Ψευδείς υποσχέσεις, επιπόλαιες εξηγήσεις, ανήθικες δικαιολογίες συγκάλυψης της καταστροφής που στοίχισαν αναπηρίες και θανάτους

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι παίρνουν πίσω τις αφηγήσεις-μυθεύματα με τα οποία πιπίλιζαν το μυαλό μας για τον COVID-19

Ένα από τα πιο εγκληματικά καθάρματα που ετοιμάζεται να ξεφύγει από τη Νυρεμβέργη Νο 2

BY Health 1+1 και Marina Zhang TIME 6 Αυγούστου 2022 PRINT

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στις ειδήσεις για τα πρόσφατα σχόλιά τους που φαίνεται να αντιστρέφουν προηγούμενα COVID-19 δημόσιας υγείας

Τόσο ο Δρ. Anthony Fauci , διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) όσο και η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID-19, Δρ. Deborah Birx , παραδέχτηκαν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν είναι ιδιαίτερα ικανά να αποτρέψουν τη μόλυνση, αντιστρέφοντας προηγούμενα COVID-19 -19 αφηγήσεις που υποστήριζαν ότι το εμβόλιο απέτρεψε την απόκτηση και τη μετάδοση της νόσου.

Η Birx είπε στο Fox News στις 22 Ιουλίου, ότι «ήξερε ότι αυτά τα εμβόλια δεν επρόκειτο να προστατεύσουν από τη μόλυνση…νομίζω ότι υπερβάλαμε τα εμβόλια».

Αυτή είναι μια σημαντική εναλλακτική, δεδομένου ότι προώθησε τα εμβόλια Moderna και Pfizer για τον COVID-19 όταν και στα δύο δόθηκε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στα τέλη του 2020.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια που έχουμε στο οπλοστάσιό μας για μολυσματικές ασθένειες. Και γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιώδης με το εμβόλιο», είπε η Birx σε ένα podcast του ABC εκείνη την εποχή.

Σε εκείνο το podcast, δεν έκανε καμία αναφορά σε ανησυχίες ότι τα εμβόλια ενδέχεται να μην προστατεύουν από μόλυνση.

Ο Fauci και η Birx έκαναν επίσης δηλώσεις που δείχνουν τα «ανοιχτά» μυαλά τους σχετικά με μια εργαστηριακή διαρροή ως πιθανή εξήγηση για την αρχική πηγή του ιού SARS-CoV-2.

Φαίνεται ότι τα μηνύματα σχετικά με τις πολιτικές υγείας για τον COVID-19 ανοίγουν, ή μήπως;

Epoch Times Photo
Ο Δρ. Anthony Fauci, αριστερά, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων μιλά δίπλα στην συντονίστρια ανταπόκρισης για την Task Force για τον κορονοϊό του Λευκού Οίκου, Δρ. Deborah Birx, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον στις 29 Απριλίου, 2020. (Mandel Ngan/AFP μέσω Getty Images)

Αλλάζοντας την αφήγηση γύρω από τα εμβόλια COVID-19

Τα μηνύματα δημόσιας υγείας σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του COVID-19 έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια των δύο ετών της πανδημίας.

«Πιστεύω ότι ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολίων κατά του COVID-19 είχε υποσχεθεί και εφαρμόστηκε πολύ ευρέως. Κανένα εμβόλιο κατά της αναπνευστικής νόσου δεν ήταν πολύ αποτελεσματικό στην ιστορία της ιατρικής», The Courage to Face COVID-19 δήλωσε στους The Epoch Times

Σκέφτηκε ότι οι ανατροπές από τον Φάουτσι και τον Μπιρξ επρόκειτο να αναιρέσουν τους γενικούς ισχυρισμούς που έκαναν οι υγειονομικοί αξιωματούχοι στην αρχή της πανδημίας.

Ο McCullough είπε ότι υπήρχαν τρεις μεγάλοι ψευδείς ισχυρισμοί στη συνολική αφήγηση του εμβολίου COVID-19.

«Ο πρώτος ισχυρισμός ήταν ότι το εμβόλιο θα σταματούσε τον ιό και οι άνθρωποι δεν θα αρρώσταιναν αν κολλούσαν τον ιό. Αυτό δεν συνέβη ποτέ με εμβόλιο γρίπης ή εμβόλιο πνευμονιόκοκκου», είπε ο McCullough.

Ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι το εμβόλιο εμπόδισε τους ανθρώπους από το να κολλήσουν τον COVID-19. Τα σχόλιά του επαληθεύτηκαν αργότερα από το Associated Press για υπερβολή.

“Ο επόμενος ψευδής ισχυρισμός είναι ότι τα εμβόλια θα σταματήσουν τη μετάδοση“, είπε ο McCullough.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021, λίγους μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του εμβολίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέφεραν ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού «διέκοψε τις αλυσίδες μετάδοσης».

Ωστόσο, σύντομα δημοσιεύτηκαν έγγραφα που έδειχναν ότι η ποσότητα του ιού που ανιχνεύθηκε σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ανθρώπους ήταν η ίδια. Δεδομένου ότι το ιικό φορτίο είναι ανάλογο με τη μολυσματικότητα, αυτό το εύρημα έδειξε ότι τα ποσοστά μετάδοσης θα ήταν τα ίδια ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού.

Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση τον Ιούνιο του 2021 δηλώνοντας ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μετάδοση.

US-NEWS-CORONAVIRUS-CDC-REVIEW-GET
Η Δρ Rochelle Walensky, Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, απαντά σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Υγείας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας για να εξετάσει την ομοσπονδιακή απάντηση στον COVID-19 και τις νέες αναδυόμενες παραλλαγές στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον, την 11 Ιανουαρίου 2022. (Greg Nash/Pool/AFP μέσω Getty Images)

Ο McCullough είπε ότι οι υγειονομικοί αξιωματούχοι έχουν πλέον καταλήξει στους τελευταίους ψευδείς ισχυρισμούς τους, συμπεριλαμβανομένου ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τη νοσηλεία και τον θάνατο.

Στην ανακοίνωση έγκρισης για το εμβόλιο Pfizer Comirnaty, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA έγραψε ότι «το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό στην πρόληψη του COVID-19 και δυνητικά σοβαρών εκβάσεων, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας και του θανάτου».

Στη Νέα Νότια Ουαλία, μια πολιτεία της Αυστραλίας, πάνω από το 96 τοις εκατό των ατόμων άνω των 16 ετών έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου για τον COVID-19, εκ των οποίων το 69 τοις εκατό έχει λάβει μια τρίτη δόση. Ωστόσο, οι στατιστικές για την υγεία της πολιτείας δείχνουν ότι η πλειονότητα των νοσηλειών, των εισαγωγών στη ΜΕΘ και των θανάτων σημειώθηκε στα εμβολιασμένα (βλέπε δημογραφικά (δεδομένα στο ακόλουθο pdf ), με την πλειοψηφία να εμφανίζεται σε άτομα που έκαναν τρεις ή τέσσερις εμβολιασμούς.

«Δεν υπήρξε ποτέ μια τυχαιοποιημένη δοκιμή όπου η νοσηλεία και ο θάνατος έχουν μειωθεί από το εμβόλιο…το μόνο που είχαμε είναι μια σειρά μεροληπτικών υπέρ των εμβολίων εγγράφων που δεν λαμβάνουν υπόψη την προηγούμενη ανοσία ή την έγκαιρη θεραπεία [που μειώνει τη νοσηλεία και τον θάνατο] », είπε ο McCullough.

Παρά τα ευρήματα από άλλες χώρες που δείχνουν ότι το εμβόλιο μπορεί να μην μειώνει τους κινδύνους νοσηλείας και θνησιμότητας, αυτός ο ισχυρισμός παραμένει επικρατών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Δρ Pierre Kory, πνευμονολόγος και ειδικός εντατικής θεραπείας, και ο πρόεδρος και επικεφαλής ιατρός της Front Line Critical Care Alliance για το COVID-19, έδωσε μια ανέκδοτη εξήγηση για το γιατί η ατζέντα νοσηλείας εξακολουθεί να είναι ισχυρή.

«Όταν ένας ασθενής μπαίνει σε ένα νοσοκομείο και δείχνει την κάρτα εμβολίου [COVID-19]… αν και (το νοσοκομείο) θα εισαγάγει τα δεδομένα της κάρτας εμβολίου, αυτή (η κατάσταση εμβολιασμού είναι) θαμμένη σε ένα νοσηλευτικό σημείωμα. Στην κύρια οθόνη, που τα κατηγοριοποιεί ως εμβολιασμένα ή μη, σε πολλά από τα συστήματα μπαίνουν ως άγνωστα», είπε ο Κόρι στους The Epoch Times. (Σ.γ.: Με λίγα λόγια αποφεύγουν να δηλώσουν ότι ο εισαχθείς ήταν εμβολιασμένος και αρρώστησε).

Οι λίγοι ασθενείς που υποβάλλονται ως «εμβολιασμένοι» είναι εκείνοι που εμβολιάστηκαν από γιατρό σε αυτό το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

«Θα σας πω λοιπόν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών στο νοσοκομείο έχει μια άγνωστη κατάσταση εμβολιασμού, και αυτό ερμηνεύεται σαν μη εμβολιασμένος, και γι’ αυτό το CDC αντλεί συνεχώς αυτά τα ανακριβή δεδομένα που δείχνουν  την δήθεν προστασία από το εμβόλιο… Δεν μπορώ να το αποδείξω, αν και Το έχω δει με τα μάτια μου και έχω συναδέλφους που το έχουν δει».

Μια σημαντική αφήγηση των εμβολίων κατά του COVID-19 που έχει δει αλλαγές είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Όταν κυκλοφόρησαν αρχικά, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna υποσχέθηκαν πάνω από 95 τοις εκατό αποτελεσματικότητα, με πάνω από 90 τοις εκατό αποτελεσματικότητα στη διακοπή της μετάδοσης του COVID-19 και της συμπτωματικής λοίμωξης 6 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Ωστόσο, μόλις εμφανίστηκαν οι παραλλαγές Delta και Omicron, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19 μειώθηκε δραματικά.

Μελέτες διαπίστωσαν ότι έως και 6 μήνες μετά τη δεύτερη δόση, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου Pfizer κατά των συμπτωματικών λοιμώξεων μειώθηκε στο 80%. Η Moderna μειώθηκε από 74 τοις εκατό αποτελεσματικότητα έναντι της παραλλαγής Alpha σε 67 τοις εκατό για την Delta.

Μόλις εμφανίστηκε η παραλλαγή Omicron, μελέτες έδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα έναντι των συμπτωματικών λοιμώξεων έπεσε σε αρνητικές τιμές έξι μήνες μετά τη λήψη δύο δόσεων είτε των εμβολίων Moderna είτε της Pfizer.

Epoch Times Photo
Συγκρίνοντας την ανοσία μεταξύ προηγούμενης μόλυνσης και εμβολιασμού Moderna, το μπλε είναι η προηγούμενη μόλυνση όπου η ανοσία κρατά πέραν των 12 μηνών, το πράσινο είναι δύο δόσεις και το κόκκινο είναι τρεις δόσεις, σύμφωνα με δεδομένα Weill Cornell Medicine–Qatar (The Epoch Times)
Epoch Times Photo
Συγκρίνοντας την ανοσία μεταξύ προηγούμενης μόλυνσης και εμβολιασμού Pfizer, το μπλε είναι η προηγούμενη μόλυνση, το πράσινο είναι δύο δόσεις και το κόκκινο είναι τρεις δόσεις όπου η άμυνα ενάντια στον ιό σε 30 μέρες έχει πέσει στο 44,7%, σύμφωνα με τα δεδομένα Weill Cornell Medicine–Qatar (The Epoch Times)

Πίσω στην αποστολή μηνυμάτων COVID-19

Εκτός από τη χρήση του εμβολίου, το πρόσφατο σχόλιο του Fauci στα μέσα ενημέρωσης έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενα μηνύματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και την ανοσία του COVID-19.

Τόσο ο Fauci όσο και η Ντέμπορα  Birx έκαναν πρόσφατα νέα δήλωση όπου παραδέχθηκαν ότι τα εμβόλια δεν ήταν πολύ αποτελεσματικά στην πρόληψη της μόλυνσης.

Ο Φάουτσι παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν «υπερβολικά καλά» από τη μόλυνση, αν και υποστήριξε ότι προσέφεραν καλή προστασία από σοβαρές ασθένειες. Σ.γ.: Με άλλα λόγια προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η Birx άφησε να εννοηθεί ότι οι ερευνητές γνώριζαν από την αρχή ότι το εμβόλιο δεν ήταν πολύ αποτελεσματικό στην προστασία από τη μόλυνση.

Ο Κόρι είπε ότι εξεπλάγη με την παραδοχή της Μπιρξ, αποκαλώντας την παραχώρηση της ως «μικρή ρωγμή στην πολύ συνεπή επί τόσο καιρό αφήγησή τους».

«Έχουν χρησιμοποιήσει πολλαπλές αφηγήσεις, αλλά αυτό στην πραγματικότητα κάνει πίσω σε μία από τις αρχικές αφηγήσεις…έλεγαν εδώ και αρκετούς μήνες στον κόσμο, γιατρούς και μη, ότι τα εμβόλια προστάτευαν [από τον ιό] για να ακούσουν τώρα ότι ήξεραν ότι δεν ήταν, νομίζω ότι είναι αρκετά αξιοσημείωτο.»

Ο Fauci αναγνώρισε επίσης τις διαταραχές της εμμήνου ρύσεως που παρατηρήθηκαν σε εμβολιασμένες γυναίκες.

«Λοιπόν, η εμμηνόρροια είναι κάτι που φαίνεται να είναι αρκετά παροδικό και προσωρινό, αυτό είναι ένα από τα σημεία», είπε ο Fauci σε μια εμφάνιση στο Fox News στις 25 Ιουλίου. «Πρέπει να το μελετήσουμε περισσότερο». Σ.γ.: Πάει να το περάσει ανάλαφρα το άθλιο υποκείμενο.

Τα σχόλιά του προκάλεσαν επικρίσεις και αγανάκτηση από μαιευτήρες και γυναικολόγους που έχουν παρατηρήσει σοβαρές περιπτώσεις διαταραχών της εμμήνου ρύσεως.

Η Δρ. Christiane Northrup, πρώην συνεργάτης του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων κατηγόρησε τον Fauci ότι απέρριψε «την εμπειρία χιλιάδων γυναικών», απορρίπτοντας τις περιπτώσεις με το «πρέπει να τη μελετήσουμε περισσότερο».

«Δυστυχώς τα προβλήματα εμμήνου ρύσεως που βλέπουμε δεν είναι καθόλου παροδικά και προσωρινά. Πολλές γυναίκες αιμορραγούν καθημερινά ή έχουν βαριές, ακανόνιστες, επώδυνες περιόδους για έναν ολόκληρο χρόνο. Και μερικές από αυτές έχουν περάσει πολύ καλά στην εμμηνόπαυση. Κάτι δεν πάει καλά εδώ», είπε στους The Epoch Times.

Ο Κόρι υπέθεσε ότι οι μικρές παραδοχές του Φάουτσι είναι «τακτικές» και απορριπτικές παρά ενδεικτικό σημάδι συμμετοχής σε ανοιχτή και ειλικρινή επιστημονική συζήτηση.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι στην υπηρεσία της συγκάλυψης αυτής της καταστροφής. Έκαναν λάθος σε αναρίθμητες πολιτικές», είπε ο Kory. «Δεν το βλέπω αυτό ως οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια να είμαι πιο ειλικρινής ή να δείξω περισσότερη ακεραιότητα».

Ο McCullough υπέθεσε ότι οι αξιωματούχοι «υπαναχωρούν επειδή γνωρίζουν ότι τα δεδομένα είναι συντριπτικά εναντίον τους διαψεύδοντας τους ψευδείς ισχυρισμούς τους και διότι η κοινή γνώμη έχει στραφεί εναντίον των εμβολίων».

Οι έρευνες του Κογκρέσου και της Γερουσίας για την ασφάλεια των εμβολίων έχουν επίσης ασκήσει πίεση στις υπηρεσίες υγείας.

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-WI) δημοσίευσε μια δήλωση στις 24 Μαρτίου 2022 ανακοινώνοντας ότι είχε στείλει 36 επιστολές στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων των Υπουργείων Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), FDA, CDC και NIAID αξιωματούχους υγείας για το εμβόλιο επίβλεψη.

Ο McCullough αποκάλυψε ότι ο Johnson έχει στείλει από τότε πολλές περισσότερες επιστολές, αλλά έχει «πετροβοληθεί» από τις υπηρεσίες υγείας.

Την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε η συνέντευξη στο Fox News, ο Fauci εθεάθη επίσης να κάνει μια εκπληκτική παραδοχή στο The Hill ότι η φυσική ανοσία πράγματι προστατεύει από τον COVID-19, παρά τους ισχυρούς ισχυρισμούς από το CDC ότι παρουσιάζει την εμβολιασμένη ανοσία ως προτιμήσιμη και καλύτερη. Σ.γ.:Άλλη μια παραπλανητική οδηγία που χρειάζεται βαριά τιμωρία γιατί την απεσιώπησε από τον αμερικανικό λαό.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι εάν μολυνθείτε, έχετε έναν βαθμό προστασίας από την επαναμόλυνση», παρατήρησε ο Φάουτσι σε βίντεο που κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου.

Αργότερα είπε ότι η προστασία που παρέχεται από τη φυσική ανοσία και τον εμβολιασμό «μειώνεται με μια χρονική περίοδο», η οποία είναι «πολύ, πολύ διαφορετική» από άλλες λοιμώξεις όπως η πολιομυελίτιδα, η ευλογιά και η ιλαρά.

Ο Fauci ισχυρίστηκε ότι τα άτομα που έχουν μολυνθεί και εμβολιαστεί έχουν την καλύτερη προστασία, περιγράφοντας αυτό το φαινόμενο ως «υβριδική ανοσία».

Ωστόσο, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine (NEJM) έδειξε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ της μείωσης της μόλυνσης στην υβριδική ανοσία και της φυσικής ανοσίας.

Η Δρ. Tracy Høeg, γιατρός με έδρα την Καλιφόρνια και σύμβουλος επιδημιολόγος για το Υπουργείο Υγείας στη Φλόριντα, έγραψε στο Twitter στις 23 Ιουνίου 2022 ότι το NEJM δείχνει ότι «η φυσική ανοσία (Α) παρέχει μεγαλύτερη προστασία από το vax (Β) έναντι μελλοντικής μόλυνσης , αλλά [η μελέτη] θέτει υπό αμφισβήτηση τον ίδιο τον απατηλό όρο περί «υβριδικής ανοσίας». μια επιπλέον δόση vax (C) δεν φαίνεται να προσθέτει πολλά στη φυσική [φυσική] ανοσία».

 

 

Ο Kory υποστήριξε ότι παρά τη μετατόπιση της αφήγησης του Fauci από την εμβολιασμένη ανοσία στην υβριδική ανοσία, τα μηνύματα «δεν έχουν αλλάξει».

«Η [Rochelle] Walensky και ο Fauci λένε εδώ και καιρό ότι πιστεύουν ότι ο εμβολιασμός και η φυσική ανοσία είναι καλύτερος από τη φυσική ανοσία. Αυτό δεν είναι νέο.”

τεχνικοί εργαστηρίου
Οι τεχνικοί εργαστηρίων μιλούν ενώ εργάζονται σε δείγματα που θα εξεταστούν για COVID-19 σε ένα εργαστήριο BGI στη Γουχάν της Κίνας, στις 6 Φεβρουαρίου 2020. (STR/AFP μέσω Getty Images)

Άνοιγμα στη Θεωρία του Εργαστηρίου και στις Αντιφάσεις Κλείδωμα

Ο Φάουτσι έκανε επίσης άλλες αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με τη διατήρηση ενός «ανοιχτού μυαλού» σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι ο ιός SARS-CoV-2 μπορεί να έχει διαρρεύσει από κινεζικό εργαστήριο, παρά τους μακροχρόνιους ισχυρισμούς ότι ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης.

«Έχουμε ανοιχτό μυαλό, αλλά φαίνεται πολύ ότι αυτό ήταν ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά κρατάτε ανοιχτό μυαλό», είπε ο Fauci στο Fox News στις 23 Ιουλίου.

Ομοίως, ο Fauci ισχυρίστηκε επίσης ότι ποτέ δεν συνέστησε lockdown στο πρόγραμμα “Rising” του The Hill όπου συμμετείχε.

“Πρώτα απ ‘όλα, δεν συνιστούσα να κλειδώσετε κανένα και τίποτα”, είπε ο Fauci στην εκπομπή, υποδηλώνοντας ότι ήταν μια σύσταση από το CDC.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2020, ο Φάουτσι συνέστησε δημόσια στον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «να κλείσει ολόκληρη τη χώρα», αν και δεν είναι σαφές τι εννοούσε, καθώς οι πρόεδροι δεν έχουν την εξουσία να θεσπίσουν σαρωτικά lockdown.

«Όταν έγινε σαφές ότι είχαμε εξάπλωση της κοινότητας στη χώρα… συνέστησα στον Πρόεδρο να κλείσουμε τη χώρα», είπε σε μια εκδήλωση με φοιτητές στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Fauci πρότεινε επίσης δημόσια πολλές φορές το 2020 ότι τα μπαρ και τα εστιατόρια θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι υπήρχε μια δυαδική επιλογή μεταξύ του ανοίγματος σχολείων ή μπαρ.

«Έχετε μια επιλογή—ή κλείστε τα μπαρ ή κλείστε τα σχολεία. Γιατί, αν έχετε κόσμο που συγκεντρώνεται στα μπαρ, είναι πιθανό να μείνετε κόκκινοι», δήλωσε ο επί χρόνια επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων τον Νοέμβριο του 2020.

Epoch Times Photo
Γονείς, δάσκαλοι και μαθητές διαμαρτύρονται για τις αυστηρές κι επιτακτικέςεντολές για μάσκα και εμβόλια στην Temecula, Καλιφόρνια, στις 22 Φεβρουαρίου 2022. (Ευγενική προσφορά της Stephanie Dawson)

Μετατόπιση της κοινής γνώμης και των πολιτικών για το μέλλον

Ο McCullough λέει ότι παρατηρεί αλλαγές τόσο στον δημόσιο όσο και στον επαγγελματικό λόγο σχετικά με τις πολιτικές υγείας για τον COVID-19 και ελπίζει ότι έρχονται περισσότερες αλλαγές.

«Δεν βλέπω καμία γιορτή για τα εμβόλια. Κανένας. Υπάρχουν διαδηλώσεις για την ελευθερία της υγείας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι άνθρωποι υποστηρίζουν τις πολιτικές τους ελευθερίες… Κανείς δεν είναι εκεί έξω που υποστηρίζει τα εμβόλια», είπε ο McCullough.

Αν και η απορρόφηση του εμβολίου για τους ενήλικες ήταν ισχυρή με πάνω από το 77 τοις εκατό των Αμερικανών άνω των 18 ετών να έχουν εμβολιαστεί , ο πρόσφατος εμβολιασμός για παιδιά κάτω των πέντε ετών έχει πολύ φτωχή πρόσληψη.

«Η πολύ χαμηλή απορρόφηση του εμβολιασμού στην παιδική ηλικία και στους νέους ενήλικες, νομίζω ότι είναι μια ένδειξη για τους Αμερικανούς που ανησυχούν πολύ για την έλλειψη ασφάλειας και την έλλειψη αιτιολόγησης για αυτά τα εμβόλια», δήλωσε ο McCullough.

Παρατήρησε επίσης αλλαγές στην κοινή γνώμη και στις κατευθυντήριες γραμμές για την έγκαιρη θεραπεία.

Από την έναρξη της πανδημίας, ο McCullough και ο Kory ήταν ενεργοί υποστηρικτές της χρήσης ιβερμεκτίνης και υδροξυχλωροκίνης ως πρώιμες θεραπείες για την πρόληψη της νόσου COVID-19. Παρά το γεγονός ότι το CDC και ο FDA διακηρύσσουν αυτά τα φάρμακα επικίνδυνα και μη ωφέλιμα, αναδυόμενες μελέτες από άλλες χώρες έχουν βρει ότι αυτά τα φάρμακα χρήσης εκτός ετικέτας είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για τον έλεγχο του COVID-19.

«Το μήνυμα για την έγκαιρη θεραπεία έχει βγει. Ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για να μας απογειώσει από αυτή τη μεγάλη κορυφή που είχαμε τον Ιανουάριο του 2021», είπε ο McCullough. «Η Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών πλησιάζει τώρα στα δύο χρόνια να έχει έναν οδηγό θεραπείας στο σπίτι ( pdf ).»

Ωστόσο, ο McCullough υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να δούμε μεγάλες αλλαγές στις πολιτικές υγείας και ανατροπή προηγούμενων αποφάσεων.

«Αυτό μοιάζει πολύ με τη σχέση μεταξύ του καπνίσματος και του καρκίνου του πνεύμονα. Υπήρχαν δεδομένα που υπήρχαν για περίπου 40 χρόνια, όπως προτάθηκε αρχικά από τον Sir Austin Bradford Hill, έναν επιδημιολόγο, ο οποίος είπε, με επίσημα στοιχεία και κριτήρια, ότι το κάπνισμα είναι αιτία για τον καρκίνο του πνεύμονα. Ήταν περίπου 40 χρόνια προτού επιτέλους υπάρξει αναγνώριση της σχέσης καρκίνου καπνίσματος», είπε ο McCullough.

«Το ίδιο ισχύει και με το πρόγραμμα εμβολίων. Διανύουμε τη δεύτερη χρονιά. είναι πλήρης αποτυχία. Προκαλεί μεγάλη ζημιά…και αναμένω ότι είναι πολύ νωρίς για αναγνώριση και διακοπή της δημόσιας ζημιάς που έγινε».

Ο McCullough περίμενε μια αλλαγή στα σημεία συζήτησης καθώς οι υγειονομικοί φορείς παρουσιάζουν εμβόλια «δεύτερης γενιάς» για τον COVID-19, δηλώνοντας ότι τα εμβόλια δεύτερης γενιάς θα είναι καλύτερα και ασφαλέστερα από τα πρώτα.

Ο Kory, ωστόσο, δεν ήταν αισιόδοξος για μεγάλες αλλαγές.

«Οι υπηρεσίες [υγειονομικής περίθαλψης] εργάζονται σε μεγάλο βαθμό στην υπηρεσία των κατασκευαστών εμβολίων και των φαρμακευτικών εταιρειών. Έτσι, τα επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα… είναι εδώ και πολύ καιρό ο φυσικός εχθρός, ουσιαστικά της φαρμακευτικής βιομηχανίας, και έχουν περάσει δεκαετίες επιτιθέμενοι σε επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα», είπε ο Kory.

«Δεν έχω αποδείξεις ότι αυτό το σύστημα πρόκειται να αλλάξει… Θα ήμουν σοκαρισμένος αν έβλεπα ότι οι υπηρεσίες υποστηρίζουν ένα επαναχρησιμοποιημένο φάρμακο».

Ο McCullough είπε ότι οι γιατροί αντιλαμβάνονται επίσης τις ασυνέπειες στα μηνύματα δημόσιας υγείας. Μια έρευνα που διεξήχθη σε 737 γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο του 2021 διαπίστωσε ότι το 10 τοις εκατό των γιατρών «δεν ήταν σίγουροι» για τα εμβόλια γενικά και λιγότερο από το 10 τοις εκατό ανέφεραν «κάπως ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη» στα εμβόλια Pfizer και Moderna.

Οι γιατροί αναφέρουν «χαμηλή εμπιστοσύνη» στο 30% περίπου για το εμβόλιο J&J.

Ωστόσο, μια έρευνα από την Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA) έδειξε ότι πάνω από το 96 τοις εκατό των γιατρών έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου για τον COVID-19.

«Η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών εξαπατήθηκαν για να κάνουν το εμβόλιο. Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ασφαλές…ότι είναι αποτελεσματικό…έτσι οι γιατροί δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν τους τραυματισμούς από τα εμβόλια λόγω του ψυχολογικού φόβου να καταλάβουν ότι το εμβόλιο βρίσκεται στο σώμα τους», κατέληξε ο McCullough.

Ο Zachary Stieber, ο Jack Phillips, ο Enrico Trigoso και η Rita Li συνέβαλαν σε αυτήν την έκθεση.

ΠΗΓΗ:https://www.theepochtimes.com/are-health-officials-backtracking-on-covid-19-narratives_4646119.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-08-26-2&utm_medium=email&est=YahSVewQIeW5zhMvJD3%2B2u5hJA0PHhD0eH9PPO%2BYd2P8YtM1kAu0%2BZwpUGa1WCgJ152a

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.