Γιατί οι εμβολιασμένοι γίνονται περισσότερο άρρωστοι;

Ο εφευρέτης της πλατφόρμας mRNA κοσκινίζει τα ψέματα που λέγουν τα κρατικά ινστιτούτα λοιμωδών νόσων όπως o ΠΟΥ και το FDA

ΤΟΥ Joseph Mercola TIME 26 Ιουλίου 2022 ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο dr Robert Malone τον Γενάρη του 2022

Με την υποστήριξη περισσότερων από 10 υψηλού επιπέδου περιοδικών με κριτές από ομοτίμους, συμβαίνει η κατάσταση κατά την οποία τα άτομα με υψηλό βαθμό εμβολιασμού ελαττώνονται από το ανοσοποιητικό, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα στη μόλυνση από το Omicron. Πόσο ακόμα μπορεί η κυβέρνηση να κρατά το κεφάλι της χωμένο στην άμμο;

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν επιστρέφει για μια άλλη συνέντευξη σχετικά με την τεχνολογία mRNA πίσω από τις λήψεις COVID-19. Ακούστε ολόκληρη τη συνομιλία μας δωρεάν εδώ.

TIMEJuly 26, 2022 PRINT

Λήψη μεταγραφής | ΔΩΡΕΑΝ Podcast

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τα μέσα ενημέρωσης και οι υγειονομικές αρχές αγνοούν επίσης αυτό για το οποίο ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν και άλλοι έχουν προειδοποιήσει από την αρχή, ότι είναι ότι ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας θα οδηγήσει στην μετάλλαξη ανθεκτικών στελεχών. Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID
  • Το CDC και ο FDA αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, η οποία αναγκάζει τα άτομα που πάσχουν από COVID-jabbed να κολλούν τον COVID πιο συχνά και επανειλημμένα από τα εμβολιασμενα
  • Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν φόβο για νέα στελέχη COVID, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που το ποσοστό μόλυνσης αυξάνεται στον πληθυσμό
  • Όταν τα RNA περιλαμβάνουν ψευδουριδίνη – όπως κάνουν όλα τα εμβόλια με mRNA COVID – θα διαρκέσουν περισσότερο χρονικά στο σώμα και θα είναι λιγότερο φλεγμονώδη. Ωστόσο, τώρα ανακαλύψαμε ότι το RNA που περιέχει ψευδουριδίνη προκαλεί επίσης ανοσοκαταστολή, την οποία βλέπουμε σε πολλούς που έχουν λάβει τα εμβόλια
  • Το βιβλίο του Malone, «The Lies My Government Told Me» είναι πλέον διαθέσιμο

Μέχρι τώρα, πολλοί από εσάς θα είστε εξοικειωμένοι με τον Δρ Robert Malone, τον εφευρέτη της τεχνολογίας βασικής πλατφόρμας εμβολίων mRNA και DNA[1] στην οποία βασίζονται τα διάφορα εμβόλια COVID. (Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι ο εφευρέτης των ίδιων των λήψεων για τον COVID, αλλά μάλλον η θεμελιώδης πλατφόρμα που τα κρύβει, για την οποία ο Malone κατέχει αρκετές πατέντες.)

Ο Malone έγινε γνωστός μετά την εμφάνισή του στο podcast του DarkHorse[2] τον Ιούνιο του 2021, όπου ο ίδιος, ο Steve Kirsch και ο παρουσιαστής του DarkHorse, Bret Weinstein, Ph.D., πέρασαν τρεις ώρες αναλύοντας την απάτη για τον COVID. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Malone και ο Kirsch δέχτηκαν διπλό εμβολιασμό πριν συνειδητοποιήσουν ότι υπήρχαν προβλήματα με τις βολές, αλλά μόλις το έκαναν, μπήκαν με τόλμη στο προσκήνιο για να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τους άλλους.

Ο Malone εμφανίστηκε επίσης στο podcast του Joe Rogan [3] 30 Δεκεμβρίου 2021, το οποίο κατέληξε να είναι το podcast με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών με περίπου 50 εκατομμύρια προβολές. Το αντίγραφο αυτής της συνέντευξης εισήχθη ακόμη και στο αρχείο του Κογκρέσου[4] στις 3 Ιανουαρίου 2022 από τον βουλευτή Troy Nehls, R-Texas, αφού το Twitter και το YouTube το αφαίρεσαν από τις πλατφόρμες τους.

Ο Malone βοήθησε επίσης στην προώθηση του έργου του Dr. Matthias Desmet, κλινικού ψυχολόγου στο Πανεπιστήμιο του Gantt στο Βέλγιο και συγγραφέα του βιβλίου « The Psychology of Totalitarianism ». Ο Ντεσμέτ ήταν ο πρώτος που εισήγαγε την έννοια του «μαζικού σχηματισμού» και της «μαζικής ύπνωσης» για να εξηγήσει πώς και γιατί οι άνθρωποι συμβαδίζουν με μια αφήγηση που ήταν ξεκάθαρα ψευδής και προφανώς καταστροφική.

Όπως πολλοί άλλοι που προσπάθησαν να μοιραστούν την αλήθεια και τις απόψεις που διαφέρουν από την επίσημη αφήγηση για τον COVID, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, ο Malone δέχτηκε άγρια ​​επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης και αδυσώπητα «ελέγχθηκε τα γεγονότα». Αλίμονο, με το πέρασμα του χρόνου, η σοφία και η γνώση του πλέον επικυρώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

«Θα έλεγα ότι έχουμε εμπλακεί, γελοιοποιηθεί, δυσφημιστεί – αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε απαξιωθεί» , λέει. «Νομίζω ότι θα μπορούσαμε και οι δύο να κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Το ονομάσαμε εκπληκτικά καλά αυτό που συμβαίνει».

Είμαι ακριβώς στη μέση της αναθεώρησης και της οικοδόμησης των κεφαλαίων για το βιβλίο που έχει να κάνει με το τι πήγε στραβά με το HHS=Health and Human Services [Υγεία και Ανθρώπινες Υπηρεσίες] και τι πρέπει να διορθώσουμε, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα που έχουν λανθασμένα ονομαστεί από το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων].

Ο κατάλογος είναι τεράστιος. Και συνεχίζουμε να βλέπουμε σε καθημερινή βάση τον οπλισμό του πορνό του φόβου, με τα δύο πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι η ευλογιά των πιθήκων και το Omicron BA.4 [και] BA.5.”

Το Immune Imprinting Αρρωσταίνει τον Vaxxed

Όπως σημείωσε ο Malone, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν πορνό φόβου, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που το ποσοστό μόλυνσης αυξάνεται. Αγνοούν επίσης αυτό για το οποίο ο Malone και άλλοι προειδοποίησαν από την αρχή, δηλαδή ότι ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι μια πέρα ​​από ανόητη στρατηγική, καθώς είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα οδηγήσει την εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.

Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα με τα BA.4 και BA.5, τα οποία παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID. Το CDC και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, την οποία ο Malone λέει ότι υποστηρίζεται από περισσότερα από 10 υψηλού επιπέδου, εξαιρετικά ορατά περιοδικά με αξιολόγηση από ομοτίμους.

«Κυριολεκτικά οδηγούμε τους εξαιρετικά εμβολιασμένους σε μια κατάσταση μειωμένης ανοσίας στην οποία είναι πιο ευαίσθητοι στη μόλυνση από την Omicron – ως συνέπεια του προηγούμενου εμβολιασμού τους – και μολύνονται επί χρόνια ή πολλαπλασιάζονται ως ασθενείς», λέει ο Malone.

«Αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση που έχει αποδειχθεί στη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους ότι οδηγεί στην δημιουργία της περαιτέρω ανάπτυξης των μεταλλαγμένων στελεχών διαφυγής. Έτσι, οι δημόσιες πολιτικές μας είναι εντελώς αντίθετες με την ανάγκη εδώ. Είμαι άφωνος σχετικά με την αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που προωθεί η κυβέρνησή μας και της πραγματικής ανάγκης για τη δημόσια υγεία».

Είναι ο Malone ελεγχόμενη αντιπολίτευση;

Σαρώνοντας τα σχόλια στο ενημερωτικό δελτίο μου, παρατήρησα ότι μερικοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι ο Malone είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας mRNA που αποτελεί τη βάση των τρυπημάτων και το γεγονός ότι έχει δεχτεί διπλό εμβολιαστικό τρύπημα και έχει συνεργαστεί εκτενώς με την κοινότητα πληροφοριών του Deep State, ο Malone πιστεύει ότι οι τρέχουσες ενέργειές του μιλούν από μόνες τους:

«Ιστορικά έχω δουλέψει με ανθρώπους που υπήρξαν πραγματικά κοινότητα πληροφοριών του Deep State. Έχω εμπειρία δεκαετιών στη βιοάμυνα. Έχω μπει βαθιά στην κοιλιά του θηρίου. Έχω κερδίσει κυριολεκτικά δισεκατομμύρια δολάρια για τους πελάτες μου σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια. Έχω διαχειριστεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια στον χώρο των εμβολίων.

[Ήμουν] … πρόεδρος του τμήματος μελέτης ή βασικό μέλος του τμήματος μελέτης σε πολλές αξιολογήσεις συμβάσεων εκατοντάδων και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων, συνήθως για το NIH [Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας] … αλλά και το DOD=Department Of Defence [Τμήμα Άμυνας]. Ιστορικά ήμουν βαθιά ενσωματωμένος σε όλη αυτή την επιχείρηση. Το ξέρω ανάποδα.

Καταλαβαίνω αυτό το σύστημα. Επομένως, νομίζω ότι οι ανησυχίες ότι θα μπορούσα να είμαι ελεγχόμενη αντιπολίτευση είναι βάσιμες. Νομίζω ότι είναι σκόπιμο να αναγνωρίσουμε τη βάση αυτών των ανησυχιών. Τώρα, [αυτές] οι ανησυχίες, νομίζω, διαψεύδονται από τις συμπεριφορές και τις πράξεις μου.

Ας ξεκινήσουμε με τις εφευρέσεις. Έχω πολλές πατέντες. Έχω συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών τεχνολογιών. Η σύζυγός μου και εγώ βοηθήσαμε να ιδρύσουμε την Inovia, την εταιρεία παραγωγής γονιδίων με το ηλεκτρικό πεδίο που προωθεί τη δική της τεχνολογία εμβολίων, η οποία είναι μια πλατφόρμα βασισμένη στο DNA και θα μπορούσε κάλλιστα να προσαρμοστεί σε εμβόλια που βασίζονται στο RNA.

Σίγουρα έχω αυτά τα εννέα αρχικά εκδοθέντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και άλλα που σχετίζονται με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα χορήγησης που χρησιμοποιείται για τη χορήγηση πολυνουκλεοτιδίων στον ρινικό φάρυγγα, στους βλεννογόνους ιστούς, για την πρόκληση ανοσολογικής απόκρισης του βλεννογόνου… Έχω πολλές πατέντες για διάφορα [νανο] λιπίδια, αυτά είναι θετικά φορτισμένα λίπη που χρησιμοποιούνται για την παροχή των πολυνουκλεοτιδίων, αλλά είμαι επίσης αντικειμενικός επιστήμονας.

Ως συνέπεια της εμπειρίας δεκαετιών στη βασική έρευνα ανακάλυψης σε αυτόν τον τομέα, έχουμε απομακρυνθεί από αυτήν την τεχνολογία επειδή δεν μπορέσαμε ποτέ να ξεπεράσουμε τα φλεγμονώδη προβλήματα, αυτή την οξεία ανοσοαπόκριση και τη στρατολόγηση φλεγμονωδών κυττάρων στους ιστούς που εγχύθηκαν. Το συναντήσαμε ξανά και ξανά και ξανά, τόσο σε ποντίκια όσο και σε πιθήκους, και δεν μπορέσαμε ποτέ να το ξεπεράσουμε. Έτσι εγκαταλείψαμε την τεχνολογία».

Ο Malone εξηγεί τη διαμάχη για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Ο Malone συνεχίζει εξηγώντας την προέλευση της διαμάχης για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας – γιατί ορισμένοι ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα δεν εφηύρε την πλατφόρμα mRNA που χρησιμοποιούν τα jabs για τον COVID και γιατί η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε καθόλου αν είχε ήδη εγκαταλειφθεί λόγω υπερβολικών κινδύνων:

«Η Kati Karikó με πήρε τηλέφωνο στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και ήθελε μερικές συμβουλές. Της είπα για τα προβλήματα με το RNA και τα προβλήματα με τη φλεγμονώδη απόκριση και, μαζί με τον Drew Weissman, εφάρμοσε τις ανακαλύψεις ψευδουριδίνης που μόλις αναδύονταν και χρησιμοποιούσε την ψευδουριδίνη σε όλη τη διαδρομή του RNA, το οποίο είναι και ανοσοκατασταλτικό και αυξάνει στο μισό τη ζωή του RNA.

Έτσι, αυτά τα RNA που χρησιμοποιούνται τώρα δεν θυμίζουν σε τίποτα το φυσικό RNA. Είναι συνθετικό προϊόν. Η βάση για τον ισχυρισμό τους ότι αυτοί είναι οι αληθινοί εφευρέτες και δεν είμαι εγώ – παρά την προηγούμενη τέχνη και τις πολλαπλές πατέντες – είναι ότι έκαναν αυτή τη βελτίωση στην τέχνη που τους επέτρεπε να θεωρηθούν εφευρέτες.

[Ωστόσο], η τεχνολογία CureVac δείχνει ότι αυτό δεν επιτρέπει, ότι, στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε καλές ανοσολογικές αποκρίσεις με mRNA που δεν περιλαμβάνει ψευδουριδίνη. Αλλά είχα απομακρυνθεί από την τεχνολογία. Υπήρχαν καλύτεροι τρόποι για την παροχή μιας ανοσολογικής απόκρισης, πίστευα. Αυτά είναι ακόμα υπό έρευνα.

Μιλώντας με τα μάτια ορθάνοιχτα, έχω βαθιά κατανόηση του καλού, του κακού και του άσχημου αυτής της προσέγγισης και αυτής της τεχνολογίας. Αυτή ήταν πάντα η θέση μου — αυτή ενός αντικειμενικού επιστήμονα. Στη συνέχεια, στο τελευταίο σημείο σχετικά με αυτό, δεν έλαβα ποτέ σημαντικά έσοδα κανενός είδους από τις εφευρέσεις μου.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν από μια εταιρεία που τώρα ονομάζεται Vical και είχε συνεργαστεί με τη Merck πριν από χρόνια. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια δαπανήθηκαν για την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Οι Merck και Vical επικεντρώθηκαν μόνο στο DNA και απέτυχαν.

Αλλά ως συνέπεια των όρων της απασχόλησής μου, έλαβα – εκτός από τον μισθό του τεχνικού μου, που ήταν περίπου 20.000 $ ετησίως – 1 $ για όλες αυτές τις πατέντες. Δεν είχα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας. Επομένως, δεν έχω καμία οικονομική σύγκρουση συμφερόντων εδώ. Δεν έχει σημασία για μένα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτό που έχει σημασία είναι η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια… Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι… Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, έπεσα πίσω από τον διακόπτη των φώτων και αυτό που είδα ήταν τέτοιο που δεν θα μπορούσα ποτέ να το δω».

Για τις συνδέσεις της CIA του Μαλόουν

Ο Malone είχε επίσης, μια φορά κι έναν καιρό, συναλλαγές με έναν πρώην πράκτορα της CIA ονόματι Μάικλ Κάλαχαν, ο οποίος κατείχε μια ανώτερη θέση στην Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας (DTRA). Ο Κάλαχαν βρισκόταν στη Γουχάν της Κίνας το τέταρτο τρίμηνο του 2019 και τηλεφώνησε στον Μαλόουν στις αρχές Ιανουαρίου 2020, ζητώντας του να συγκεντρώσει μια ομάδα για να αντιμετωπίσει έναν νέο ιό που είχε ξεσπάσει στην Κίνα.

«Είχα μια σειρά από αλληλεπιδράσεις μαζί του στη συνέχεια, έως ότου απογοητεύτηκα εντελώς και συνειδητοποίησα ότι μου έλεγε ψέματα σχεδόν συνεχώς, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων όπως το εάν το παθογόνο ήταν μηχανικά κατασκευασμένο ή όχι. Έτσι, νομίζω ότι μπορώ σίγουρα να συμπάσχω και να καταλάβω γιατί κάποιοι μπορεί να έχουν αυτές τις ανησυχίες…

[Αλλά] δεν ζητώ από τους ανθρώπους να δεχτούν αυτό που λέω, ζητώ από τους ανθρώπους να σκεφτούν μόνοι τους. Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, ενεργώ με ακεραιότητα, παρέχω πρόσβαση σε πληροφορίες, προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να σκεφτούν τα πράγματα μόνοι τους, και έχω κάνει μια σειρά από προβλέψεις, σχόλια και αναλύσεις και, όπως εσείς, στέκομαι με αυτά που είπα.

Οπότε, ακόμα κι αν ήμουν ελεγχόμενη αντιπολίτευση, αυτό είναι κάπως άσχετο. Το ερώτημα δεν είναι ποιος είμαι. το ερώτημα είναι ποιες είναι οι πληροφορίες; Σας είναι χρήσιμες; Σας βοηθά να διαχειριστείτε τις δικές σας υποθέσεις, να κάνετε προσαρμοσμένες επιλογές για τον εμβολιασμό των παιδιών σας; Αν ναι, νομίζω ότι ακόμα κι αν ήμουν ελεγχόμενη αντιπολίτευση, υποψιάζομαι ότι είμαι αρκετά χρήσιμη ελεγχόμενη αντιπολίτευση για όσους από εμάς βρισκόμαστε σε αυτό το σκάφος μαζί για να αναζητήσουμε την αλήθεια…

Ειλικρινά, όλες οι επαφές μου με την κυβέρνηση τώρα έχουν καταστραφεί. Οι συνάδελφοι με τους οποίους επικοινωνούσα τακτικά στο FDA δεν θα δέχονται πλέον την κλήση μου… Έχω εγκαταλείψει το συμβόλαιό μου με την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας.

Σε μεγάλο βαθμό, μόλις απογοητεύτηκα μαζί τους, ιδιαίτερα αφού ανακάλυψα ότι άλλος κλάδος του DTRA συνεχίζει να υποστηρίζει το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και να αποκαλύψει αυτό ως υπεύθυνο.

Μοιράστηκα μια σειρά από αποσπάσματα πληροφοριών σχετικά με όσα γνωρίζω ότι συνέβαιναν στο DTRA, καθώς και στο NIAID [Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων] και στο NIH. Κάνοντας αυτό, συμβιβάστηκα με αυτό το κομμάτι της καριέρας μου. Παρεμπιπτόντως, πέταξα στα σκουπίδια, για δεύτερη φορά, μια μεγάλη καριέρα που έχω αναπτύξει εδώ και δεκαετίες».

Η εμπειρία του Malone’s COVID Jab

Ο Malone συζητά επίσης το σκεπτικό του για τη λήψη δόσεων εμβολίου για τον COVID. Χρειαζόταν να ταξιδέψει και σκέφτηκε ότι το εμβόλιο μπορεί να ήταν χρήσιμο για τον «μακροχρόνιο COVID» του, τον οποίο ανέπτυξε αφού κόλλησε τη μόλυνση νωρίς στην πανδημία.

Δυστυχώς, όπως πολλοί άλλοι, υπέστη μια σειρά από επιπλοκές, ιδιαίτερα μετά τη δεύτερη δόση, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης που είχε ως αποτέλεσμα υπέρταση με συχνή συστολική πίεση έως και 230, ναρκοληψία, σύγχυση του κεντρικού νευρικού συστήματος, του εγκεφάλου, ανήσυχο πόδι και πολλά άλλα συμπτώματα τώρα γνωστό ότι σχετίζεται με τη βολή.

Όταν αργότερα αναζήτησε τον αριθμό παρτίδας του στο HowBadIsMyBatch.com,[5] ανακάλυψε ότι η δεύτερη δόση του ήταν από μια παρτίδα που σχετίζεται με υψηλό ποσοστό επιπλοκών. «Αυτό είναι λοιπόν. Όλοι κάνουμε λάθη. Αναγνωρίζω τώρα [ότι η λήψη του εμβολίου] δεν ήταν απολύτως ο σωστός τρόπος για να το προσεγγίσουμε αυτό», λέει.

Η Δρ Μέριλ Νας, η οποία έκτοτε έχασε την ιατρική της άδεια για το έγκλημα του να μιλά για θεραπείες για τον COVID, συνέβαλε ουσιαστικά στη θεραπεία του μακροχρόνιου COVID-19 του Μαλόουν. Συνταγογραφούσε ιβερμεκτίνη, η οποία του έδωσε σχεδόν άμεση ανακούφιση. «Λοιπόν, η Meryl Nass, είναι μια αληθινή πολεμίστρια της αλήθειας και μια άλλη εμπνευσμένη φιγούρα σε όλα αυτά», λέει ο Malone.

Το RNA ενισχυμένο με ψευδουριδίνη μπορεί να προκαλέσει ανοσοκαταστολή

Στη συνέντευξη, ο Malone εμβαθύνει σε ορισμένα από τα προβλήματα ποιοτικού ελέγχου του mRNA jab που έχουν προκύψει και εάν η προσθήκη ψευδουριδίνης μειώνει πραγματικά τη φλεγμονώδη αντίδραση που σχετίζεται με τη γονιδιακή θεραπεία mRNA, όπως ισχυρίζεται.

Όπως εξηγήθηκε νωρίτερα, ο Karikó — πρώην κατάσκοπος της Ουγγαρίας — είχε ζητήσει τη βοήθεια του Malone και του είπε για τα προβλήματα με το RNA που έβρισκε. Η Karikó και ο Weissman – μεταδιδακτορικός του Δρ. Anthony Fauci – συνέχισαν στη συνέχεια να πειραματιστούν με την προσθήκη ψευδουριδίνης, η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι επηρεάζει πράγματα όπως η σταθερότητα του RNA, η αναδίπλωση, η επεξεργασία και το μάτισμα. Είναι αυστηρά ρυθμισμένο, αλλά αυτό δεν ήταν γνωστό εκείνη την εποχή.

Αυτό που ήταν γνωστό ήταν ότι εάν τα RNA περιλαμβάνουν ψευδουριδίνη, θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο και θα είναι πολύ λιγότερο φλεγμονώδη. Βασικά, οι ανοσοαποκρίσεις έναντι των κυττάρων που έχουν τροποποιημένο με ψευδουριδίνη mRNA σε αυτά καταστέλλονται. Με βάση αυτό, οι Karikó και Weissman ενσωμάτωσαν ψευδουριδίνη σε ολόκληρο το μόριο mRNA, το οποίο συντέθηκε χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που ανέπτυξε ο Malone και στη συνέχεια καθαρίστηκε.

Όταν εγχύθηκε αυτό το προϊόν, είχε καλύτερη προσαρμοστική ανοσολογική απόκριση και λιγότερη φλεγμονώδη απόκριση. Αυτή είναι η επιστήμη στην οποία βασίζονται οι λήψεις για τον COVID. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες, χρησιμοποιώντας βιοψίες με βελόνα, έδειξαν ότι το RNA επιμένει να παραμένει στους μασχαλιαίους λεμφαδένες για τουλάχιστον 60 ημέρες. Δεν έκαναν δοκιμές περισσότερο από αυτό, οπότε θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο. Τα επίπεδα της παραγόμενης πρωτεΐνης ακίδας βρέθηκε επίσης να είναι πολύ υψηλότερα από τα αναμενόμενα και διήρκεσαν για τουλάχιστον 60 ημέρες.

«Έτσι, αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι η ψευδουριδίνη μπορεί να προκαλέσει το RNA να συμπεριφέρεται με τρόπους που δεν είναι απολύτως όπως το φυσικό RNA, όπως είχα προτείνει αρχικά», λέει ο Malone. «Το RNA συνήθως αποδομείται μέσα σε λίγες ώρες, οπότε αν οι άνθρωποι είχαν ανεπιθύμητα συμβάντα, το μόριο που διεγείρει θα είχε εξαφανιστεί και οι γιατροί θα μπορούσαν να επιλέξουν να μην το ξαναχορηγήσουν.

Αλλά στην τρέχουσα σύνθεση με την ψευδουριδίνη ενσωματωμένη σε ολόκληρη τη ραχοκοκαλιά του RNA, κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ σε μια φυσική κατάσταση, καταστέλλουν την οξεία φλεγμονώδη απόκριση, αλλά φαίνεται επίσης να καταστέλλουν τις συνολικές προσαρμοστικές ανοσολογικές αποκρίσεις ή τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Αυτό μπορεί να είναι κάτι που συμβάλλει στην ανοσοκαταστολή που παρατηρείται μετά τη χορήγηση αυτών των προϊόντων. Αυτό δεν έχει επιλυθεί, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει σαν ανεπιθύμητη ενέργεια, αυτή η μη ειδική ανοσοκαταστολή.

Έτσι, έχουμε τώρα… πολλά στοιχεία ότι η ανακάλυψη της Karikó και του Weissman είχε αρνητικές πτυχές, οι οποίες δεν χαρακτηρίστηκαν καλά από τους Pfizer, Moderna, BioNTech κ.λπ.».

Ο Malone εξετάζει επίσης άλλα συστατικά και ζητήματα ποιοτικού ελέγχου  μπορούν να συμβάλουν σε μια «καυτή» ή πιο θανατηφόρα παρτίδα, οπότε για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη. Για παράδειγμα, εξετάζει το πρόβλημα της συσσωμάτωσης, την τοξικότητα του PEG και πώς η κόπωση μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι η πρωτεΐνη ακίδας δεν συνδέεται απλώς με τις κυτταρικές επιφάνειες αλλά στην πραγματικότητα δηλητηριάζει τα μιτοχόνδρια.

Παραδέχεται επίσης ότι μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια στους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποιείται οξείδιο του γραφενίου, αν και ακόμα δεν έχει δει καμία οριστική απόδειξη. «Αρχικά, νόμιζα ότι ήταν τρελή κουβέντα, αλλά η απροθυμία των φαρμακευτικών εταιρειών να αποκαλύψουν τα συστατικά τους, κάτι που είναι απίστευτο – αυτό είναι εντελώς αντίθετο ηθικά και επιστημονικά με οτιδήποτε έχω συναντήσει ποτέ σε οποιαδήποτε διδασκαλία που είχα ποτέ για τα ελεγχόμενα προϊόντα – λοιπόν, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δεν τίθεται θέμα», λέει.

Το επερχόμενο Fall Trivalent Jab πιθανότατα θα είναι πιο επικίνδυνο

Ο FDA ενέκρινε πρόσφατα ένα νέο τριδύναμο εμβόλιο για τον COVID για το φθινόπωρο του 2022, το οποίο δεν θα υποβληθεί σε πρόσθετες δοκιμές, παρόλο που θα είναι μια ολοκαίνουργια σύνθεση για την κάλυψη ορισμένων από τα νεότερα στελέχη. Φοβάμαι ότι αυτό θα αυξήσει ριζικά τις παρενέργειες, ισχυρίζεται και ο Malone.

«Η τρισθενής ιστορία πηγαίνει πίσω στη λογική των εμβολίων κατά της γρίπης… Κατ’ αναλογία, προφανώς, η FDA και το CDC έχουν πλέον συμφωνήσει ότι πρέπει να ληφθεί παρόμοια στρατηγική για αυτά τα εγκεκριμένα προϊόντα πειραματικής χρήσης χωρίς άδεια που έχουν προκαλέσει ένα κύμα ανεπιθύμητων ενεργειών όπως κανένα άλλο εμβόλιο στην ιστορία -το οποίο αρνούνται- και σαφώς δεν σταματούν την αναπαραγωγή λοιμώξεων και την εξάπλωση των ιών.

Αυτό που αποφάσισαν είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τώρα το μοντέλο της γρίπης, το οποίο θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη διαδικασία παραγωγής, η οποία, όπως μόλις συζητήσαμε, χαρακτηρίζεται ελάχιστα, δεν παρέχεται επαρκής επίβλεψη και [αφορά μια φτωχή] παρτίδα σαν συνέπεια.

Γνωρίζουμε από την ανάλυση «How Bad Is My Batch», η συνέπεια της παρτίδας είναι φρικτή. Αλλά όλα αυτά είναι προφανώς εντάξει. Και, ένα αντιγόνο είναι καλό, οπότε ας πάμε στα τρία. Το πρόβλημα είναι πολύπλευρο.

Συνήθως, όταν το κάνετε αυτό, διατηρείτε περίπου την ίδια δόση κάθε αντιγόνου, έτσι, στην περίπτωση του Pfizer, θα πάμε από 50 έως 150 μικρογραμμάρια RNA σε ένα τρύπημα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το κάνουν. Αλλά ακόμα κι αν διπλασιάσουν μόνο τη δόση, τότε γνωρίζουμε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα αυξηθούν σημαντικά».

«Η μαζική ψύχωση στα χειρότερα της»

Ο Malone αμφισβητεί επίσης την υποκείμενη θέση και την επιστήμη αυτής της προσπάθειας. Η ιδέα είναι ότι συνεχίζοντας να χορηγούν την ακίδα Wuhan-1 και προσθέτοντας BA.4 και BA.5, τα οποία εξελίχθηκαν για να αποφύγουν τα αντισώματα στο στέλεχος Wuhan-1, αγνοούν τη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, η οποία είναι εκτεταμένη, που δείχνει ότι εμφανίζεται ανοσολογική αποτύπωση (γνωστή και ως «αντιγονική αμαρτία»).

Στην πραγματικότητα, η αποτύπωση του ανοσοποιητικού είναι μέρος του προβλήματος γιατί τα εμβόλια γρίπης έχουν τόσο κακή αποτελεσματικότητα. Με λίγα λόγια, εάν είχατε COVID, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι προκατειλημμένο προς το αρχικό στέλεχος Wuhan, αποκλείοντας τα άλλα μεταγενέστερα στελέχη. Η Omicron και οι μεταγενέστερες παραλλαγές έχουν εξελιχθεί για να εκμεταλλεύονται αυτή την προκατάληψη, γι’ αυτό και τα άτομα με τρυπήματα αρρωσταίνουν πλέον με COVID πιο συχνά από ό,τι τα χωρίς τρύπημα και υφίστανται επαναλαμβανόμενες επαναμολύνσεις.

«Έχουμε δημιουργήσει μια κατάσταση στην οποία πρέπει να συνεχίσουν να εμβολιάζονται, οι εμβολιασμένοι υποθέτω. Αυτή είναι η λογική που προωθεί το CDC. Πρέπει να συνεχίσουμε να τους εμβολιάζουμε σε συχνά διαστήματα γιατί ο εμβολιασμός βλάπτει την ικανότητά τους να ελέγχουν τη μόλυνση από αυτά τα στελέχη διαφυγής.Σ.γ.: Οι επανειλημμένοι δηλαδή εμβολιασμοί προκαλούν φαύλο κύκλο συνεχούς εμβολιασμού λόγω της ανοσοκαταστολής που προκαλούν του ανοσοποιητικού του εμβολιασμένου. Μοιάζει ο εμβολιασμένος με τον ηρωϊνομανή που χρειάζεται τη δόση του για να ¨φαίνεται” υγιής.

Και τώρα το CDC και ο FDA έχουν υπογράψει την ιδέα ενός τριδύναμου εμβολίου που δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο σχεδιασμό αν το ήθελα, για να προάγει αυτά τα φαινόμενα ανοσολογικής αποτύπωσης και να κάνει τους ανθρώπους λιγότερο ικανούς να αντισταθούν στη λοίμωξη Omicron, επειδή περιλαμβάνει Wuhan-1 συν δύο στελέχη Omicron.

Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που χρειάζεται. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Geert Vanden Bossche, και το κάνουν τυφλά χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διαβάσουν τη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους που το περιγράφει. Αυτό είναι παραφροσύνη. «Είναι μαζική ψύχωση στη χειρότερη κατάσταση», λέει ο Malone.

«Υπάρχει πολλή πολύ βαθιά, πολύπλοκη ανοσολογία που σχετίζεται με αυτό που κάναμε σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει κάθε πτυχή αυτού του προϊόντος, τα ίδια τα λιπίδια, τα σκευάσματα, τη δομή του RNA και το ωφέλιμο φορτίο που εκφράζεται.

Κάθε ένα από αυτά σχετίζεται με το δικό του προφίλ ανεπιθύμητων ενεργειών. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα πρώιμα δεδομένα της Moderna… Στα δεδομένα της Φάσης 1 του προϊόντος εμβολίου κατά της γρίπης που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία, στη δόση των 100 mcg, το 80% των εμβολιαζομένων ατόμων είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες Βαθμού 2 ή Βαθμού 3. Αυτά είναι τα σκευάσματα και η ίδια χημεία RNA και όχι πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι μόνο η ακίδα [που προκαλεί ανεπιθύμητα συμβάντα].

Αυτό πρέπει να μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο βαθιές αποτυχίες της ρυθμιστικής επιστήμης τον 20ο και τον 21ο αιώνα και η επίμονη δειλία της ρυθμιστικής αρχής του FDA για την αντιμετώπιση αυτού του θέματος, νομίζω, σε όλο τον κόσμο, οδήγησε σε αναγνώριση ότι το FDA έχει αιχμαλωτιστεί από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Είναι βαθιά διεφθαρμένο και πρέπει να ανοικοδομηθεί πλήρως. Η ζημιά που έχει γίνει στη φήμη της αμερικανικής ρυθμιστικής διαδικασίας, παγκοσμίως, είναι βαθιά. Όπως είχα προτείνει, σχεδόν πριν από δύο χρόνια, εάν συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο, θα καταστρέψουν ολόκληρη τη ρυθμιστική διαδικασία, καθώς και κάθε πίστη που είχε ποτέ κάποιος στην επιχείρηση εμβολίων. Και εδώ είμαστε…

Αν υπάρχει μια ασημένια επένδυση εδώ, νομίζω είναι ότι, για πολλούς από εμάς, συμπεριλαμβανομένου εμένα, που είχα αγοράσει το σύστημα, η εμπειρία είναι τόσο ισχυρή που ανοίγει τα μάτια παντού. Τώρα βρίσκομαι εντελώς στο ίδιο στρατόπεδο με τον Μπόμπι Κένεντι τζούνιορ, καθώς πιστεύω ότι ολόκληρη η επιχείρηση εμβολίων πρέπει να επανεξεταστεί και είναι ξεκάθαρο.

Δεν έχουμε τα δεδομένα για να υποστηρίξουμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του τρέχοντος προγράμματος παιδιατρικών εμβολίων και όλα τα στοιχεία του προγράμματος παιδιατρικών εμβολίων πρέπει να επανεκτιμηθούν ως προς την αναλογία οφέλους κινδύνου. Τόσο ως μεμονωμένα προϊόντα όσο και ως συνδυασμένα προϊόντα.»

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Malone θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο, “Lies My Government Told Me ” τον Σεπτέμβριο του 2022. Αν θέλετε να μάθετε τι ξέρει ή αν ανησυχείτε για το πώς θα διορθώσουμε ποτέ τα λάθη που αποκαλύφθηκαν, θα θελήσετε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη δουλειά του Malone στο GETTR , maloneinstitute.org , rwmalonemd.com και Substack .

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο λογαριασμός του στο GETTR είναι ο ιστότοπος που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις ανοησίες της πανδημίας. Το διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα και σχεδόν πάντα βρίσκω νέες και σημαντικές ενημερώσεις εκεί πρώτα.

«Είναι δύσκολο να δούμε έναν δρόμο προς τα εμπρός που δεν είναι μάλλον ζοφερός στον κόσμο που οραματίζονται αυτές οι μη εκλεγμένες κορπορατικές δυνάμεις, αυτές οι συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, που επιδιώκουν να ελέγχουν τη ζωή μας από κάθε άποψη και πτυχή», λέει ο Malone.

«Αλλά έχοντας επικεντρωθεί σε αυτό τώρα για πολλούς μήνες, εν μέρει από ανάγκη επειδή έπρεπε να τελειώσω το βιβλίο, αρχίζω να βλέπω μια πορεία προς τα εμπρός και οι πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου… μου δίνουν ελπίδα.

Νομίζω ότι η συνεργασία μεταξύ δικηγόρων… οργανώσεις που είναι πιο συνταγματικές ως προς το πλαίσιο και το υπόβαθρό τους, μαζί με ανθρώπους που γνωρίζουν τις εσωτερικές λειτουργίες του διοικητικού κράτους και του HHS, προσφέρει ευκαιρίες…

Επίσης, νομίζω ότι είναι λογικό όλοι μας να πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σκόπιμα το συμφέρον των τοπικών κοινοτήτων, για το πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε τοπικές βιώσιμες κοινότητες… Όσοι από εμάς είμαστε ξύπνιοι πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά σκληρά για να προετοιμαστούμε, να μην αντιδράσουμε υπερβολικά, αλλά να είμαστε προπονητές …

Υπάρχουν δυνάμεις που παίζουν εδώ ότι όλο αυτό το θέμα της δημόσιας υγείας είναι απλώς μια πρόσοψη, ένα τέχνασμα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές από αυτές τις πολιτικές δεν έχουν νόημα από άποψη δημόσιας υγείας είναι ότι δεν αφορούν τη δημόσια υγεία…

Τα στοιχεία ότι πολλά από αυτά χειραγωγούνται, εξ ου και το πορνό φόβου, είναι συντριπτικά κατά τη γνώμη μου και δεν μπορώ να συμβιβάσω τα άφθονα παραδείγματα κακοδιαχείρισης της δημόσιας υγείας και κακής ευθυγράμμισης μεταξύ της ανάγκης και των πολιτικών, εκτός εάν λάβω υπόψη τις υποκείμενες οικονομικές ατζέντες, γεωπολιτικές ατζέντες ισχύος που βρίσκονται στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

Και νομίζω ότι όσοι από εμάς είμαστε ακόμα αφοσιωμένοι στην ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την κοινότητα πρέπει να κυκλώσουμε τα βαγόνια και να σκεφτούμε πώς να προετοιμαστούμε για ένα μέλλον στο οποίο όλες αυτές οι ατζέντες θα πραγματοποιούνται. Φτάνουν στο κεφάλι πια και καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για αυτούς».

 

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 25 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com

Βιβλιογραφικές αναφορές

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.