Ξυπνήστε τα λέμε από το 2020. Φτιάξτε κοινότητες Ελλήνων, νέα Αμπελάκια.

Όσα μικροκομματίδια λέγουν πως θα σας σώσουν και δεν ενώνονται  αποτελούν προδοτικές μαχαιριές στην καρδιά της Ελλάδας.

Τι σχεδίαζαν να μας κάνουν από το Σεπτέμβριο του 2020 μεΤερματικό σχέδιο το τσιπάρισμα

Όλα ξεκίνησαν το 1992 με την υπογραφή της Αντζέντας 21…Έχουμε καταγράψει επτά βασικές κινήσεις οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν οι Νεοταξίτες και πως τα εφαρμόζουν…Ζουν για τη μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη έλεγχο μας..Τρέφονται από την δυστυχία μας από την Φτωχοποίηση μας και από την επιθανάτια αγωνία μας..Οι επτά κινήσεις είναι τα χοντρά γράμματα σε σωρεία συναντήσεων στις στοές και τις σκοτεινές διαδρομές όλων των Κυβερνήσεων που τους αποδέχθηκαν και εκτελούν τις δολοφονικές εντολές τους.
Ξεκίνησαν με: 1.Την αρχική διακήρυξη για τον ελεγχο των λαών το 1992.(Αντζέντα 21)
2.Συναντήσεις για τον τρόπο ελέγχου με Πανδημίες.
3.Το ίδρυμα Rockefeller  συνέταξε το 2010 μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετά-πανδημική αυταρχική κοινωνία
4 Εγγραφο του ΠΟΥ για δυο Παγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf 
Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και  αναφέρεται σαφέστατα ότι τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα “διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον  Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ  προσομοίωσης και εκπαίδευσης”  από τις οποίες τουλάχιστον η μία “συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος”.
 5.Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη…και την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  που  φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του Κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019. Η έκθεση αυτή προτείνει  ως μόνη λύση τον καθολικό εμβολιασμό & το τσιπ για τον ψηφιακό έλεγχο.
6.Εκδήλωση συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (EVENT 201) ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας.Εκει ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες  η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματωπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α .Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ άσκηση Κορωνοιού σε εξέλιξη
7.Συναντήσεις στο Νταβός για να δοθούν στους αρχηγούς των Κρατών οι τελικές οδηγίες.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ:.Εκδοση του Βιβλίου Δημοσθένη Λιακόπουλου το 2008 με τίτλο Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας -Αντζέντα 21  στο ποίο κατεγράφησαν όλα όσα  διέρρευσαν και πως θα στήσουν το Παγκόσμιο ελεγχο (Επιδημίες-Πανδημίες κ.α) με ενότητες και στόχους.Δηλαδή μια Παγκόσμια συνωμοσία που οργάνωσαν οι Νεοταξίτες και οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού και εκτελούν οι κυβερνήσεις των Κρατών.Και φυσικά το Ελληνικό Βρώμικο πολιτικό μας σύστημα.
Στο δεύτερο και Τερματικό στάδιο αν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν και αυτό θα γίνει αν οι λαοί δεν αντιδράσουν η δεν προκύψουν  στρατιωτικές συγκρούσεις η μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα .
Από τον Σεπτέμβριο του 2020 έχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..
Για όσους  αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ. Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!
Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρό τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαίνει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν. Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.
Έτσι θα ελέγχουν σε όλους τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις. Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού αμέσως μετά θα σταματήσουν την Κτηνοτροφία και Γεωργία και θα τα θέσουν στον απόλυτο έλεγχο τους ώστε να δίνουν Κρεατομάζες και υβριδικά λαχανικά για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και επιπτώσεις στις ζωές αυτών που τσιπάρησαν.
Με βάση τα ανωτέρω καθίσταται σαφές ότι για να αποτραπούν αυτά χρειάζεται αγώνας από σήμερα και να βγει ο Ελληνικός λαός στους δρόμους…Τα ολιγοστά αργύρια που μοιράζει ο Μητσοτάκης στην εργοδοσία κυρίως  είναι μέχρι τις εκλογές η μέχρι την συγκυβέρνηση για να αρχίσει αμέσως μετά την ολομέτωπη επίθεση όλο το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..
Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.
*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Έλληνες..
ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%cf%80%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.