Ρε Χατζηδάκη δεν πήγε από την πολύ δουλειά, από το υποχρεωτικό εμβόλιό σας πήγε Ρεεεεε!

O Kωστής Χατζηδάκης αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο, υπάλληλο του ΕΦΚΑ Πατησίων, που έφυγε ξαφνικά στο γραφείο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. – 12 Ιούλ 2022 – 8:02

facebook sharing button

Στη φωτογραφία είναι ο Κώστας Κούρκουλος. Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων που έπεσε χθες στο καθήκον

Καθώς βιώνουμε μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της Ιστορίας με φόντο μία κατασκευασμένη πανδημία και εμβόλια που σκοπό έχουν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων και για τα οποία ο κ. Τσίπρας και οι 30 σύμβουλοί του οι οποίοι στερούνται γενναιότητας και αξιοπρέπειας ώστε να αντικρύσουν κατάματα τους χιλιάδες που φεύγουν ξαφνικά εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων και στους οποίους ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνέστησε να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολιασμού με τα εμβόλια τα έγγραφα αδειοδότησης των οποίων η ίδια η Pfizer ζήτησε να μείνουν σε εμπάργκο 95 ετών (!), έρχεται προς τιμή του ο υπ. Κωστής Χατζηδάκης να ανακοινώσει έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο καθώς διαφαίνεται ότι ήδη κάποιοι από όσους έστησαν την πανδημία θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να γλιτώσουν οι πιο ψηλά ευρισκόμενοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Bill Gates και ο Joe Biden έχουν ήδη δοθεί ως βορά στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Χατζηδάκης λοιπόν αποχαιρέτησε ως εξής έναν ακόμη νέο άνθρωπο που εκ της θέσεώς του ήτο πλήρως εμβολιασμένος. Σ΄αυτό το σημείο δεν περιμένουμε ουδεμία κίτρινη κάρτα από τους επιστήμονες της Αννίτας Πάνια και του Άρχοντα Οφικιάλιου. Ο λόγος στο Κωστή Χατζηδάκη.

Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα. Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή -σε ηλικία 57 ετών- μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!

kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.