Είχε εμβολιαστεί δις ο Θόδωρος Νεμουτιάνος αλλά κανένα ΜΜΕ δεν τολμά να το πει

Ο Θόδωρος με τον αδερφό του πέθανε στα χέρια του δεν τον πρόλαβε

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενούς του, ο Θόδωρος Νεμουτιάνος είχε εμβολιαστεί δύο φορές, την μία με το Moderna και επαναληπτική δόση με της Pfizer. Του συνεστήθη να μην το κάνει, διότι προ ολίγων μηνών είχε εκδημήσει και μια αδερφή του η οποία είχε και αυτή εμβολιαστεί αλλά δεν άκουσε τις συμβουλή των συγγενών του.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο το Σάββατο τον Θεόδωρο Νεμουτιάνο, που έφυγε αδόκητα από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.Ο άτυχος άνδρας που “έσβησε” μόλις λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, ενώ είχε πάει γιατί αισθανόταν αδιαθεσία, θα κηδευτεί στο Σκιαδά Τριταίας.Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου.

Όλα τα υπόλοιπα περί παραίτησης του διοικητή του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με παρέμβαση Πελύρη, περί της άρνησης του θυρωρού και του σεκιουριτά να τον βάλουν στο Νοσοκομείο γιατί δεν εφημέρευε, συνήθης πρακτική αγνοούντων την ιατρική προσώπων, χώρια τη σκληρότητα και την απανθρωπιά των Ελλήνων προς Έλληνες, είναι περιττά.

Ο άνθρωπος πέθανε, και μέλλουν πολλοί άλλοι να ακολουθήσουν το δρόμο του γιατί η αγάπη και η αλληλεγγύη στέρεψαν στον τόπο τούτο!

Τι σημασία έχει αν την ίδια στιγμή στο Νοσοκομείο εφημέρευαν 70 ιατροί. Ούτε καν να τον ελέγξουν στα επείγοντα δεν έγινε προσπάθεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.