Περίεργη επιστολή προς Αnonymοus

Η πιο κάτω επιστολή του Σπύρου Πρίφτη προς  Anonymοus εντυπωσιάζει γιατί δείχνει τι ακριβώς υποκρύπτεται πίσω από τις εθνοπροδοτικές αποφάσει των πολιτικών μας. Το βαθμό εκβιασμού που τους κάνουν και τα σκοτεινά παρασκήνια που μόνο ο Γιάννης Βαρουφάκης  μαγνητοφωνούσε και τόλμησε να μιλήσει, όχι να αποκαλύψει.

Θα ήταν ευχής έργο να μπορούσαν οι ανώνυμοι να ξεγυμνώσουν τους πολιτικούς μας και τους παρακαθήμενους σφουγκοκολάριους που τους τριγυρίζουν σαν το μέλι, τους γλύφουν και σε τελική ανάλυση επιβιώνουν δίπλα τους σαν σιχαμερά παράσιτα που είναι.

ΕΥΠ και ΑΝΩΝΥΜΟΙ

ΕΥΠ και ΑΝΩΝΥΜΟΙ

Αλλά ας δούμε την εντυπωσιακή επιστολή και ακόμη περισσότερο ας δούμε αν θα δοθεί απάντηση στον Σπύρο Πρίφτη.

Έγγραφο Βόμβα πρός WikiLeaks-Anonymous γιά Υποκλοπή άκρως Απόρρητων έγγραφων από την ΕΥΠ
IOANNA H.F.

Δημόσια έκκληση με έγγραφο Βόμβα ,μέσω άρθρου του Σπύρου Πρίφτη πρός WikiLeaks-Anonymous, εστάλη στις 29 Αυγούστου δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/VF8eiyWHXFH με θέμα για βοήθεια,προκειμένου να φέρουν νέες αποκαλύψεις στην ΕΛΛΆΔΑ!

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πρίφτης ζήτησε: Παρακαλώ το WikiLeaks και Ανώνυμους, να λάβουν μέτρα για να αποκαλύψουν τις αλήθειες στην ΕΛΛΆΔΑ, και να κλέψει άκρως απόρρητα έγγραφα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) στην Ελλάδα, καθώς και τη δημοσίευση τους στο διαδίκτυο!

Δεν θέλουμε από το WikiLeaks-Anonymous να αποκαλύψουν έγγραφα που θα επηρέασαν την εθνική ασφάλεια τις Ελλάδας, γιατί δεν είμαστε προδότες της χώρας μας, αλλά αγανακτισμένοι!

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ξέρει πολλά, αλλά σιωπά, προστατεύοντας σίγουρα όλους εκείνους τους πολιτικούς που κάνουν πολύ κακό στην Ελλάδα!

Τα έγγραφα που ζητάμε από εσάς να αποκαλύψετε στο κοινό είναι: Ποιοι Έλληνες πολιτικοί ενεπλάκησαν σε διαφθορά οικονομικά σκάνδαλα και μίζες!

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, σε τρομοκρατικές πράξεις, καθώς και περιπτώσεις παιδοφιλίας!

Οι Έλληνες και όλος ο κόσμος, θα πρέπει να μάθει, όλους εκείνους τους πολιτικούς ,οι οποίοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι και οδήγησαν συνειδητά τη χώρα σε χρεοκοπία σαν κοινή προδότες!

Σε περίπτωση που το έτοιμα του Σπύρου Πρίφτη γίνει δεκτό απο τα WikiLeaks-Anonymous, έρχονται Αποκαλύψεις ΣΟΚ που θα τσακίσουν το καλά προστατευμένο Πολιτικό κατεστημένο σύστημα στην Ελλάδα!

Μόλις πριν λίγες ώρες, ομάδες ακτιβιστών χάκερ των Anonymous επιτέθηκαν ηλεκτρονικά με στόχο την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, η οποία φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας.

Η Anonymous φαίνεται να έχουν ενοχοποιήσει την Ελληνική Κυβέρνηση για τις πρόσφατες τηλεοπτικές άδειες, και οτι η κυβέρνηση του Σύριζα στην ουσια συνεργάζεται με διεφθαρμένους επιχειρηματίες προσφέροντας τους τηλεοπτικές άδειες,ώστε να χειραγωγήσουν των Ελληνικό Λαό υπέρ του Σύριζα, με κέρδος για τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες, τι άλλο, Χρήμα και Δημόσια Εργα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
spyros.priftis76@yahoo.gr Δείτε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.