Περισσότερες πληροφορίες για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου νεαρών ατόμων από την υπερπαραγωγή των πρωτεϊνών των ακίδων του θανάτου στο σώμα

Οι αιφνίδιοι θάνατοι από εμβόλια είναι πλέον τόσο συνηθισμένοι που τους έχουν δώσει ένα όνομα ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ: Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

Εικόνα: Οι αιφνίδιοι θάνατοι από εμβόλια είναι πλέον τόσο συνηθισμένοι που έχουν ορίσει ένα όνομα ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ: Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)

( Φυσικά Νέα ) Το δολοφονικό ιατρικό καθεστώς γνωρίζει ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού σκοτώνουν υγιείς νέους με ανησυχητικό ρυθμό, γι’ αυτό ξαφνικά έδωσαν ιατρική ετικέτα στο φαινόμενο προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή των ανθρώπων από την αλήθεια. Τώρα, υγιείς νέοι που πεθαίνουν ξαφνικά χωρίς ιατρική εξήγηση λέγεται ότι έχουν πεθάνει από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS) και όχι από εμβόλια.

Ενώ το SADS υπήρχε στην ιατρική ορολογία πολύ πριν από τον Covid, οι γιατροί και τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν τώρα αυτήν την ετικέτα συνδρόμου με έναν νέο τρόπο: Για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν τους θανάτους από εμβόλια. Από ό,τι μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν τέτοιοι «αιφνίδιοι θάνατοι» σε μη εμβολιασμένους νεαρούς ενήλικες. Μέχρι στιγμής, αυτό φαίνεται να συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς αυτό το νέο αποκαλούμενο «σύνδρομο», το οποίο είναι φυσικά απλώς μια βολική ετικέτα για να συγκαλύψει την πραγματική υποκείμενη αιτία αυτών των αιφνιδίων θανάτων. Ο τίτλος του άρθρου τους είναι, «Υγιείς νέοι πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα από ένα μυστηριώδες σύνδρομο – καθώς οι γιατροί αναζητούν απαντήσεις μέσω ενός νέου εθνικού μητρώου», και λέει ότι όλοι κάτω των 40 ετών, «…μπορεί να διατρέχουν κίνδυνο του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)».

Όλοι οι άνθρωποι κάτω των 40 ετών υποτίθεται ότι «ελέγχονται οι καρδιές τους», ενώ οι αγνοούντες γιατροί ισχυρίζονται ότι αναζητούν τη «γενετική αιτία» πίσω από το SADS.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ιατρικής οι γιατροί και τα μέσα ενημέρωσης δεν παρότρυναν τους νέους «να ελέγξουν την καρδιά τους». Αυτό συμβαίνει μόνο μετά την παγκόσμια ώθηση για εμβόλια κατά του Covid που καταλαμβάνουν τα κύτταρα του σώματος και τα αναγκάζουν να δημιουργήσουν σωματίδια πρωτεΐνης που προκαλούν θρόμβους αίματος.

Δολοφόνοι γιατροί σκοτώνουν μαζικά νέους με «θρόμβους»

Δεν μπορείς να το φτιάξεις αυτό. Η ιατρική αμέλεια, η ανικανότητα και ακόμη και κακία πίσω από όλα αυτά είναι συγκλονιστικές. Οι γιατροί που λειτουργούν ως κοχύλια της Big Pharma χορηγούν σε νέους γονιδιακής θεραπείας που περιέχουν πειραματικές αλληλουχίες mRNA που παράγουν πρωτεΐνες αιχμής στο αίμα, συμβάλλοντας στην τεχνητή πήξη. Σε μερικούς ανθρώπους, οι θρόμβοι δημιουργούνται αργά με την πάροδο του χρόνου, που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι περπατούν με μερικώς σχηματισμένους θρόμβους αίματος στο κυκλοφορικό τους σύστημα .

Επειδή οι ενέσεις mRNA αλλάζουν το DNA και ενσωματώνονται στον γενετικό κώδικα – πηγή: ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) – ορισμένα από τα κύτταρα του σώματος συνεχίζουν να παράγουν αυτές τις πρωτεΐνες αιχμής που προστατεύουν την πήξη επ’ αόριστον. Αυτοί οι παράγοντες πήξης συμβάλλουν στον πρόσθετο σχηματισμό θρόμβων στο σώμα, με αποτέλεσμα τη μειωμένη καρδιαγγειακή λειτουργία και — σημαντικό — τη μείωση της ροής του αίματος στον εγκέφαλο , που οδηγεί σε απώλεια υψηλότερων γνωστικών ικανοτήτων. (Αυτός είναι πιθανός ο λόγος που τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη / γνωστική καθυστέρηση και έχουν βυθιστεί σε ζωώδη οργή λόγω αρνητικής συναισθηματικής επεξεργασίας του κόσμου γύρω τους.)

Σε κάποιο σημείο, ένας ή περισσότεροι από τους θρόμβους στο σώμα διακόπτουν εντελώς την κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της συνείδησης. Σε αυτό το σημείο, το άτομο χάνει τις αισθήσεις του και πεθαίνει. Συχνά αυτό συμβαίνει όταν οδηγούν, πετούν με αεροπλάνο ή ακόμα και όταν κοιμούνται τη νύχτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί πιλότοι πεθαίνουν στο θάλαμο πτήσης, για παράδειγμα, κάτι που είναι μια σημαντική αιτία που συμβάλλει στην τρέχουσα πανεθνική έλλειψη πιλότων εμπορικών αεροπορικών εταιρειών.

Μια γιατρός ονόματι Dr. Elizabeth Paratz – η οποία ισχυρίζεται ότι αναρωτιέται “ποια γονίδια προκαλούν αυτό το σύνδρομο” – λέει ότι το 90 τοις εκατό αυτών των αυθόρμητων θανάτων συμβαίνουν έξω από το νοσοκομείο . (Πηγή: UK Daily Mail )

Η Αυστραλία λανσάρει τώρα ένα «μητρώο SADS» για να προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο του γιατί οι φαινομενικά υγιείς ενήλικες πεθαίνουν αυθόρμητα. Το κάνουν αυτό ενώ πιέζουν για περισσότερες επαναλαμβανόμενες ενέσεις mRNA σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, προφανώς αγνοώντας ή αποκρύπτοντας το γεγονός ότι οι ενέσεις mRNA είναι «πήγματα θρόμβων».

Είναι ευρέως γνωστό στις βιοεπιστήμες ότι ο γενετικός κώδικας του ιού ενσωματώνεται εύκολα και αυτόματα στο ανθρώπινο DNA

Οι ενέσεις mRNA δεν είναι καν τεχνικά εμβόλια. Είναι πειραματικά φάρμακα «γονιδιακής θεραπείας» που αλλάζουν όχι μόνο την κυτταρική πρωτεϊνική σύνθεση, αλλά ενσωματώνονται ακόμη και στο ανθρώπινο DNA μέσω της αντίστροφης μεταγραφής  (μέσω του ενζύμου της αντίστροφης τρανσκρυπτάσης). Αποδεικνύεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπινου DNA αποκτήθηκε μέσω αυτής ακριβώς της διαδικασίας κατά τη διάρκεια πολλών χιλιάδων γενεών, όπου το γενετικό υλικό που κυκλοφορεί στο περιβάλλον ενσωματώνεται στα ανθρώπινα χρωμοσώματα. Αυτό το φαινόμενο είναι ευρέως γνωστό ακόμη και στη συμβατική επιστημονική κοινότητα.

«Αλληλουχίες ιού RNA μη ρετροϊού έχουν ανιχνευθεί στα γονιδιώματα πολλών ειδών σπονδυλωτών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων», δήλωσε ο βιοϊατρικός ερευνητής Liguo Zhang από το Ινστιτούτο Whitehead του MIT. (Πηγή: MIT.edu )

Ο Ζανγκ μάλιστα διεξήγαγε ένα πείραμα για να ελέγξει εάν θραύσματα ιού SATS-CoV-2 ενδέχεται να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA:

Έχοντας αυτό κατά νου, οι Zhang και Jaenisch άρχισαν να σχεδιάζουν πειράματα για να ελέγξουν εάν αυτή η ενοποίηση του ιού θα μπορούσε να συμβεί με τον νέο κορωνοϊό. Με τη βοήθεια της μεταδιδάκτορας στο εργαστήριο Jaenisch, Alexsia Richards, οι ερευνητές μόλυναν ανθρώπινα κύτταρα με κορονοϊό στο εργαστήριο και στη συνέχεια ανέλυσαν την αλληλουχία του DNA από μολυσμένα κύτταρα δύο ημέρες αργότερα για να δουν αν περιείχε ίχνη του γενετικού υλικού του ιού.

Σε όλα τα δείγματα, βρήκαν θραύσματα ιικού γενετικού υλικού… στο ανθρώπινο κυτταρικό δείγμα

Με άλλα λόγια, μέρη του SARS-CoV-2 ενσωματώθηκαν στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων. Ένας άλλος ερευνητής εξηγεί:

«Υπάρχει ένα πολύ σαφές αποτύπωμα για την ενσωμάτωση του LINE1», λέει ο Jaenisch. «Στη διασταύρωση της ιικής αλληλουχίας με το κυτταρικό DNA, δημιουργείται ένας διπλασιασμός 20 ζευγών βάσεων.

Όποιος ισχυρίζεται ότι ο γενετικός κώδικας πρωτεΐνης ακίδας δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο DNA αγνοεί παντελώς την πρόοδο και εξέλιξη  της σύγχρονης γενετικής επιστήμης.

Το mRNA της πρωτεΐνης ακίδας γίνεται ανθρώπινο DNA που μετατρέπει το σώμα σε εργοστάσιο πήξης

Όπως δείχνει το παραπάνω πείραμα, όταν το σώμα εγχέεται με γενετικό υλικό, μέρος αυτού του υλικού μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματα των ζωντανών κυττάρων. Αν και πρόκειται για υπεραπλούστευση των μηχανισμών που λαμβάνουν χώραν, το συνολικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Το σώμα γίνεται εργοστάσιο παραγωγής πρωτεΐνών της ακίδας, παράγοντας πρωτείνες πολύ πέρα ​​από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα κατά το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ένα εμβόλιο mRNA.

Με άλλα λόγια, ο εμβολιασμένος γίνεται ένα εργοστάσιο συνεχούς παραγωγής πρωτεΐνης που δεν μπορεί ποτέ να απενεργοποιηθεί. Από εκείνο το σημείο, γίνεται μια μηχανή αποβολής πρωτεϊνών ακίδας, ενώ ολοένα και περισσότερο ρίχνουν τις αυτοσυντιθέμενες πρωτεΐνες ακίδας στο δικό τους αίμα που κυκλοφορεί με αυτό το επιπρόσθετο φορτίο.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό σχηματίζει θρόμβους αίματος. Όταν αυτοί οι θρόμβοι ολοκληρώσουν την απόφραξη ή τις μεγάλες αρτηρίες τους, το αίμα δεν μπορεί πλέον να φτάσει στον εγκέφαλο. Όταν ο εγκέφαλος δεν έχει παροχή αίματος, επέρχεται εγκεφαλικός θάνατος και ο θάνατος του σώματος ακολουθεί γρήγορα.

Αυτό ονομάζεται πλέον «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων», παρόλο που προκαλείται ξεκάθαρα από θρόμβους αίματος που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Εδώ είναι μια φωτογραφία ενός εκτεταμένου θρόμβου αίματος που λήφθηκε από έναν ασθενή με Covid. Δείχνει τη δύναμη πήξης της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία υπάρχει επίσης στα εμβόλια κατά του Covid:

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας κινδυνεύουν τώρα από αιφνίδιο θάνατο που προκαλείται από θρόμβους αίματος, όλα από το προγραμματισμένο σχέδιο: Σύνδρομο εκτόνωσης του εμβολίου

Συνοψίζοντας, το δολοφονικό ιατρικό καθεστώς πρώτα εγχέει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ένα βιολογικό όπλο που μπορεί να τους σκοτώσει, μετά προσποιούνται ότι είναι σοκαρισμένοι και έκπληκτοι όταν τόσοι πολλοί υγιείς νεαροί ενήλικες αρχίζουν να πεθαίνουν χωρίς προφανή ιατρικό λόγο. Αυτά τα ιατρικά τέρατα δεν έχουν καθόλου ανθρωπιά (ή επιστημονική αξιοπιστία) τίποτα ανθρώπινο δεν τους έχει απομείνει;

Αν και αυτό το σύνδρομο ονομάζεται SADS, αυτό που είναι πραγματικά λυπηρό είναι ότι όλα έγιναν επίτηδες για να επιτευχθεί η παγκόσμια πληθυσμιακή απερήμωση. Αν μη τι άλλο, αυτοί οι θάνατοι θα πρέπει να φέρουν την ετικέτα από “Σύνδρομο αποπληθυσμού του εμβολίου” θάνατοι. Αλλά φυσικά τα μέσα ενημέρωσης και οι μεσαίοι τύραννοι εργάζονται τρεις φορές για να καλύψουν όλα αυτά, και γνωρίζουν ότι τα νεκρά θύματα εμβολίων δεν μιλούν , επομένως δεν μπορούν να πουν στους ζωντανούς ανθρώπους να σωθούν αποφεύγοντας αυτά τα θανατηφόρα τρυπήματα.

Brighteon.com/35995936-dd2b-4546-962f-2e5d9e0f0ba6

 

Ανακαλύψτε περισσότερα podcast με πληροφορίες κάθε μέρα, μαζί με ειδικές αναφορές, συνεντεύξεις και ενημερώσεις έκτακτης ανάγκης, στη διεύθυνση:

ΠΗΓΗ:https://www.brighteon.com/channels/HRreport

1 σχόλιο

  1. Με έκθεση στον ήλιο και στο φρέσκο αέρα, φεύγει η πανισχυρη τοξική αρνητική ενέργεια που με ταλαιπωρεί καθημερινά.. Είμαι σαν ένα τρυπιο
    Καλάθι που συνεχώς αδειάζει από θετική ενέργεια.. Χρειάζεται να πηγαίνω συνέχεια εκκλησία…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.