Είναι δυνατόν «θραύσματα» γραφενίου να μεταδίδονται από «εμβολιασμένους» σε μη εμβολιασμένους;;;

Η μετάδοση Γραφενίου από τσιμπημένους και η Επανεκκίνηση από Σβαμπ – Η ηλεκτρονική Φυλάκιση μας (Video)

Στην τελευταία του σειρά από διαφάνειες δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν τόσο από «εμβολιασμένους» και από μη εμβολιασμένους ανθρώπους, ο Δρ. Philippe van Welbergen έδειξε ότι το γραφένιο που εγχέεται στους ανθρώπους οργανώνεται και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερες ίνες και δομές, (νανοδομές) αποκτώντας μαγνητικές ιδιότητες ή ηλεκτρικό φορτίο και οι ίνες παρουσιάζουν ενδείξεις πιο πολύπλοκων δομών με ραβδώσεις.
Έδειξε επίσης ότι «θραύσματα» γραφενίου μεταδίδονται από «εμβολιασμένους» σε μη εμβολιασμένους ή μη εμβολιασμένους ανθρώπους, καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια τους και προκαλώντας θρόμβους αίματος στους μη εμβολιασμένους.
Ο Δρ. Philippe van Welbergen («Dr. Philippe»), Ιατρικός Διευθυντής Βιοϊατρικών Κλινικών , ήταν ένας από τους πρώτους που προειδοποίησε το κοινό για τη ζημιά που προκαλείται στο αίμα των ανθρώπων από τις ενέσεις Covid, δημοσιεύοντας εικόνες δειγμάτων αίματος πέρυσι στο μικροσκόπιο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO απο την ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΘΕΣΙΣ
Δείτε πως μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι το Γραφένιο..Τα  mrna σκευάσματα ειναι ΒΙΟ-ΟΠΛΑ ΟΞΕΙΔΙΟΥ του Γραφενίου..Δειτε και ακούστε τις αποκαλύψεις απο την Caren Kingston..αλλα και τον Σβαμπ με τον σύμβουλο του Χαραρι για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ..απο το Ντουμπαι. Δηλαδή την Ηλεκτρονική Φυλάκιση μας…
Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο και δειτε το VIDEO στο facebook

ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΡΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ -ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΑΣ.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ο Κλάους Σβάμπ εκδότης της Επανεκκίνησης το ομολόγησε..Μόνιμα τα μέτρα για ιούς!!! Τα χαιβάνια που πίστεψαν σε προσωρινότητα τι λένε?

ΠΗΓΗ:https://amazonios.net/i-metadosi-grafenioy-apo-tsimpimenoys-kai-i-epanekkinisi-apo-svamp-i-ilektroniki-fylakisi-mas-video/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.