Περίεργο ο Κούλης με τα ΜΜΕ του και το υπόλοιπο κυνοβούλιο δεν μας ενημέρωσαν για αυτούς που υπηρετούν και θυσιάζουν εμάς, τον ελληνικό λαό;

Η εικόνα τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρη. Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, όταν το HRC κατηγόρησε τον Τραμπ ότι έκανε προδοτικές πράξεις με τη Ρωσία, τη Ρωσία, τη Ρωσία! Όλα όσα οι παγκοσμιοποιητές του DNC κατηγορούν τον Πρόεδρο, ήταν προβολή για να μας αποσπάσουν την προσοχή από το να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό ακριβώς κάνουν για δεκαετίες. Πόσο ακόμη περιμένουν από εμάς να καταπίνουμε τις αφηγήσεις του CNN, των MSM ότι πρόκειται για πιο «ρωσική παραπληροφόρηση»; Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή του Μπάιντεν, του Κλίντον, του Ομπάμα, του Γκέιτς και του Σόρος σε αυτό το κακό δεν μπορούν πλέον να σαρωθούν κάτω από το χαλί.

Έναρξη προώθησης μηνύματος:

Από: Clandestine from Clandestine’s Newsletter < bioclandestine@substack.com >
Ημερομηνία: 4 Αυγούστου 2022 στις 3:02:05 μ.μ. EDT
Προς: athanack@verizon.net
Θέμα: Η ρωσική MIL δηλώνει την Ουκρανική καταγωγή του C19! Οι παγκοσμιοποιητές του DNC δημιούργησαν τον Covid!
Απάντηση σε: Clandestine from Clandestine’s Newsletter < reply+13zp61&yvmkg&& a7f7e75d1b7a73256c7e2497ad9ca7 6a81e427d75127353bcb7e8e119276 09b1@mg1.substack.com >

Ανοιγμα σε πρόγραμμα περιήγησης

ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Νέα ενημέρωση από τον Αρχηγό των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας, Στρατηγό Igor Kirillov, σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο έδαφος της Ουκρανίας.


Η ρωσική MIL μελετούσε βιολογικά δείγματα από παραδομένους Ουκρανούς στρατιώτες και αυτό που ανακάλυψαν είναι πέρα ​​για πέρα ​​ανησυχητικό. Περίπου το 20% από αυτά φέρουν παθογόνα του Δυτικού Νείλου, τα οποία μελετήθηκαν «από το Πεντάγωνο ως μέρος των ουκρανικών έργων UP-4 και UP-8». Υποδηλώνοντας ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες υπόκεινται σε ακούσιο βιολογικό πειραματισμό και έκθεση σε βιολογικά όπλα (σκεφτείτε τη Νυρεμβέργη).

Εκτός από τη μεταφορά παθογόνων μικροοργανισμών, σχεδόν όλοι οι παραδομένοι Ουκρανοί στρατιώτες μετέφεραν ίχνη από μια μεγάλη ποικιλία ναρκωτικών και οπιοειδών, συμπεριλαμβανομένων των Meth και της Codeine.

Η Ρωσία ήταν βέβαιο ότι θα μας θύμιζε τη χρήση μεθαμφεταμινών από τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το κάλυψα πριν από 2 εβδομάδες, όταν τα αριστερά μέσα προσπάθησαν να περιγράψουν αυτή την πραγματικότητα ως ένα είδος μεταλλαγμένης θεωρίας συνωμοσίας των X-men. Όχι, είναι απλώς Ναζί, και ιστορικά, οι Ναζί κάνουν χρήση ναρκωτικών. Ιδιαίτερα ως πλεονέκτημα στον πόλεμο.

Ενημερωτικό δελτίο του Clandestine

Η Ουκρανία υιοθετεί την ιστορική ναζιστική τακτική της προμήθειας μεθαμφεταμινών στις στρατιωτικές δυνάμεις

Οι ηλίθιοι στο Daily Beast ισχυρίζονται ψευδώς ότι η Ρωσία χάνει τον πόλεμο και ψευδώς ισχυρίζονται ότι τον κατηγορούν για γενετικά τροποποιημένα «στρατεύματα μεταλλαγμένων» ως αποτέλεσμα των βιοεργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Πριν διαβάσετε το άρθρο, καταλάβετε ότι πρόκειται για ανοησίες από την Daily Beast και τα αριστερά μέσα ενημέρωσης, και ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι…

Διαβάστε περισσότερα

πριν από 16 ημέρες
Η Ρωσία συνεχίζει να αναφέρει ότι αυτή η μεθαμφεταμίνη που χρησιμοποιεί η Ουκρανία, το Pervitin, χρησιμοποιήθηκε επίσης από στρατιώτες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Βιετνάμ και της Κορέας. Έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τα ψυχοσυναισθηματικά βάρη του πολέμου.

 

Ωστόσο, μια επιδιωκόμενη παρενέργεια είναι η υπερβολική επιθετικότητα, την οποία η Ρωσία ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για τις εθνικιστικές ουκρανικές δυνάμεις που επιδεικνύουν «ακραία σκληρότητα» προς τους αμάχους και τον βομβαρδισμό των δικών τους ανθρώπων στο Ντονμπάς. Η Ουκρανία χρησιμοποιεί πράκτορες που μουδιάζουν το μυαλό στις δυνάμεις της για να τις κάνουν πιο επιρρεπείς στη διεξαγωγή αποτρόπαιων πράξεων.


Στη συνέχεια, βρίσκουμε ίσως την πιο εκρηκτική διαφάνεια μέχρι σήμερα, στην οποία η Ρωσία ΤΕΛΙΚΑ βγαίνει και κατηγορεί ΑΜΕΣΑ τις ΗΠΑ ότι είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία και την απελευθέρωση του Covid-19. Αυτό που έλεγα από την αρχή, είναι ότι αυτό το όλο θα οδηγήσει στο C-19, το οποίο θα είναι το καρφί στο φέρετρο και το κόκκινο χάπι που θα ξυπνήσει τον κόσμο.

Η αντίδραση που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ από τη Ρωσία και τον υπόλοιπο ανατολικό κόσμο, οφείλεται άμεσα στο ότι ο κόσμος ανακάλυψε ότι ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τον COVID. Συγκεκριμένα, οι «DNC/Liberal Globalists», όπως ισχυρίζονται οι Ρώσοι. Όχι ο Τραμπ.

Η Ρωσία διευκρινίζει ότι έχει ρεκόρ πάνω από 16.000 βιολογικών δειγμάτων, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων αίματος και ορού, που μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στις ΗΠΑ, τη Γεωργία και τις ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι όλα αυτά τα βιολογικά δείγματα θα χρησιμοποιηθούν «αποκλειστικά για ειρηνικούς σκοπούς», αλλά μπορούμε να δούμε ότι δεν ήταν.

Στη συνέχεια, η Ρωσία έδειξε τον Αμερικανό Κογκρέσο Τζέισον Κρόου από την Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, προειδοποίησε τους Αμερικανούς για τους κινδύνους να δώσουν το DNA τους σε ιδιωτικές εταιρείες (Think 23&Me) για έλεγχο επειδή:

“…υπάρχει πιθανότητα τα αποτελέσματα των δοκιμών να πωληθούν σε τρίτους… και οι πληροφορίες που θα ληφθούν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων που στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες… ή άτομα.”

Ακούγεται ακριβώς όπως αυτό που ισχυρίζεται η Ρωσία από τότε. Ότι οι ΗΠΑ παράγουν βιολογικά όπλα για να καθαρίσουν εθνοτικά ορισμένα άτομα από επιλεγμένες αλληλουχίες γονιδιώματος. Ίσως δεν σας πειράζει όλους σας, αλλά η εθνοκάθαρση με βιολογικά όπλα δεν ακούγεται και πολύ «δημοκρατική», ή μήπως  είμαι μόνο εγώ που ανησυχώ;

Η Ρωσία λέει ότι αυτή η δραστηριότητα δίνει εύλογη αιτία να αμφισβητηθούν οι στρατιωτικοί βιολόγοι των ΗΠΑ σχετικά με την εμφάνιση και την εξάπλωση του παθογόνου COVID-19. Η Ρωσία αναφέρει:

«Τον Μάιο του 2022, ο Jeffrey Sachs – κορυφαίος ειδικός στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό The Lancet και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Columbia, το κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα για την παγκόσμια βιοασφάλεια, είπε σε συνέδριο στην Ισπανία ότι «… ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε τεχνητά και είναι πολύ πιθανό να έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τις αμερικανικές προόδους στη βιοτεχνολογία …».

Πάρτε το για μια στιγμή. Ναι. Η Ρωσία μόλις κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δημιουργία και την απελευθέρωση του Covid-19. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα.

Η Ρωσία επιβεβαιώνει ότι η αφύσικη συμπεριφορά του C19 αποδεικνύει ότι αυτός ο ιός δεν ήταν μόνο ανθρωπογενής, αλλά επεξεργαζόταν συνεχώς και «τροφοδοτούσε τεχνητά» μέσω της εισαγωγής διαφορετικών παραλλαγών σε διαφορετικές περιοχές.

Ο εαυτός μου και πολλοί άλλοι κλίνουμε προς την ιδέα ότι η Γουχάν δεν ήταν η μόνη «προέλευση» της επιδημίας C19. Κυκλοφόρησε σε πολλά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, με διαφορετικές ειδικά σχεδιασμένες παραλλαγές, σχεδιασμένες να στοχεύουν τους ανθρώπους της περιοχής με τον ιό C19 που αφορά το συγκεκριμένο γονιδίωμα.

Οι παγκοσμιοποιητές του DNC χρησιμοποιούσαν την Ουκρανία ως βασική βάση για την παραγωγή του ιού, στη συνέχεια έστελναν τους συγκεκριμένους ιούς του γονιδιώματος σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, για να απελευθερωθούν για να εξασφαλίσουν ότι ο ιός θα μόλυνε ολόκληρο τον κόσμο…

Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτό αποδεικνύεται από τη μη χαρακτηριστική μεταβλητότητα των γενετικών παραγόντων που προκαλούν διαφορετικές κορυφές στη συχνότητα εμφάνισης των κοροναϊών, σημαντικές διαφορές στη θνησιμότητα και μεταδοτικότητα, την άνιση γεωγραφική κατανομή και την απρόβλεπτη φύση της επιδημικής διαδικασίας στο σύνολό της. Φαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες περιορισμού και απομόνωσης της νόσου, η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από την εισαγωγή νέων παραλλαγών του ιού σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Η Ρωσία συνεχίζει να κατηγορεί ευθέως τον Οργανισμό Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID) για συμμετοχή στη δημιουργία των νέων παραλλαγών του Covid. Επικαλούμενοι ότι μελετούν τον κορωνοϊό από το 2009 (Ομπάμα) και ότι ένας από τους κύριους ανάδοχους του έργου είναι η διαβόητη εταιρεία Biolab Biden, Metabiota, η κύρια πηγή βιολογικών παραβάσεων στην Ουκρανία.

Η εφαρμογή του σεναρίου COVID-19 και η κατάργηση έκτακτης ανάγκης από την USAID του προγράμματος Predict το 2019 υποδηλώνουν τη σκόπιμη φύση της πανδημίας και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνισή της.

Η Ρωσία πιστεύει ότι όχι μόνο οι ΗΠΑ δημιούργησαν και κυκλοφόρησαν το C19, αλλά το έκαναν με σκόπιμες προθέσεις.


Και ακριβώς όταν νόμιζες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο… γίνεται χειρότερο.

Στην τρίτη διαφάνεια, η Ρωσία επισημαίνει τις δραστηριότητες του Λαβύρινθου Ουκρανίας. Ιδιαίτερα ο εμβολιασμός των Ουκρανών στρατιωτών και η συλλογή βιολογικών δειγμάτων από αυτούς, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν βιολογικά όπλα ειδικά για το γονιδίωμα. Επικαλούμενος έναν από τους κύριους εργολάβους που συνδέονται με το Labyrinth είναι, για άλλη μια φορά, ο Metabiota του Μπάιντεν.

Η Ρωσία σημειώνει επίσης ότι η Labyrinth Global Health μελετά τους κορονοϊούς και την ευλογιά των πιθήκων.

Βλέπουμε λοιπόν μια σαφή τάση: οι λοιμώδεις παράγοντες που φτάνουν στη ζώνη ενδιαφέροντος του Πενταγώνου γίνονται στη συνέχεια πανδημία, με δικαιούχους τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους προστάτες τους, τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

HOLY SHIT… Η Ρωσία μόλις είπε ότι η DNC και τα μεγάλα φαρμακεία των ΗΠΑ προκαλούν σκόπιμα πανδημίες για να κερδίσουν τις εκλογές…

Δίνοντας σοβαρή νομιμότητα στη συνολική διατριβή της Anons σχετικά με το C19 και το 2020 και νομιμοποιώντας τη θέση μου ότι η Monkeypox είναι το επόμενο βιοόπλο που κυκλοφόρησε σκόπιμα από το Deep State για να προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές του 2022 με μαζική ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου.

Ενημερωτικό δελτίο του Clandestine

Οι παγκοσμιοποιητές ξεκινούν εκστρατεία για τον φόβο της ευλογιάς των πιθήκων για να προωθήσουν την ψηφοφορία μέσω αλληλογραφίας

Φαίνεται ότι εγώ, και η πλειοψηφία της κοινότητας, είχε δίκιο να προβλέψει το σχέδιο DNC/Globalist για την εισαγωγή του Monkeypox ως την επόμενη «έκτακτη ανάγκη» για να ενσταλάξει φόβο στα πρόβατα και να δικαιολογήσει τη μαζική ψηφοφορία μέσω αλληλογραφίας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απάτη των ψηφοφόρων τους. δίκτυο, σύμφωνα με το «2.000 Mules…

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από 4 ημέρες · 189 likes · 14 σχόλια · Κρυφό

Εν κατακλείδι, η Ρωσία κατηγόρησε τώρα ευθέως τους παγκοσμιοποιητές του DNC για:

-Δημιουργία και απελευθέρωση νέων παραλλαγών Coronaviruses, και τώρα την Monkeypox, σκόπιμα, για σκοπούς πολιτικού ελέγχου και παγκόσμιας κυριαρχίας.

-χρησιμοποιώντας μη συναινετικούς πειραματισμούς σε πολίτες του κόσμου για τη δημιουργία ειδικών βιολογικών όπλων για το γονιδίωμα για εθνοκάθαρση.

-Δημιουργία και χρήση ναρκωτικών, όπως οι μεθαμφεταμίνες, στις ουκρανικές δυνάμεις για την απανθρωποποίηση τους, προκειμένου να διαπράξουν ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε αμάχους (ρωσόφιλους) στην Ουκρανία.

Η Ρωσία μόλις επιβεβαίωσε τη συνολική μου αφήγηση. ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι αντίδραση για τη δημιουργία και τη χρήση του C19 από το Deep State. Είμαστε ήδη στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και το C19 ήταν το πρώτο όπλο που εκτοξεύτηκε.

Το γεγονός ότι η Ρωσία βγήκε τώρα και αποκάλεσε ανοιχτά αυτό το μπαστούνι… υποδηλώνει ότι πλησιάζουμε στη γραμμή του τερματισμού. Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι ο τελικός φάκελος θα ολοκληρωθεί το «Φθινόπωρο».

Παιδιά… συμβαίνει κάτι που δεν το ξέραμε και ο Κούλης με τα ΜΜΕ του και το υπόλοιπο κυνοβούλιο μόνο για υποκλοπές ασχολούνται και σφάζονται για κάτι που γινόταν πάντα;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.