Καλλιόπη Σουφλή: ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.

ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

01 Απριλίου 2022, Jim Stone, Global Research, Διάβαστε το εδώ

____________

Δεν έχει σημασία αν η ψευτο-πανδημία έχει τελειώσει και το εμβόλιο έχει αποδειχθεί απατηλό, προχωρούν στην επιβολή της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Αυτό μόλις μου ήρθε στο Gmail από μια πολύ αξιόπιστη πηγή. Θα το πληκτρολογήσω εδώ και θα το μεταφέρω αυτολεξεί. Είναι απολύτως νόμιμες πληροφορίες.

“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ”

Μετά τις 30 Ιουνίου 2022

  • το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τροποποίησε το ψήφισμα 2361 και δεν αντιτίθεται πλέον στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
  • Από την 1η Ιουλίου 2022 η ΕΕ έχει ανακοινώσει τη νομοθεσία για τα υποχρεωτικά πιστοποιητικά EU COVID 19 που σας στερούν όλες τις ελευθερίες αν δεν έχετε πιστοποιητικό QR covid. Εάν υπάρξει πλειοψηφία των κρατών μελών που θα υπογράψουν τη νομοθεσία, θα εισαχθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.
  • στο τέλος του 2022/2023 θα υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα.
  • Η ΕΕ θα επιβάλει μια ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε πολίτη της ΕΕ. (Οι Ολλανδοί την έχουν ήδη και ήδη παραπέμπουν στην έκδοση της ΕΕ στην ιστοσελίδα digld.nl)
  • Όλα τα ΑΤΜ θα αντικατασταθούν από ΑΤΜ με κωδικό QR στο εγγύς μέλλον, το Βέλγιο τα εγκαθιστά ήδη σε πλήρη εξέλιξη.
  • Εάν ενσωματωθούν αυτά τα μηχανήματα με κωδικό QR, δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται ανάληψη μετρητών από τράπεζες ή/και από αλλού.
  • Η ΕΕ στοχεύει να καταστήσει τα μετρητά εντελώς άχρηστα εντός 18 μηνών.
  • Το ψήφισμα της ΕΕ στερεί μόνιμα από κάθε άτομο τη σωματική του ακεραιότητα.

Το πραγματικό έγγραφο μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Παρόλο που είναι σε ξένη γλώσσα εάν σκρολλάρετε την ιστοσελίδα θα δείτε ότι υπάρχει στα ελληνικά όπου και μπορείτε να το μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας όπως δείχνει η φωτογραφία κατωτέρω.

*******

Ευχαριστούμε την Dr. Claudia von Werlhof που μας επέστησε την προσοχή σε αυτό το θέμα.

——————

Δικτυογραφία :

Mandatory Vaccination for the EU Just Went Through Under the Radar – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Covid-19

Περίληψη

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ εισήγαγε κανόνες σε όλη την ΕΕ για την έκδοση και την αποδοχή πιστοποιητικών εμβολιασμού, δοκιμών και ανάκτησης που σχετίζονται με τον COVID-19.

Χάρη σε αυτό το πιστοποιητικό, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να ταξιδεύουν ελεύθερα εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Κάθε χώρα της ΕΕ μπορεί να αποφασίσει μόνη της εάν το πιστοποιητικό χρησιμοποιείται και για άλλους σκοπούς (πρόσβαση σε εκδηλώσεις κ.λπ.).Δηλαδή ακόμη και για να κάνετε ανάληψη από την τράπεζά σας!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΘΑ ΕΪΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΠΙΣΕΙ

Ο κανονισμός ισχύει επί του παρόντος έως τις 30 Ιουνίου 2022. Προτείνεται η παράταση αυτής της περιόδου κατά 12 μήνες.

Θέμα
Περίληψη

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό COVIDτης ΕΕ εισήγαγε κανόνες σε όλη την ΕΕ για την έκδοση και την αποδοχή πιστοποιητικών εμβολιασμού, δοκιμών και ανάκτησης που σχετίζονται με τον COVID-19.

Χάρη σε αυτό το πιστοποιητικό, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να ταξιδεύουν ελεύθερα εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Κάθε χώρα της ΕΕ μπορεί να αποφασίσει μόνη της εάν το πιστοποιητικό χρησιμοποιείται και για άλλους σκοπούς (πρόσβαση σε εκδηλώσεις κ.λπ.).

Ο κανονισμός ισχύει επί του παρόντος έως τις 30 Ιουνίου 2022. Προτείνεται η παράταση αυτής της περιόδου κατά 12 μήνες.

Θέμα

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.