Καταπληκτικές αποκαλύψεις για τις παρενέργειες των εμβολίων και τους θανάτους που αυτά προκαλούν από τον ιατρό Αντωνίου Δημήτριο

Ο ιατρός κ. Αντωνίου Δημήτριος σε ομιλία του στο Λαύριο στις 9.07.2022 τραγικές αλήθειες, φονικές ενέργειες και παρενέργειες ιδίως στα παιδιά.

Το μόνο που θα προκαλέσουν τα εμβόλια είναι να παράξουν μεταλλάξεις. Το είπα και σε επιστολή στον Πρωθυπουργό και με έγραψε. Kαμμία απάντηση.

Ο ορός των εμβολιασμένων σε μελέτες δείχνει ότι είναι ελάχιστη η αντισωματική επίδραση των εμβολίων, αντίθετα, κάθε δόση επαυξάνει τις μεταλλαξιογόνες ιδιότητες του ιού. Κάθε δόση και νέα μετάλλαξη, ήδη βρισκόμαστε στην έκτη μετάλλαξη. Με τα εμβόλια φτάσαμε ο καθένας να κυνηγάει τον ίσκιο του. Κάθε μετάλλαξη όμως δημιουργεί λόγω αδυναμίας του ανοσοποιητικού να αντιδράσει, αύξηση της θνησιμότητας. Έτσι φτάσαμε στη μετάλλαξη Δέλτα. Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τον αριθμό των νεκρών του εμφυλίου πολέμου.

Όλη η αγραμματωσύνη των ιατρών είτε από άγνοια  είτε από ιδιοτέλεια έχει επιπέσει επάνω σας και όχι μόνo σας τρομοκρατεί αλλά σκοτώνει.  Αλλά δεν φταίνε μόνο οι ιατροί, φταίτε εσείς, είστε εσείς για τον καθημερινά αυξανόμενο αριθμό των νεκρών και ιδιαίτερα των παιδιών σας, είμαστε ένα κράτος νεκρών. ΚΙ εσείς οι γονείς είσαστε παιδοκτόνοι. Τα έχω πει στον εισαγγελέα, τα λέω παντού κι όμως δεν αντιδρά κανείς.

Παιδεία, σχολεία είναι νεκροταφεία, ξεχάστε τα. Πάρτε τις τύχες των παιδιών σας στα χέρια σας. Εννοώ να τους μάθετε τι είναι λογικό και τι παράλογο και να το ελέγχουν τα ίδια και να αποφασίζουν τι θα κάνουν. Να έχουν υψηλά κριτήρια  και όχι να εμβολιάζονται για 150 ευρώ και για να πάνε διακοπές στη Μύκονο. Σ’ αυτή την αθλιότητα μας έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στη Δημοκρατία ο καθένας είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει δεν είναι μέρος μιας μάζας τυφλής που υπακούει και υποκύπτει στη πίεση των πολλών ή της εξουσίας.

Και δεν είναι μόνο ότι τα εμβόλια προκαλούν μεταλλάξεις αλλά διασπείρουν, μολύνουν και μεταδίδουν τα νέα στελέχη και στους άλλους. Γι αυτό βλέπατε όσο αυξάνει ο αριθμός των εμβολιασμένων αυξάνει και ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων.. Μέχρι 1500 φορές μεταδίδουν σύμφωνα με μελέτες που έχω εδώ οι εμβολιασμένοι, σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους το μεταλλαγμένο ιό.

Τα mRNA εμβόλια άπαξ και ενεθούν θα πάνε και θα συγκεντρωθούν σε εκείνα τα όργανα τα οποία έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό πολλαπλασιασμού κι αυτά είναι τα γαμικά κύτταρα, δηλαδή στους όρχεις και στις ωοθήκες. Θα ενσωματωθούν επειδή είναι mRNA μέσα στο mRNA των σπερματοζωαρίων και των ωαρίων με απρόβλεπτες συνέπειες για τα νεογνά. Εδώ στα χέρια μου έχω δύο μελέτες πολύ σοβαρές της Pfizer η οποία αναφέρει ότι δύο ώρες μετά το εμβόλιο το 80% των ουσιών που εγχύθηκαν δια του τρυπήματος πάει στα σπερματοζωάρια και τα ωάρια.

Τι να πω για τις ψωρομαμάδες που με ύφος ελιτίστικο πάνε και εμβολιάζουν τα παιδιά τους;

Σας είπα ότι τα mRNA εμβόλια ενσωματώνονται στο DNA των ανθρώπων και το μεταλλάσσουν έχω μελέτες από το ΜΙΤ και τη Σουηδία. Με πήγαν σε δικαστήριο με μια μυστική μήνυση και με δικάσανε ότι έκανα παράβαση, παράνομη και λανθασμένη πληροφόρηση του λαού εν αγνοία μου παρά τον όγκο των αποδείξεων που τους πήγα. Με λίγα λόγια ότι έχω Altzheimer.

Έχω δυο μελέτες καθηγητών που λένε ότι οι καλλιέργειες των ιών της Astra Zeneca, Moderna και Johnson and Johnson έγιναν σε εμβρυικά κύτταρα εμβρύων ηλικίας 18 εβδομάδων που βγήκαν με καισαρική τομή και αφού τους αφαίρεσαν κύτταρα του αμφιβληστροειδούς και νεφρικά κύτταρα τι τα έκαναν; Ασφαλώς τα σκότωσαν, άλλο ένα έγκλημα.

Στα κύτταρα αυτά έκαναν κάτι καταπληκτικό, τα αθανατοποιήσανε. Πως; Έβαλαν πάνω στις κυτταρικές σειρές καρκινικούς ιούς και έτσι τα κατέστησαν αθάνατα, δεδομένου ότι μόνο τα καρκινικά κύτταρα δεν πεθαίνουν. Αυτοί οι ιοί μετέφεραν το DNA τους μέσα στα εμβρυικά κύτταρα και τα αθανατοποιήσανε. Στα εμβόλια λοιπόν αυτά της Astra Zeneca και της Johnson δεν μπορούν να απομονώσουν τα καρκινικά κύτταρα από τα εμβρυικά κι επομένως τα φέρνουν μέσα στο σώμα τους οι εμβολιασμένοι με κίνδυνο να παρουσιάσουν καρκίνους, λοιμώξεις και ηπατίτιδα (σ.γ.: αυτή που οι γιατροί την ονομάζουν ηπατίτιδα αγνώστου αιτιολογίας). Δεν είναι αγνώστου αιτιολογίας είναι κεκρυμμένης αιτιολογίας και οφείλονται στους ενυπάρχοντες ιούς των εμβολίων, στο DNA τους που μεταβιβάζεται με το τσίμπημα.

Αυτά τα κύτταρα της Astra Zeneca και της Johnson για να επιβιώσουν τα βάζουν σε έναν φορέα ιού χιμπαντζή. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο όπου μπαίνει κάποιος για να πάει κάπου. Αυτός ο ιός είναι αναπόσπαστο μέρος του εμβολίου και μπαίνει κι αυτός μέσα μας με το εμβόλιο. Ποιος είναι αυτός ο ιός; Είναι ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων. Αν κοιτάξετε το γονιδίωμα του ιού της ευλογιάς και του ιού μέσα στο εμβόλιο είναι ταυτόσημα κοιτάξετε τη μελέτη που έχω εδώ. Αυτή είναι ερευνητική ιατρική και αυτό είναι το ψώνιο μου όχι η τσέπη μου που είναι άδεια, η χαρά μου είναι να διαφωτίζω ανθρώπους σαν και σας φίλοι μου Θορικίτες ή Λαυριώτες.

Ευαγγελάτος Γεώργιος έκανε την απομαγνητοφώνηση.

Δείτε το βίντεο:

[1]Δημήτριoς Αντωνίου, χειρουργός Phd(Hon) , FRCS

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 26 Αυγούστου, 2022 στις 3:12 μμ
    • Απάντηση

    Θα μπορούσα μόνη μου να καθαρίσω κανά δυο τρεις μαφιόζους που εκβίασαν και εξανάγκασαν τον κόσμο να πάει να τρυπηθεί με τα θανατηφόρα ψευτοεμβολιΑ, Με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να φαίνεται σαν ατύχημα κι όχι σαν δολοφονία, αλλά ο Ιησούς Χριστός δεν μου επιτρέπει να κάνω κάτι τέτοιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.