Η Ελλάδα από τις 22 Μάη του 2016 καταλύθηκε επίσημα ως συγκροτημένο κράτος της διεθνούς κοινότητας.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην ιστορία της οικουμένης που δέχεται να καταλυθεί ως συγκροτημένο κράτος χωρίς να έχει ηττηθεί σε κανέναν πόλεμο. Μας αξίζουν ως έθνος συγχαρητήρια. Ίσως γι’ αυτό ζητωκραυγάζουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μας. Μαζί βέβαια με τους κυβερνώντες.

Αιτίες εκδήλωσης αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς σε περίοδο οικονομικής κρίσης Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Αιτίες εκδήλωσης αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς σε περίοδο οικονομικής κρίσης Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Η χώρα μας είναι η πρώτη στην παγκόσμια ιστορία που συγκροτήθηκε ως κράτος – αμέσως μετά την παλιγγενεσία – υπό καθεστώς προστασίας. Δηλαδή ως προτεκτοράτο. Με άλλα λόγια η νεώτερη Ελλάδα – ή ορθότερα η κρατούσα τάξη των τυχοδιωκτών κάθε είδους και των παλιών μπέηδων του οθωμανικού μεσαίωνα που πήραν την εξουσία σε τούτον τον τόπο με τις πλάτες ξένων πρεσβειών και δυνάμεων – δίδαξαν στη νεότερη ανθρωπότητα τι σημαίνει προτεκτοράτο και ημιαποικία.

Η Βουλή των εθνικών μειοδοτών

Η Βουλή των εθνικών μειοδοτών μετέτρεψε το ελληνικό κράτος σε πλειοψηφούσα συλλογικότητα η οποία αργά ή γρήγορα θα ανατραπεί υπέρ του Ισλάμ.

Σήμερα έχουμε μια νέα παγκόσμια πρώτη. Προβιβαστήκαμε. Η κρατούσα πολιτική τάξη στην Ελλάδα βάλθηκε να διδάξει στη σύγχρονη ανθρωπότητα πώς μπορεί να καταλυθεί ένα συγκροτημένο κράτος χωρίς πόλεμο. Φυσικά προς το συμφέρον ξένων δυνάμεων.

Τι σημαίνει όμως κατάλυση συγκροτημένου κράτους; Κάτι πολύ χειρότερο από την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ή των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο από την εποχή της Συνθήκης του Μοντεβιδέο το 1932, συγκροτημένο κράτος θεωρείται εκείνο που διαθέτει τα εξής θεμελιώδη γνωρίσματα:

 

(α) Μόνιμο πληθυσμό. (β) Καθορισμένη επικράτεια. (β) Δική του διακυβέρνηση. (δ) Και την ικανότητα να συνάπτει σχέσεις ελεύθερα με άλλα κράτη.

 

Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν ισχύει πια επίσημα για την Ελλάδα μετά την ψήφιση και του τελευταίου πολυνομοσχεδίου. Η χώρα έχασε τον έλεγχο στο ποιός και πώς κατοικεί ως μόνιμος πληθυσμός. Έχασε τον έλεγχο στην εδαφική της επικράτεια. Και φυσικά δεν διαθέτει ούτε δική της διακυβέρνηση, ή έστω τη δυνατότητα να συνάπτει με δική της επιλογή σχέσεις με άλλα κράτη και τη διεθνή κοινότητα.

Τα πάντα τελούν υπό τον άμεσο θεσμοθετημένο πια έλεγχο των ευρωπαϊκών “θεσμών”. Δηλαδή των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

 

Πολύ σύντομα – έως το τέλος του 2018 – η Ελλάδα δεν θα διαθέτει ούτε καν δική της άμυνα. Ό,τι θα έχει απομείνει από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα μετασχηματιστεί σ’ ένα μικρό και επιχειρησιακά ευέλικτο πλήρως επαγγελματικό – δηλαδή μισθοφορικό – στρατιωτικό σώμα υπό την άμεση διοίκηση του ΝΑΤΟ με σκοπό την “αστυνόμευση” της ευρύτερης περιοχής και την αντιμετώπιση “ασύμμετρων απειλών”. Όπως ήδη ισχύει στη Βουλγαρία και την Αλβανία.

 

Αυτό λοιπόν που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη ο μέσος Έλληνας είναι αυτό που συνέβη την περασμένη Κυριακή (22/5/2016) με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων δεν είναι ότι παραδόθηκε η κυριαρχία της χώρας. Αυτή έχει παραδοθεί ήδη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με την συνεπικουρία Αρείου Πάγου και ΣτΕ. Αυτό που συνέβη είναι ότι η ελληνική πολιτεία έπαψε να υφίσταται ως συγκροτημένο κράτος με βάση τα προβλεπόμενα του διεθνούς δικαίου.

Πιο συγκεκριμένα:

– Η ίδια η έννοια του δημοσίου συμφέροντος καταργήθηκε. Το κράτος δεν είναι πλέον εγγυητής, ή φορέας του δημοσίου συμφέροντος, αλλά μηχανισμός τήρησης και επιβολής των δεσμεύσεων και αποφάσεων ξένων “θεσμών”. Και μάλιστα υπό ιδιωτική εποπτεία. Την εποπτεία μιας ανεξάρτητης αρχής με ιδιώτες στελέχη από την αγορά, φυσικά υπό καθεστώς ασυλίας, η οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο της πρώην δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερα της δημοσιονομικής.

– Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της συνταγματικής έννομης τάξης και του εθνικού δικαίου της χώρας με το δίκαιο σκοπιμότητας των δανειστών και των “θεσμών” τους. Το δίκαιο σκοπιμότητας είναι εκείνο που εφαρμόζεται σε χώρες υπό κατοχή με σκοπό να δοθεί το ελεύθερο στους κατακτητές να κάνουν ό,τι θέλουν.

– Δεν υπάρχουν πλέον αναγνωρισμένα δικαιώματα στους έλληνες πολίτες. Ακόμη και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία τελεί πλέον υπό την αίρεση της σκοπιμότητας των δανειστών και των “θεσμών”. Δεν υπάρχει πλέον δικαστήριο που μπορεί να προστατεύσει τον έλληνα πολίτη, γιατί πολύ απλά προέχει το συμφέρον των δανειστών και των τραπεζών. (Σ.γ.: γι’ αυτό όλες αυτές οι κινήσεις όπως το “Αντίσταση Τώρα” του Παναγιώτη Θεοδωρίδη, είναι απλά αναχαιτίσεις και χρονικές αναβολές πριν το μοιραίο, τις κατασχέσεις.

Ο απελπισμένος πολίτης: Πως να γλυτώσω από την κατάσχεση το σπίτι μου;

Ο απελπισμένος πολίτης: Πως να γλυτώσω από την κατάσχεση το σπίτι μου;

Στο τέλος, είτε ο Άρειος Πάγος είτε το Συμβούλιο της Επικρατείας θα δικαιώσει  τους Γερμανούς κατακτητές μας και τους εθνοπροδότες κυβερνήτες μας οι οποίοι πληρώνουν τους υψηλά ιστάμενους δικαστές, σαν κρατικοδίαιτη εξουσία που είναι, με αδρούς μισθούς για αμοιβή, την ώρα που οι υπόλοιποι Έλληνες λιμοκτονούν. Αυτά βέβαια δεν πρέπει να μας εκπλήττουν, τα ίδια συνέβαιναν και επί ένοπλης γερμανικής κατοχής. Η σημερινή οικονομική κατοχή της Ελλάδας από την Γερμανία δεν διαφέρει σε τίποτα από την τετραετία 1941-45 παρά μόνο στο ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια). Η ελληνική δικαιοσύνη καταργήθηκε οριστικά και μετατράπηκε επίσημα σε σύστημα προστασίας που δεν τους ενδιαφέρει η υπεράσπιση του δικαίου των πολιτών αλλά η υπεράσπιση της σκοπιμότητας των “θεσμών”.

Δεν υφίσταται πλέον εδαφική επικράτεια. Με το υπερταμείο “αποκρατικοποιήσεων” όχι μόνο ξεπουλιέται ολοκληρωτικά η δημόσια περιουσία, αλλά αποκτούν δικαιώματα επιφανείας επί της εδαφικής επικράτειας της Ελλάδας οι “επενδυτές”. Όπως προβλέπει άλλωστε ο ήδη ψηφισμένος νόμος 3986/1-7-2011 (Κεφάλαιο Τρίτο), που τώρα ενεργοποιείται. Δια του δικαιώματος επιφανείας ο “επενδυτής” αποκτά δικαιώματα στα χωρικά ύδατα της χώρας, την ακτογραμμή, τον εναέριο χώρο, ακόμη και στην οριοθέτηση μέρους της εδαφικής επικράτειας. Ανάλογα με την “επένδυση” και το συμφέρον του. Αρκεί μια υπουργική απόφαση. Και φυσικά η σύμφωνη γνώμη των “θεσμών”.

Όποιος λοιπόν είναι τόσο ραγιάς ώστε να αδιαφορεί για όλα αυτά, μπορεί κάλλιστα να βαυκαλίζεται ότι το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει με τη λιτότητα, τη σύνταξη, το μεροκάματο, τα εργασιακά και τα κλαδικά. Απλά θυμίζουμε ό,τι η τύχη του καθενός μας ξεχωριστά και όλων μας μαζί είναι ταυτισμένη με την τύχη αυτής της χώρας. Και λαός χωρίς πατρίδα, δεν είναι παρά ραγιάς, δούλος, ή νομάδας ρακοσυλλέκτης σαν τις μάζες της εξαθλίωσης που μετακινούνται από ήπειρο σε ήπειρο σε αναζήτηση στοιχειώδους επιβίωσης.

Γράφτηκε από τον Δημήτρη Καζάκη και δημοσιεύτηκε στην Kontranews, 29/5/2016

Σ.γ.: Συμπέρασμα αν δεν ενωθούμε σε μια γροθιά ολόκληρος ο λαός, θα μας ξεσκίσουν. Πρώτα πρώτα με τη μέθοδο του σαλαμιού και την τεχνική του κοινωνικού αυτοματισμού.

Μόνο έτσι θα επιζήσουμε της οικονομικής πανούκλας ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Μόνο έτσι θα επιζήσουμε της οικονομικής πανούκλας, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Οργανωνόμαστε λοιπόν από γειτονιά σε γειτονιά και αποφασίζουμε συλλογικές δράσεις πάνω στα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα, στην μη πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς τους ιδιώτες, στον παράνομο ΕΝΦΙΑ, στις απολύσεις, στον έλεγχο των κεφαλαίων (capital control), στα μέτρα πουν παίρνουν για την εξόντωση των Ελλήνων και την υπεράσπιση των προσφύγων και μεταναστών με μόνιμο στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού στην Ελλάδα και την διάλυση του ντόπιου πληθυσμού, την αφαίμαξη της σπουδαγμένης νεολαίας η οποία φεύγει πανικόβλητη στο εξωτερικό, ενάντια στο δημοπγραφικό αφανισμό. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ¨Ο ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ είναι καταστροφικές και μόνο ερείπια θα αφήσουν πίσω τους.

Ακούστε τις αποκαλύψεις του Γιώργου Κουρή στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής (15/9/2016) πάρα κάτω και δεν χρειάζεστε τίποτα για να δείτε πως προετοιμαζόταν χρόνια από τους Γερμανούς και τις Βρυξέλλες σε σηυνδυασμό με τους ντόπιους ινστρούχτορες και κουίνσλιγκ, η σημερινή μας αυτοκαταστροφική πορεία σαν έθνος και σαν φυλή…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.