Η εμπορική ανακάλυψη της ψυχρής σύντηξης (LENR) θα μπορούσε να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την έλλειψη τροφίμων και ενέργειας σε όλο τον κόσμο

Green glowing interstellar plasma field in deep space, computer generated abstract background, 3D rendering

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των εγκληματικών κυβερνήσεων και των αλαζονικών ακαδημαϊκών (σ.γ.: προφανώς κατόπιν μασονο-χαζαρικών εντολών) να συντρίψουν το πεδίο της ψυχρής σύντηξης, μόλις ανακοινώθηκε μια εμπορική ανακάλυψη που σηματοδοτεί μια επανάσταση για το μέλλον του κόσμου μας.

Η Brillouin Energy Corp. ανακοίνωσε ένα επαναστατικό σύστημα λεβήτων υδρογόνου Hot Tube (HHT) το οποίο χρησιμοποιεί πυρηνικές αντιδράσεις χαμηλής ενέργειας στερεάς κατάστασης (LENR) για την παραγωγή ελεγχόμενης περίσσειας θερμότητας μέσω της σύντηξης των ατόμων υδρογόνου σε ήλιο, χωρίς εκπομπές, χωρίς ακτινοβολία. και κανένα «καταναλωμένο» ραδιενεργό καύσιμο υλικό όπως αυτό που βλέπουμε στη βιομηχανία πυρηνικής ενέργειας.

Σε έναν κόσμο όπου η Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζει τώρα χειμώνες ενεργειακής λειψυδρίας λόγω του πολέμου με τη Ρωσία — και τις απότομα μειωμένες εκροές αερίου της Ρωσίας μέσω του Nord Stream 1 και άλλων καναλιών — η Brillouin Energy Corp έχει μια έτοιμη λύση για τη θέρμανση κατοικιών, εμπορικών κτιρίων και στρατιωτικές υποδομές με ένα κλάσμα του τρέχοντος κόστους, χωρίς να χρειάζονται καθόλου ορυκτά καύσιμα.

Η τεχνολογία ψυχρής σύντηξης (LENR) θερμαίνει το νερό μέσω ελεγχόμενων αντιδράσεων πυρηνικής σύντηξης στερεάς κατάστασης. Αυτό το ζεστό νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα απλό σύστημα διανομής θερμότητας ακτινοβολίας (λέβητες, βιομηχανικοί θερμαντήρες κ.λπ.) ή, με πρόσθετη ανάπτυξη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του άνθρακα σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί (με σημαντική προσπάθεια μετασκευής) για την αντικατάσταση ράβδων πυρηνικού καυσίμου σε πυρηνικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, εξαλείφοντας ολόκληρο το ζήτημα της ραδιενέργειας και του αναλωμένου πυρηνικού καυσίμου.

Λάβετε τις πλήρεις λεπτομέρειες για αυτήν την τεράστια ανακάλυψη για την ανθρωπότητα στο σημερινό podcast εδώ.

https://www.brighteon.com/ec65ffa3-f108-46b7-888d-5d3572a73f1d

ΠΗΓΗ:https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGpHHKBvPfqpfHbzLmlkmXdLCQb

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.