Ο ηλεκτρονικός Ι. Μπιτζαράκης μιλάει για νανοδομές, νανοσωματίδια, ανοσοανεπάρκεια και 5Gs

Ο Γιάννης Μπιτζαράκης[1] μιλάει για όλα,

Μην ξεχνάμε τους αεροψεκασμούς που υφιστάμεθα τουλάχιστον από το 2009, και την καταστροφή που προκαλούν τα 5Gs, στην υγεία μας, τα 6Gs με υπέρυθρη ακτινοβολία τα οποία είναι υπεύθυνα για τους αιφνίδιους θανάτους στη Wuhan όπου άνθρωποι κυκλοφορούντες στο δρόμο έπεφταν νεκροί. Τέλος τα 7Gs μετατρέπουν εμάς σε κεραίες, το σώμα μας γίνεται κεραία.

Όλα αυτά γιατί 7.5 δις ανθρώπων δεν είναι διαχειρίσιμα για την Ελίτ. Τα 500.000.000 είναι διαχειρίσιμα για τους παγκοσμιοποιητές. Κι όσοι μείνουν θα είναι συνδεδεμένοι με την τεχνητή νοημοσύνη, θα εί ναι ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, θα υποβιβασθούμε και θα μετατραπούμε σε πηγές ενέργειας για τα robotics.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι θα εξαφανιστούν με τα εμβόλια, τις λοιμώξεις, τις ιώσεις, την πείνα (επισιτιστική κρίση τη λένε), και λόγω της κλιματικής αλλαγής, πλημμύρες (Μάνδρα Αττικής), πυρκαγιές (Μάτι) χησιμοποιώντας όπως και για τους αεροψεκασμούς για να μας διαλύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ακτίνες λέϊζερ για να καταστρέφουν τα δάση (βλέπε facebook του καθηγητή νομικής Κωνσταντίνου Βσθιώτη) κ.λπ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

[1]Ο Γιάννης Μπιτζαράκης ειναι ερευνητής και ηλεκτρονικός με εξιδικευση στίς τηλεπικοινωνίες . – Εχει πανω απο 28 χρονια εμπειρια σε ιατρικά μηχανήματα και ασχολειται εδω και χρονια στην ερευνα της επιδρασης της τεχνολογιας στο σωμα μας. – Ζει μονιμα στην Γενευη της Ελβετίας και εχει εργαστει σε μεγαλες εταιρίες στην Ολλανδια και στην Ελβετία πανω σε αυτα τα θεματα . – Δειτε και ακουστε καλά τι συμβαινει με τα εμβολια για τον κορωνοιό και ποσο μεγαλο κινδυνο εχουν για την υγεια των ανθρωπων. Δειτε ακομα .. Γιάννης Μπιτζαράκης . – Νανοσωματίδια, 5G, 6G, 7G, Μετανθρωπισμός και τρόποι προστασίας . Πώς εξελίσσεται ο αόρατος τεχνολογικός πόλεμος κατά της ανθρωπότητας; – Ποια είναι η «φιλανθρωπία» του βδελυρού εγκλήματος διαρκείας και πώς θα προστατευτούμε απ’ αυτό; – Στο βίντεο που ακολουθεί του Φώτη Βακάκη ο Γιάννης Μπιτζαράκης εξηγεί τα τέσσερα στάδια της επίθεσης, πώς λειτουργούν οι ενδιάμεσες δράσεις όπως οι αεροψεκασμοί, πώς μας επηρεάζουν έμμεσα ή άμεσα (π.χ. μεταβολή του καιρού, επηρεασμός της σκέψης) και πώς θα προστατευτούμε απ’ αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.