Όταν οι πρόεδροι των ΗΠΑ δεν μπορούν να τα βάλουν με την σαξωνοτευτονομασονοσιωνιστική μαφία πόσο μάλλον οι δικές μας μπούλες που το παίζουν ηγέτες!

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ (και από τα δύο κόμματα)… με τη δύναμη να κάνουν ό,τι ήταν σωστό για την ΑΜΕΡΙΚΗ.

Κανείς σε κανένα από τα δύο κόμματα σήμερα δεν έχει το θάρρος να το κάνει αυτό σήμερα…   

Τρεις Πρόεδροι…

Τι κοινό είχαν οι Πρόεδροι Χούβερ, Τρούμαν και Αϊζενχάουερ;
 
Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πολύ να το περάσετε. Δεν το ήξερα αυτό μέχρι που μου το επισήμαναν.

Πίσω κατά τη διάρκεια της μεγάλης ύφεσης, ο Χέρμπερτ Χούβερ διέταξε την απέλαση ΟΛΩΝ των παράνομων αλλοδαπών προκειμένου να διατεθούν θέσεις εργασίας στους Αμερικανούς πολίτες που χρειάζονταν απεγνωσμένα δουλειά.

 
Ο Χάρι Τρούμαν απέλασε πάνω από δύο εκατομμύρια παράνομους εξωγήινους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους βετεράνους που επέστρεψαν.
 
Το 1954, ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ απέλασε 13-M Μεξικανούς. Το πρόγραμμα ονομαζόταν Operation Wetback. Έγινε έτσι ώστε οι βετεράνοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και οι Κορεάτες να έχουν καλύτερες πιθανότητες στις δουλειές. Πέρασαν δύο χρόνια, αλλά τους απέλασαν!

 
Τώρα, αν μπορούσαν να απελάσουν τους παράνομους αλλοδαπούς τότε, θα μπορούσαν σίγουρα να το κάνουν σήμερα. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών, εισαγάγετε το Operation Wet-back στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και επιβεβαιώστε το μόνοι σας.
 
Γιατί, θα ρωτήσετε, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό σήμερα; Στην πραγματικότητα, η απάντηση είναι αρκετά απλή. Ο Χούβερ, ο Τρούμαν και ο Αϊζενχάουερ ήταν άνθρωποι της τιμής, όχι αναξιόπιστοι πολιτικοί που παρενοχλούσαν για ψήφους!

Υπενθύμιση: Μην ξεχάσετε να πληρώσετε τους φόρους σας, 12 με 20 εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί εξαρτώνται από εσάς!

Σ.γ.:Το ίδιο ισχύει και για τους πεινώντες και διψώντες και δι’ επιδομάτων ζώντες ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτοί θα γίνονται συνεχώς πτωχότεροι και οι Πακιστάνοι, Αφρικάνοι κ.λπ. μουσουλμάνοι λάθρο διαρκώς θα βρίσκονται σε ευμενέστερη γι’ αυτούς μοίρα! Από τις μπούλες μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από υποκλοπές των τηλεφώνων σας και την υποταγή σας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Από τον συνεργάτη μας Χρήστο Αθανασόπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.