ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΠΑΝΤΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΜ.ΕΞ.ΕΛ.)

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΕΡΑ

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του κινήματος!

Ξεκινήσαμε πολύ καλά και δυναμικά και αυτό ανταποκρίνεται

από την δική σας παρουσία που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το κίνημα.

Από σήμερα Τρίτη 24/5 έως και 15/6 ανεβάσαμε το σχέδιο του καταστατικού

μας για online διαβούλευση, σχόλια, παρατηρήσεις κλπ.

Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας www.kemexel.gr και αφήστε το σχόλιό σας.

Επίσης, γίνεται προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο facebook

αλλά παρά τις προσπάθειες, δεν μας αφήνει με τον τίτλο του κινήματος.

Ίσως βρεθεί μια λύση με διαφορετικό ή παρεμφερές όνομα.

Η δική σας δύναμη, είναι να κάνετε καθημερινά τουλάχιστον μια δημόσια

κοινοποίηση!

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση

Λάζαρος Τσόλκας

Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, και διαχειριστής της ιστοσελίδας

Είναι οι Γειτονες οι Ακάρνες 

(που είχα αναρτήσει ….στην Αχαιας ενημέρωση)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!
(Μας το στείλανε και το δημοσιεύουμε με χαρά)
====================================
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ)
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΠΑΝΤΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΜ.ΕΞ.ΕΛ.)
Σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ορμώμενοι από ιερή αγανάκτηση, από την αδικία και την ταλαιπωρία χιλιάδων συνανθρώπων μας, από τον τρόμο των τηλε-λοιμωξιολόγων και από το θάνατο που κυριαρχεί γύρω μας, καθώς διανύουμε ήδη το 3ο έτος της πανδημίας λόγω Covid 19, υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και καταγγελίας 22 σημείων και καλούμε τον ελληνικό λαό, να στηρίξει θερμά αυτήν την προσπάθεια, αφού αφορά όλους τους Έλληνες!
Τα 22 σημεία της διακήρυξής μας
Όλοι εμείς…
1) Που ζούμε κάτω από καθεστώς τρόμου και καθημερινού ψυχικού προπηλακισμού, από τους τηλε-ειδικολόγους των ΜΜΕ και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια….
2) Που μας είπαν πως είμαστε ‘’ψέκια’’, ψεκασμένους, ακροδεξιούς, ακροαριστερούς, ανθέλληνες κλπ…
3) Που είμαστε συνεπείς πολίτες… και που πρώτα πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και αν έχουμε… ταΐζουμε και τα παιδιά μας!
4) Που είμαστε καλοί και υπάκουοι πολίτες και υπακούουμε στις συμβουλές των επίσημων ειδικών για τις συμβουλές για την πανδημία. (Τσιόρδας, Μαγιορκίνης, Βασιλακόπουλος κλπ).
5) Που θυμόμαστε με τρόμο στην αρχή της πανδημίας… τότε που οι ‘’ειδικοί’’ μας έφεραν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου, με στρατιωτικά μηχανήματα και οπλισμένους σαν αστακούς στρατιώτες… και πως το εμβόλιο είναι τόσο ειδικό… που θα πρέπει να διατηρείται σε ψύχη -70 βαθμούς Κελσίου.
6) Που πειστήκαμε και εμβολιαστήκαμε δις και τρις, για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας, όπως κυβερνητικοί ισχυρίζονταν με στόμφο και σιγουριά αλλά τελικά… δεν την πήραμε!
7) Που είδαμε… να ψηφίζετε στη βουλή άρον-άρον νομοσχέδιο για πλήρη νομική κάλυψη των υγειονομικών, που ανέλαβαν να προωθήσουν τα εμβόλια… για όλα όσα λένε και κάνουν και να τεθούν στο απυρόβλητο…
8.) Που ακόμα κλαίμε τους δικούς μας ανθρώπους είτε από τα εμβόλια… είτε από τον covid και βλέπουμε καθημερινά να ”φεύγουν” ξαφνικά και ανεξήγητα, άτομα που δεν είχαν προβλήματα υγείας και υποκείμενα νοσήματα και στα ΜΜΕ αναφέρονται με τον νεολογισμό πως έπαθε ”Ξαφνικίτιδα” ή ”Έφυγε Ξαφνικά”. Δεκάδες οι ημερήσιες αναφορές.
9) Που δεν πήραμε… ποτέ φάρμακα στη ζωή μας, γιατί προσέχαμε την υγεία και την διατροφή μας και σήμερα ως εμβολιασμένοι και τελικά νοσήσαντες από Covid O2, να διακινδυνεύει πλέον η ζωή μας και είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε καθημερινά πάνω από 10 διαφορετικά φάρμακα για να τις λεγόμενες επιπλοκές…
10) Εμείς, που κάποιοι καλοπληρωμένοι τηλεειδικοί, μας πίεσαν ψυχολογικά να κάνουμε τα εμβόλια για ‘’το καλό μας’’ και αισθανόμαστε πως μας χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινα πειραματόζωα…
11) Που διαβάζουμε στον τύπο (χωρίς να διαψεύδονται) πως ο κ. Τσιόρδας πήρε 35 εκατ, €, ο κ.Μαγιορκίνης πήρε πάνω από 15 εκατ.€, ο κ Βασιλακόπουλος 759 χιλιάδες € και άλλοι πολλοί διάφορα απίθανα ποσά… για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, ώστε να πιέσουν και πείσουν τον κόσμο, να κάνει τα μη δοκιμασμένα εμβόλια…
12) Που βλέπουμε παιδιά 7, 12, 20 ετών υγιέστατα να κάνουν εμβόλια και να καταρρέουν ξαφνικά και να χάνονται οι ζωές τους…
13) Που χωρίς να υπάρχει κανένα ιστορικό υποκείμενων νοσημάτων, καταντήσαμε να τρέχουμε πανικόβλητοι επί μακρόν σε πνευμονολόγους, ακτινολόγους, ωριλά, καρδιολόγους, οφθαλμίατρους, δερματολόγους, γυναικολόγους και σε όλες τις άλλες ιατρικές ειδικότητες, ξοδεύοντας και τις τελευταίες πενιχρές οικονομίες μας ή ζητώντας χρήματα από συγγενείς και φίλους, για να ανταπεξέλθουμε στα ιατρικά έξοδα και τις εξετάσεις ως νοσήσαντες από τα εμβόλια.
14) Που είμαστε συνταξιούχοι και που μας επεβλήθη το αισχρό πρόστιμο των 100 ευρώ, γιατί αρνηθήκαμε τα εμβόλια του θανάτου, να μπουν στο κορμί μας.
15) Που βλέπουμε κάθε μέρα στα κοινωνικά δίκτυα το κλάμα και τον πόνο όλων αυτών που αποχαιρετούν τους εμβολισμένους δικούς τους που έφυγαν ‘’ξαφνικά’’…
16) Που είμαστε σοκαρισμένοι βλέποντας ανθρώπους της διπλανής πόρτας να ‘’φουντάρουν’’ κάτω από την αφόρητη πίεση των ‘τηλεειδικών’’ και να δίνουν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας από μπαλκόνια..
17) Που βλέπουμε… πως κανένας λαθροεισβολέας από τα 2,5 εκατομμύρια που διαβιούν σήμερα στην Ελλάδα, κανένας δεν τους ενόχλησε, κανένας δεν έκανε το εμβόλιο… αλλά ούτε και κανένας πέθανε…
18) Που πολλοί από εμάς… φτάσαμε στο χείλος του χαμού μας και βλέπουμε με άλλα μάτια ψυχής… Συνομιλήσαμε με τον ΘΑΝΑΤΟ και δεν τον φοβούμαστε πλέον.
19) Που έχουμε οικογένειες παιδιά, φίλους και συγγενείς και είμαστε αποφασισμένοι –μέχρι θανάτου- να τους προστατέψουμε, φτάνοντας τον αγώνα μέχρι τέλους!
20) Που αισθανόμαστε Εμβολιασμένοι Εξαπατημένοι Έλληνες από τα εμβόλια… που μας τρύπησαν και σακάτεψαν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
21) Όλοι εμείς, και είμαστε χιλιάδες και εκατομμύρια, υψώνουμε δυναμική φωνή διαμαρτυρίας και καταγγελίας βροντοφωνάζουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.
22) Όλοι μαζί, ως μια γροθιά κινούμαστε ομαδικά, με κάθε νόμιμο μέσο, προς κάθε κατεύθυνση, προς πάσα Αρχή και Εξουσία, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και την ηθική και οικονομική μας αποζημίωση, στα δικαστήρια όλης της Χώρας. Κι αν δεν υπάρχουν Δικαστές εις τας Αθήνας… υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο –κατά τη γνωστή κρίση του Γερμανού μυλωνά που έψαχνε το δίκιο του- θα καταφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια, συνεπικουρούμενοι από άλλα παρόμοια κινήματα, άλλων χωρών.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
Το θέμα μας είναι ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ που σημαίνει αφορά παν Δήμο, παν Κράτος και Χώρα και τελικά όλο το ανθρώπινο γένος.
Κάποιοι… με σκοτεινά μυαλά και μισάνθρωποι, δηλώνουν –δίκην Θεού- πως θέλουν να λιγοστέψουν κατά μερικά εκατομμύρια –σε πρώτη φάση- τις ανθρώπινες ψυχές. Συντελούν γενοκτονία του ανθρώπινου γένους και το καταγγέλλουμε!
Κάποιοι… θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της χώρας με ομαδικές αγωγές αποζημιώσεων και κάποιοι στα διεθνή δικαστήρια να λογοδοτήσουν ως ηθικοί και φυσικού αυτουργοί, που εν γνώσει τους, με δόλο και επ’ ωφελεία οικονομικού κέρδους, συνέργησαν ψύχραιμοι, και επί μακρόν, καταπατώντας όλο τον όρκο του Ιπποκράτη και κάθε έννοια δικαίου και σεβασμού ανθρώπινης ζωής και αναγκάζοντας εκατομμύρια συνανθρώπους μας, σε περιορισμό ελευθερίας και τελικά πολλούς στο θάνατο.
Έτσι θα κινηθούμε με ομαδικές αγωγές κατά παντός υπευθύνου με αγωγές αποζημιώσεων εκατομμυρίων, για όλους αυτούς που πλούτισαν παράνομα και αθέμιτα, πείθοντας το λαό να κάνει τα μη δοκιμασμένα εμβόλια των φαρμακευτικών εταιρειών, που για τους δικούς τους λόγους τα προωθούν ακόμη και σήμερα.
Στην παρούσα φάση, ξεκινάμε ως ένα κοινωνικό κίνημα διαμαρτυρίας και καταγγελίας και στη Α’ γενική συνέλευσή μας, θα καθορίσουμε την μετέπειτα πορεία μας… με ανοιχτό τον ορίζοντα και ο ένας Θεός ξέρει… που θα φτάσουμε!
Οι 22 αρχές μας, διαμορφώθηκαν τον μήνα Μάιο του ’22 κι αυτό μας έδωσε την έμπνευση, να ονομάσουμε το κίνημά μας 22ΜΑΗ22, ώστε να θυμίζει με -μια ματιά- τις αρχές μας και το τραγικό έτος 2022.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
22 Μαΐου 2022
Η
7ΜΕΛΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ)
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάθετε περισσότερα και γίνετε μέλος του κινήματός μας
για να δυναμώσουμε τη φωνή μας στην ιστοσελίδα,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.