Την άγνοια των γονέων την πληρώνουν τα παιδιά τους ισόβια. Ακρωτηριασμένο αγοράκι, με επιληψία και καθυστέρηση

Ακρωτηριάστηκε το χέρι του νεογέννητου μωρού αφού η μαμά πήρε «εμβόλια» για τον Covid και το μωρό υπέστη θρόμβους αίματος στη μήτρα

Μία από τις πρώτες γνωστές περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών του «εμβόλιου» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) που μεταδόθηκε από τη μητέρα στο μωρό έχει έρθει στο φως , καταδεικνύοντας τους κινδύνους των εμβολίων για γυναίκες που είναι ή που αργότερα αποφασίζουν να μείνουν έγκυες ενώ είναι «Πλήρως εμβολιασμένες».

Στον μικρό Zack Reilly λείπει τώρα ένα χέρι, αναφέρουν πληροφορίες αφού χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του, όταν ανακαλύφθηκε ότι το παιδί είχε αναπτύξει θρόμβους αίματος τόσο στο αριστερό του χέρι που ακρωτηριάσθηκε όσο και στον εγκέφαλό του.

Το παιδί φέρεται να γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική τομή στις 37 εβδομάδες, στις 11 Ιουλίου 2021. Είχε ένα «μωλωπισμένο και με φουσκάλες» αριστερό χέρι, μας λένε, και το άκρο του αφαιρέθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό ενώ ήταν ακόμα μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.

Αυτό το εγκεφαλικό κατέστρεψε το χέρι και τον εγκέφαλο του παιδιού, αν και αρχικά ειπώθηκε ότι προσαρμόστηκε «εξαιρετικά», σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Οι γονείς του, ο ένας από τους οποίους είναι βοηθός σύμβουλος σταδιοδρομίας του Βασιλικού Ναυτικού και η άλλη μηχανικός τηλεπικοινωνιών, λένε ότι απόλαυσε το πρώτο του οικογενειακό μπάρμπεκιου, το οποίο τους έκανε περήφανους – αλλά η διασκέδαση δεν κράτησε για πολύ.

«Από τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του Ζακ, ένιωθα ότι το ένα πράγμα μετά το άλλο πήγαινε στραβά», είπε η μητέρα του αγοριού. «Ήταν απλώς σπαρακτικό».

Εκτός από την απώλεια και την εγκεφαλική βλάβη, ο μικρός Zack έχει τώρα επιληπτικές κρίσεις και δεν χαμογελά πλέον

Η Λίμπι λέει ότι η εγκυμοσύνη της κυλούσε ομαλά μέχρι τις τελευταίες μέρες πριν γεννηθεί νωρίς. Άρχισε να νιώθει «αυτές τις έντονες κράμπες», λέει, «που νόμιζα ότι ήταν συσπάσεις».

«Τηλεφωνήσαμε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι πιστεύαμε ότι μπορεί να ήταν συσπάσεις, αλλά είπαν ότι δεν φαινόταν ότι ήμουν έτοιμη να έρθω ακόμα», είπε στα μέσα ενημέρωσης. «Τότε, την επόμενη μέρα έγιναν χειρότερα και ήταν τόσο επώδυνα που δεν μπορούσα να νιώσω αν κινούνταν ή όχι, οπότε είπαν να μπούμε μέσα».

Ο Ζακ κατέληξε να γεννηθεί με 6 λίβρες, 6 ουγγιές, και ήταν πολύ ξεκάθαρο, λέει η μητέρα του, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το χέρι του.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διαπίστωσαν, με βάση το μαύρο και μελανιασμένο χέρι του αγοριού, ότι είχε υποστεί θρόμβο αίματος και χρειαζόταν ακρωτηριασμό. Δεν έγινε καμία προφανής αναφορά για οποιαδήποτε πιθανή σχέση μεταξύ της καταστροφικής κατάστασης υγείας του αγοριού και των εμβολίων κατά της γρίπης Fauci.

«Πονούσε πολύ στην αρχή, ωστόσο, και έπρεπε να απομακρυνθώ κάποια στιγμή, καθώς ήταν πολύ αναστατωμένο», είπε η Λίμπι σχετικά με την αφαίρεση του βραχίονα του νεογέννητου γιου της.

Στη συνέχεια, ανακάλυψε ότι ο Ζακ είχε εγκεφαλική βλάβη λόγω υποψίας θρόμβου, που θα μπορούσε να τον αφήσει ανίκανο να χρησιμοποιήσει κάποιους μύες. Μπορεί επίσης να είναι καθυστερημένος όταν μεγαλώσει χωρίς να μπορεί να περπατήσει ή ακόμα και να μιλήσει.

«Ένιωσα τόσο στενοχωρημένη για εκείνον. Είναι σαν να μας έκλεψαν τα πάντα – φυσιολογικό τοκετό, να γνωρίσω το παιδί μου για πρώτη φορά και μετά να έχουμε μια υγιή, ευτυχισμένη οικογένεια».

Μάθετε περισσότερα για το RevenueStripe...

Αφού πήρε τον Ζακ σπίτι για πρώτη φορά, φάνηκε να είναι χαμογελαστός και κάπως χαρούμενος. Αυτό κράτησε μόνο για λίγο, ωστόσο, καθώς το αγόρι σταμάτησε να χαμογελά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και ξαφνικά άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις.

Μας λένε επίσης ότι ο Zack έχει τώρα «ήπια απώλεια ακοής», για την οποία πρέπει τώρα να έχει ακουστικά βαρηκοΐας (Σχετικά: Θα βρείτε περισσότερες ιστορίες σχετικά με τραυματισμούς και θανάτους από covid covid στο CovidVaccineVictims.com ).

«Αλλά μπορείς ακόμα να του μιλήσεις και σε καταλαβαίνει χωρίς αυτούς», ισχυρίζεται η Λίμπι. «Γυρίσαμε σπίτι και γιορτάσαμε, χορεύοντας στην κουζίνα με μουσική μαζί».

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τις ζημιές που προκαλούνται από τα εμβόλια της γρίπης Fauci μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com

ΠΗΓΗ:.https://freedomfirstnetwork.com/2022/07/newborn-babys-arm-amputated-after-mom-took-covid-vaccines-and-baby-suffered-blood-clots-in-the-womb

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.