Τη σκότωσε γιατί επέμενε να βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος

Αυτή η μοίρα μας περιμένει, όλους όσους είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Σύμφωνα με το νόμο της σαρία, ή αλλαξοπιστούμε ή θάνατος.

Την ίδια στιγμή ζούμε στο ΜΠΑΧΑΛΙΣΤΑΝ! Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ η αίτηση ασύλου!!!

Ελεύθερος εδώ και έναν χρόνο κυκλοφορούσε ο Πακιστανός που δολοφόνησε άγρια την 17χρονη Νικολέττα στο Περιστέρι, ενώ είχε απορριφθεί η αίτηση ασύλου που είχε καταθέσει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νεαρός είχε καταθέσει πέρσι τον Ιούλιο αίτημα για άσυλο, ωστόσο μέσα σε 15 μέρες και εν συνεχεία ο ίδιος κατέθεσε εκ νέου εκπρόθεσμη προσφυγή.

Η άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Μετανάστευσης:

«Διευκρινίζεται ότι ο αλλοδαπός, φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης, έχει καταθέσει μια φορά αίτημα Ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Αίτημα επί του οποίοι κατέθεσε μεταγενέστερα εκπρόθεσμη προσφυγή. Στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το protothema.gr, ο Πακιστανός ο οποίος απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια μετά την προθεσμία που πήρε χθες, κυκλοφορούσε ελεύθερος εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, αφού μετά την απόρριψη του αιτήματος για άσυλο, θα έπρεπε να έχει απελαθεί. Είχε 4 ταυτότητες και κυκλοφορούσε με όλες αυτές. Προφανώς έπαιρνε επιδόματα και με τις 4, τουτέστιν 1200 ευρώ μηνιαίως. Επίσης όπως είπε τη σκότωσε γιατί δεν άντεχε άλλο την επιμονή της Νικολέττας να γίνει χριστιανός.

Ο ίδιος μέχρι πέρσι τον Αύγουστο κρατείτο στην Αμυγδαλέζα, όπως όρισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την απέλασή του, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης της δομής.

ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/ellada/refuges/mpachalistan-o-pakistanos-dolofonos-t/ με σχόλια δικά μας

Σ.γ.:Φανταστείτε πόσο καλά εργάζονται τα γραφεία μετανάστευσης και πόσες εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες λάθρο κυκλοφορούν με 2, 3 και 4 ταυτότητες! Και φυσικά τους επιδοτούμε εμείς οι πλούσιοι Έλληνες, όχι ο Μητσοτάκης και η εύθυμη παρέα του!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.