Τι προβλέπει μέσα από τον ξένο τύπο να συμβεί στους λαούς ο Κλεάνθης Γρίβας

Σε εξέλιξη η μαζική εξόντωση των Ανθρώπων: Φονικά «Εμβόλια», Στειρότητα, Πείνα – Κλεάνθης Γρίβας

 

Σε εξέλιξη η μαζική εξόντωση των Ανθρώπων: Φονικά «Εμβόλια», Στειρότητα, Πείνα

NaturalNews

22 Αυγούστου 2022

https :// www . naturalnews . com / 2022-08-22- η μαζική σφαγή της ανθρώπινης αγέλης είναι τώρα σε εξέλιξη . _ _ html #

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κλεάνθη Γρίβα:  Αφού διαβάσετε το άρθρο του NaturalNews, πρέπει να δείτε τη σοκαριστική ταινία  Soylent Green  του… 1973 (!!!) με τον Τσάρλτον Ιστον. Σ’ αυτή περιέχεται όλη η Agenda 2030 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Νταβός) του σκοτεινού       KlausSchwab και της θλιβερής μαριονέτας του YuvalHarari, που τον περιφέρουν στις τακτικές «ζωοπανηγύρεις» των Παγκοσμιοποιητών…

 

• Η αποστέρηση των ανθρώπων από κάθε περιουσιακό στοιχείο («δεν θα κατέχετε τίποτα», KlausSchwab)

• Το φαινόμενο του θερμοκηπίου που κατέστρεψε τις σοδειές.

• Η νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

• Η κρατικά υποβοηθούμενη ευθανασία για όποιον την επιθυμεί (και ανακύκλωση των πτωμάτων σε διατροφικό μέσο της μάζας).

• Η διατροφή της μάζας με πρωτεΐνες από έντομα, σκουλήκια, πλαγκτόν και ανακυκλούμενα πτώματα ανθρώπων.

• Οι υπερ-φρουρούμενες ειδικές ζώνες κατοικίας για την «αλήτ», και

• Τα υπερ-φρουρούμενα αγροκτήματα για την παραγωγή κανονικής τροφής για την «αλήτ»,στα οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση (Bλ. Το Κεφ. Nohumanzonesτης Ατζέντας 2030)

 

Hσυντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων «δεν έχει τίποτα». Αλλά παρά τα βλακολογήματα του KlausSchwab και των γελωτοποιών του («δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι»),οι άνθρωποι είναι απερίγραπτα και εξαθλιωμένοι και δυστυχείς…

Το 1966 ιδρύθηκε η Λέσχη της Ρώμης στην Accademia dei Lincei στη Ρώμη, ως μια μη-κερδοσκοπική, άτυπη οργάνωση παγκοσμιοποιητών διανοουμένων, επιστημόνων και επιχειρηματιών, με στόχο τις κριτικές αναλύσεις των πιεστικών παγκόσμιων ζητημάτων τα οποία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν οι εθνικές κυβερνήσεις.

Το 1971, η Λέσχη της Ρώμης χρηματοδότησε και δημοσίευσε τη σημαντικότερη Έκθεσή της με τίτλο «Τα Όρια στην Ανάπτυξη» («TheLimitstoGrowth» της DonellaMeadows),στην οποία αναπτύσσεται ένα προβληματισμός παρεμφερής με αυτόν του «GreatReset»του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, Νταβός) του KlausSchwab.

Συνεπώς, μπορεί να υποθέσει κανείςότι το 1973 που γυρίστηκε η ταινία,  ο συγγραφέας (στο βιβλίο του οποίου βασίστηκε το σενάριό της) είτε είχε «εσωτερική ενημέρωση» είτε ήταν μέλος του «εσωτερικού κύκλου» της συμμορίας και ίσως θέλησε έτσι να προειδοποιήσει τον κόσμο για όσα σχεδιάζονταν από τότε εναντίον του…

 

soylentgreen (MGM, 1973)

με ελληνικούς υπότιτλους

https://teniesonline.best/load/28-1-0-33227 

 

••••••••••••••••••••••••

 

NaturalNews ) Οι παγκοσμιοποιητές αντιμετωπίζουν την ανθρωπότητα ως ένα σύνολο βοοειδών (ή προβάτων) που πρέπει να τα εκμεταλλεύονται για όσο χρόνο χρειάζεται και μετά να θανατώνονται, όπως τα κοπάδια βοοειδών όταν παύουν να είναι πλέον χρήσιμα.

Όπως λέει τώρα ο Yuval Harari, μια θλιβερή μαριονέτα του σκοτεινού Klauss Schwab (που είναι επικεφαλής της διεθνούς συμμορίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – WEF, Νταβός) «η εποχή των ανθρώπων πλησιάζει στο τέλος της στον πλανήτη Γη» και οι παγκοσμιοποιητές έχουν ενεργοποιήσει ένα πολύπλευρο σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον πλανήτη από όλα τα περιττά ανθρώπινα όντα.

Αν κάποιος διακατέχονταν από μια άρρωστη και διεστραμμένη επιθυμία να σκοτώσει ένα κοπάδι βοοειδών, θα μπορούσε απλώς να διακόψει την παροχή νερού και τροφής. Ο θάνατος θα ερχόταν σε λίγες μέρες ή εβδομάδες το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους.

Η παροχή του νερού διακόπτεται μέσω της γεωμηχανικής, προκαλώντας ξηρασίες και εκτεταμένες καταστροφές των καλλιεργειών παγκοσμίως. Ολόκληρες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και το Λος Βέγκας απειλούνται με διακοπή της παροχής νερού τα επόμενα χρόνια.

Η παροχή τροφίμων διακόπτεται με την στέρηση της προμήθειας λιπασμάτων, την τρομακτική αύξηση των τιμών του καυσίμου ντίζελ, και την παράλληλη επίθεση στην αλυσίδα εφοδιασμού που προμηθεύει εξαρτήματα κι ανταλλακτικά αγροτικού εξοπλισμού.

• Αποτέλεσμα της διακοπής της παροχής νερού και τροφίμων στο «ανθρώπινο κοπάδι» είναι η θανάτωση του μεγαλύτερου μέρους του, με τρόπους παρόμοιους μ’ αυτούς που χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη ενός κοπαδιού βοοειδών.

Τα «εμβόλια»-Frankenstein έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν με την πείνα.

Τα φωνητικά «εμβόλια» αντιπροσωπεύουν ένα από τα εργαλεία θανάτωσης για την επιβολή της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός (που είναι δήθεν «εθελοντικός») αποσκοπεί στην εξόντωση των τρομοκρατημένων ευκολόπιστων μαζών που είναι τόσο κακές ενημερωμένες ώστε να πιστεύουν ότι η «Μεγάλη» Κυβέρνηση και η BigPharma θέλουν να σώσουν τη ζωή τους.

Στην πραγματικότητα, φυσικά,  τα εμβόλια είναι βιολογικά σχεδιασμένα  να προκαλούν στειρότητα και μείωση του πληθυσμού. Ένα τεράστιο ποσοστό – δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό – όσων έχουν ήδη κάνει τα «εμβόλια» θα πεθάνουν από  αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους που τώρα γνωρίζουμε ότι περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αγωγών στοιχείων  όπως το αλουμίνιο , ο κασσίτερος και το νάτριο .

Όσοι αντιστέκονται στα εμβόλια είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν από τους ζηλωτές των «εμβολίων» γιατί δεν εκλιπαρούν για τις ενέσεις-θανάτου και δεν παρατάσσονται δουλικά στη σειρά για να τις κάνουν. Αυτούς, οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να τους εξαλείψουν με την πείνα λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αρκετή τροφή για να διατραφεί ο κόσμος κατά τη διάρκεια του 2023 . Γιατί, απλώς δεν καλλιεργείται και δεν συγκομίζεται σε επαρκείς ποσότητες για να θρέψει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Οι συνεχιζόμενες κυβερνητικές επιθέσεις στην προμήθεια τροφίμων (όπως αυτές της  Ολλανδικής κυβέρνησης που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους ) έχουν σχεδιαστεί για να επιδείξουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν τη μαζική βιομηχανία (τροφίμων σκουπιδιών).

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται εφοδιασμένοι με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Οι άλλοι, όταν διαπιστώσουν ότι τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική εξέγερση πολιτών απέχει μόλις λίγους μήνες

Στο σημερινό podcast του Situation Update ( Brighteon . com /96 aca 7 d 1- e 100-4 cba a 240- be 171634 d 959 ), εξηγείται ότι το  παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού μέσω των ανθρώπων εμβολίων απέτυχε να σκοτώσει σε λίγο χρονικό διάστημα όπως προβλεπόταν. Καθώς οι μειώσεις του νερού και της ενέργειας φθάνουν πλέον σε κρίσιμα επίπεδα, οι μαζικές εξηγήσεις έχουν μόλις μήνες.        Η Δυτική Ευρώπη, συγκεκριμένα, πρόκειται να δει εξηγήσεις πολιτών τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς άνθρωποι θα παγώνουν και θα λιμοκτονούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μαζικές εξηγήσεις θα ξεκινήσουν καθώς η πείνα και η έλλειψη ενέργειας θα επιδεινωθούν. Έτσι,  υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αντίστροφης μέτρησης στο «παιχνίδι»  που δεν μπορεί να επαναπρογραμματιστεί.

Ως αποτέλεσμα, οι παγκοσμιοποιητές βιάζονται να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα πριν οι εξηγήσεις τους ξεφύγουν από τον έλεγχο και πριν η χιονοστιβάδα του μαζολαού  εξεγερθεί και ξεπεράσει την ικανότητα των κυβερνήσεων να τη συγκρατήσουν.  Αν και έχουν μεγάλη σιγουριά στο στρατό και στις δυνάμεις ασφαλείας που τις ελέγχουν.

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από τη στρατολόγηση και τον οπλισμό 87.000 νέων -οπλισμένων- πρακτόρων της  IRS  στους  οποίους λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί «θανατηφόρα βία» εναντίον του Αμερικανού λαού.

( IRS :  InternalRevenueService  – Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων (Εφορία) : ομοσπονδιακή υπηρεσία υπεύθυνη για τη συλλογή φόρων και την εφαρμογή του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων)

Στη Γαλλία,  το Υπουργείο Εσωτερικών προσλαμβάνει χιλιάδες «πράσινους αστυνομικούς»  που θα ενταχθούν σε ένοπλες ταξιαρχίες για τη δίωξη υποτιθέμενων «περιβαλλοντικών εγκλημάτων».

Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των ένοπλων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία κ.λπ. είναι να  πραγματοποιήσουν μαζικές εκκαθαρίσεις αμάχων, καθώς ο πόλεμος των κυβερνήσεων κατά της ανθρωπότητας θα παίρνει διαστάσεις .   

Στις ΗΠΑ (που το παράδειγμά τους αντιγράφουν όλες τις χώρες) σκοπός της κυβέρνησης δεν υπάρχει ένα fake- FBI, οπλισμένοι πράκτορες της IRS  (που διαθέτουν τεράστιες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών), οπλισμένοι πράκτορες της ATF, κ.λπ., συγκροτώντας έναν ιδιωτικό στρατό που ελέγχεται από την εκτελεστική εξουσία,  δεδομένου ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν εμπίπτουν στη δικαιοσύνη του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δεν μπορεί να διεξάγει πόλεμο σε αμερικανικό έδαφος.

ATF : Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων όπλων και Εκρηκτικών ( BureauofAlcohol ,  Tobacco ,  FirearmsandExplosives  –  BATFE ), που συνήθως αναφέρεται ATF .

Αλλά, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες κάνουν και θα κάνουν πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού. Το κάνουν ήδη, με πράκτορες της ATF που πηγαίνουν τώρα από πόρτα σε πόρτα, απαιτώντας από τους πολίτες να παραδώσουν όπλα και ανταλλακτικά όπλα που αγόρασαν νόμιμα, για παράδειγμα. Εναπόκειται στους κυβερνήτες των πολιτειών να υπερασπιστούν τους κατοίκους τους ενάντια σε αυτούς τους ομοσπονδιακούς τυράννους, και αυτό θα πυροδοτήσει περιφερειακό πόλεμο με τις πολιτείες που κυριολεκτικά θα πολεμήσουν με τους ψεύτικους ομοσπονδιακούς οργανισμούς που διευθύνονται από τον «αρχηγό» Τζο Μπάιντεν.

Θα πάρουν τα όπλα των Αμερικανών πολιτών για να τους φονεύουν οι κυβερνητικοί εύκολα, χωρίς αντίσταση μετά μη δίνοντας εξηγήσεις σε κανένα

Δημοκρατικοί, ΜΜΕ και κυβέρνηση ετοιμάζονται να ζητήσουν μαζικές ενέργειες εναντίον όλων των εκείνων που αντιδρούν

Ακόμη και αυτή τη στιγμή, οι δημοκρατικοί, η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ισχυρίζονται ότι όλοι οι συντηρητικοί (οι ρεπουμπλικάνοι) που αντιδρούν είναι τρομοκράτες , υπονοώντας ότι όλοι αξίζουν να εξοντωθούν. Όπως γράφει ο Everett Piper στους  WashingtonTimes :

«Την περασμένη Τρίτη, ο σύμβουλος των Δημοκρατικών  Kurt Bardella χαρακτήρισε όλους τους Ρεπουμπλικάνους «εγχώριο τρομοκρατικό πυρήνα».  

Η  Tiffany Cross   του  MSNBC  συμφώνησε μαζί του και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει διάκριση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών και των δεξιών εξτρεμιστών, τρομοκράτες είναι έτσι ή αλλιώς».

Ο  Peter Wehner συγγραφέας του  TheAtlantic , παρομοίωσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με «ένα στιλέτο στραμμένο στο λαιμό της αμερικανικής δημοκρατίας» .

Και ο διευθυντής του  FBI Christopher Wray  πρόσθεσε ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός κρατάει τη σημαία του  Christopher Gadsden  (1775) – « Don t Tread On Me » – είναι ύποπτος για βίαιο εξτρεμισμό.

Σας απασχολεί το γεγονός ότι μια ομάδα Δημοκρατικών που κατέχουν την εξουσία ορίζει τώρα όλους τους Ρεπουμπλικάνους ως «δεξιούς εξτρεμιστές» και ως «απειλή για την αμερικανική δημοκρατία;»

[ΣΗΜ:  πρόκειται για μια ιστορική  αμερικανική σημαία  σε κίτρινο χρώμα στην οποία απεικονίζεται ένας κουλουριασμένος ξύλινος κροταλίας έτοιμος να χτυπήσει. Κάτω από την κροταλία υπάρχουν οι λέξεις: «ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕ». Ο σχεδιασμός του διακηρύσσει μια δυναμική προειδοποίηση επαγρύπνησης και προθυμίας να δράσει για την άμυνα ενάντια στον εξαναγκασμό και συσχετίζεται με τις ιδέες του ατομικισμού και της ελευθερίας. Σχεδιάστηκε από τον πολιτικό  Christopher Gadsden  (1724–1805), το 1775 κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης.]

Οι Δημοκρατικοί, η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα εξαπάτησης ετοιμάζονται να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν ηθικά την «εκκαθάριση» των αντιτιθεμένων  στα σχέδιά της,  από όλους τους συντηρητικούς, τους χριστιανούς, τους κατόχους όπλων, τους υποστηρικτές της ζωής τους ως και τους υποστηρικτές του Τραμπ .

Θυμηθείτε, αυτοί οι Δημοκρατικοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των δικών τους παιδιών στο όνομα του τρανσέξουαλ. Αν φτάνουν να ακρωτηριάζουν τα παιδιά τους, τι πιστεύετε ότι θα κάνουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους; Ειδικά αν μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι οι αντίπαλοί τους αντιπροσωπεύουν μια «απειλή για τη δημοκρατία».

Στους σκεπτικιστές που αναρωτιούνται αφελώς «η Εφορία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα και τα πυρομαχικά εναντίον του αμερικανικού λαού;», η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Σε ποιον άλλον θα σχεδίαζαν να τα χρησιμοποιήσουν; Φυσικά προορίζονται για χρήση εναντίον Αμερικανών» Όποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό το απλό γεγονός, μάλλον δεν πρόκειται να επιβιώσει τον επόμενο χρόνο στην Αμερική.

Άλλα μέσα μείωσης του πληθυσμού επιταχύνονται

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους γρηγορότερα από τη μαζική πείνα και την καταστροφή των καλλιεργειών, σκεφτείτε τα σενάρια εφαρμογής ενός πλέγματος μέσων.

Οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση μπορεί να σαμποτάρει το δικό της εγχώριο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να κατηγορήσει τους Ρώσους για «επιθέσεις στον κυβερνοχώρο». Όταν το ηλεκτρικό δίκτυο τεθεί εκτός λειτουργίας, το χρηματοπιστωτικό σύστημα παύει να λειτουργεί. Ακολουθεί χάος. Μαζικές λεηλασίες και βία στους δρόμους. Οι αστυνομικοί δραπετεύουν. Οι πολίτες που μένουν πίσω δολοφονούνται, ληστεύονται και βιάζονται. Αυτό θα συμβεί σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Αμερικής. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την εφαρμογή ενός τέτοιου σεναρίου, έως και το 90% του πληθυσμού θα έχει πεθάνει από βία, πείνα, έκθεση σε λοιμώξεις ή ασθένεια.

Σκεφτείτε τί σημαίνει:

 

•ότι η θέρμανση και ο κλιματισμός δεν θα λειτουργούν.

• ότι για τη διατροφή μας, θα χρειαζόμαστε αποθηκευμένο φαγητό.  

•ότι τα δημόσια συστήματα ύδρευσης δεν λειτουργούν, και δεν υπάρχει πόσιμο νερό στις βρύσες. Εάν δεν θέλουμε να πεθάνουμε από αφυδάτωση, θα χρειαστούμε ένα φίλτρο νερού και μια πηγή νερού στην οποία μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με ασφάλεια και συχνά. Θα χρειαστούμε επίσης πολλά δοχεία για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού, γιατί θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι νομίζουμε (10 γαλόνια κατ’ άτομο ανά ημέρα ως απόλυτο ελάχιστο.) 

ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας  δεν λειτουργούν. Ότι για τη φόρτιση μιας ηλεκτρονικής συσκευής, που χρειάζονται ηλιακοί συλλέκτες και μια ηλιακή γεννήτρια, και για τις επικοινωνίες, που χρειάζεται ένα δορυφορικό τηλέφωνο ή μια δορυφορική συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου (όπως το Bivystick από τον χορηγό μας  SAT 123. com ).

Πρέπει να καταλάβουμε ότι  οι παγκοσμιοποιητές μόλις άρχισαν να αναπτύσσουν τα όπλα τους κατά της ανθρωπότητας . Και τα πολλά όπλα που διαθέτουν είναι πολύ περισσότερα αναλογικά με τις ανάγκες τους, αν δεν πετύχουν το ποσοστό θανάτων που επιθυμούν, απλώς θα προκαλέσουν το χάος μέχρι να πεθάνει ο «επαρκής» γι’ αυτούς τους αριθμούς δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Η ανθρωπότητα θανατώνεται σαν τα βοοειδή. Όσοι δεν θέλουν να το δουν, θα είναι από τους πρώτους που θα εξοντωθούν από αυτό. Αλλά όσοι προετοιμάζονται έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να βγουν πέρα ​​από τη γενοκτονία και να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του ανθρώπινου πολιτισμού από την άλλη ημέρα.

https://www.zougla.gr/apopseis/article/se-ekseliksi-i-maziki-eksontosi-ton-an8ropon-fonika-emvolia-stirotita-pina

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.