φωνές μεταξύ των πολέμιων του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στην ομιλία του, ο Γιαννακόπουλος ζήτησε «τεράστια συγγνώμη στον Β. Πούτιν για όλα όσα κάναμε ως χώρα τα τελευταία 24ωρα».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Πούτιν θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη με τη συλλογική Δύση και αυτό θα καθορίσει τη νέα μοίρα της Ελλάδας.

«Όταν βάλετε ένα τέλος σε όλα αυτά, εμείς (η Ελλάδα) θα έχουμε την ευκαιρία να φύγουμε από το ΝΑΤΟ μαζί με τη Σερβία», συμμερίστηκε ο Γιαννακόπουλος τις ελπίδες πολλών Ελλήνων.

Προφανώς μιλάμε για την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη να στείλει όπλα και πυρομαχικά (ρουκέτες 122 mm για αντιαρματικούς πυραύλους RPG-18 και AK-47) στο ουκρανικό καθεστώς από τις αποθήκες του ελληνικού στρατού.

Όσον αφορά την αποστολή πυραύλων, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η κίνηση μείωσε την αμυντική ικανότητα των ελληνικών νησιών εν μέσω διαρκώς αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, που άφησε τους Έλληνες σε σύγχυση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καθόρισε με σαφήνεια τη θέση του απέναντι στις υφιστάμενες κυβερνήσεις της Ευρώπης και το εξήγησε:

«Ο λόγος για τον οποίο δεν συμμετέχω στη σημερινή ευρωπαϊκή ηγεσία, είτε είναι ο Μακρόν, είτε ο Τριντό είτε ο Ζελένσκι, είναι ένας: όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πιόνια του συστήματος.

Απλώς ακολουθούν εντολές.

Για να το πούμε απλά (με τον λαϊκό τρόπο), απλά τους τσιμπούσαν*** (εδώ ο Γιαννακόπουλος επιτρέπει άσεμνες λέξεις), κάνουν ό,τι τους λένε από πάνω », είπε ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ και του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέτρεψε τους συμπατριώτες του να σκεφτούν ποιος βρίσκεται πίσω από όλες αυτές τις εντολές:

«Το ερώτημα είναι ποιος είναι πίσω από αυτούς – στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ…

Ο Πούτιν τους πολεμά, προσπαθεί να τους ανατρέψει και να μας σώσει – όλη την ανθρωπότητα.

Προφανώς κανείς δεν πρέπει να πεθάνει, ούτε Ουκρανός, ούτε Ρώσος, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε Εβραίος…

Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία.

Μάθετε, διαβάστε τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, πριν βγείτε με κίτρινες και γαλάζιες σημαίες », προέτρεψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

  • ΠΗΓΗ:https://www.defencenet.ru/bezopasnost/mezdunarodnaja-bezopasnost/d-iannakopulos-ia-prinoshu-putinu-bolshie-izvineniia-za-to-chto-gretsiia-sdelala-po-otnosheniiu-k-rossii-za-poslednie-24-chasa/14542/