Γιώργος Κοντογιώργης έφα: Επωφεληθείτε της σοφίας και των γνώσεών του για την ανατροπή του κατεστημένου της οργής

Συνεχίζουμε τα μαθήματα του σοφού καθηγητή Γ. Κοντογιώργη:

Αν ζούμε τώρα σε μια συγκεκαλυμμένη δικτατορία… τυραννία, να γνωρίζουμε κατά πως λέγει ο Αριστοτέλης ότι…

Ζούμε την τυραννία αυτή τη στιγμή μέχρι να την αναντρέψουμε

Ζούμε την τυραννία αυτή τη στιγμή μέχρι να την ανατρέψουμε

και να φτάσουμε στον στόχο ο οποίος οφείλει να είναι :

Μάθημα 11ο

Μάθημα 11ο Ο πολιτικός ηγέτης κάνει βόλτα με ποδήλατο, εισηγείται δεν κυβερνά. Εισηγείται και ακούει το κοντανάσασμα του λαού. Δεν περιβάλλεται από σωματοφύλακες γιατί τρέμει την οργή του πλήθους και δεν φορά αλεξίσφαιρα γιλέκα…

Μάθημα 12ο. τρέμουν διότι 2 αιώνες φεουδαρχίας έιναι αρκετοί δεν πάειμ άλλο. Ή αυτοί ή εμείς στον Καιάδα της δικαιοσύνης ή της δικαστικο-πολιτικής διαπλοκής τους

Μάθημα 12ο. Τρέμουν διότι 2 αιώνες φεουδαρχίας έιναι αρκετοί δεν πάει άλλο. Ή αυτοί στον Καιάδα της δικαιοσύνης ή εμείς στον γκρεμό της δικαστικο-πολιτικής διαπλοκής τους

Μάθημα 13ο

Μάθημα 13ο Μας σώθηκε και η αριστερά, έβαλε κι αυτή το χέρι της στο βούλιαγμα της πατρίδας, για να αποδειχτεί ότι η πολιτική οφείλει να αλλάξει εκ βαθέων, είναι διεφθαρμένη και διάτρητη μέχρι τα μπούνια!

Μάθημα 14ο.Πονάει η ουσιαστική κι εν τω βάθει αλλαγή

Μάθημα 14ο.Πονάει η ουσιαστική κι εν τω βάθει αλλαγή.

Μάθημα 15ο. Αυστηρός έλεγχος κι όχι αποδοχή με κλειστά τα μάτια των συγκατανευσιοφάγων και ρουσφετοπατέρων

Μάθημα 15ο. Αυστηρός έλεγχος κι όχι αποδοχή με κλειστά τα μάτια των συγκατανευσιοφάγων και ρουσφετοπατέρων…

Γι αυτό με το ανεξέλεγκτο, καταντήσαμε να τους δώσουμε το δικαίωμα  να λεηλατήσουν ακόμα και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Μάθημα 16ο λεηλάτησαν τα πάντα

Μάθημα 16ο Λεηλάτησαν τα πάντα και στο τέλος έδωσαν στους ξένους ως και την εθνική κυριαρχία.

Μάθημα 17ο

Μάθημα 17ο Χωρίς κάθαρση και τιμωρία των εγκληματιών που χρεοκόπησαν τη χώρα και δολοφόνούν τους Έλληνες παντιοτρόπως, αλλαγή ουσιαστική δεν γίενται.

Μάθημα 18ο. Προτάγματα αλλαγής για να γίνει η ανατροπή δεν υπάρχουν άλλα παό τα εξής πέντε. Τιμωρία των ενόχω, Εθνικό νόμισμα, έξοδος από την γερμανοκρατούμενη Ε.Ε., τιμωρία των ενόχων νέο σύνταγμα από εθνιοσυνέλευση.

Μάθημα 18ο. Προτάγματα αλλαγής για να γίνει η ανατροπή και να βρφεθεί διέξοδος δεν υπάρχουν άλλα από τα εξής πέντε. Τιμωρία των ενόχων, Εθνικό νόμισμα, έξοδος από την γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. Μονομερής διαγραφή του χρέους ως γενοκτόνου και αφανιστικού ενός ολόκληρου λαού κατά το διεθνές δίκαιο, νέο σύνταγμα από Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Μάθημα 19ο. Οστρακισμός

Μάθημα 19ο. Οστρακισμός

Μάθημα 20ο Το πρωτοποριακό Σύνταγμα ήταν κι αυτό ελληνικής έμπνευσης, στην εφαρμογή πάσχουμε

Μάθημα 20ο Το πρωτοποριακό Σύνταγμα ήταν κι αυτό ελληνικής έμπνευσης, στην εφαρμογή πάσχουμε

Μάθημα 21ο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και την τελευταία ευκαιρία για ουσιαστική αλλαγή γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μιαν νέα δεξιά, καπιταλιστική εκδοιχή.

Μάθημα 21ο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και την τελευταία ευκαιρία για ουσιαστική αλλαγή γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μιαν νέα δεξιά, καπιταλιστική εκδοιχή.

Συμπέρασμα : Σε παλιούς ασκούς δεν βάζουμε νέο κρασί θα αχρηστευθεί και θα ξινίσει. Αλλαγή συνειδητότητας, ψυχική ωριμότητα κι ενσυναίσθηση με συναισθηματική αφομοίωση του εγώ και του πλησίον, είναι η λύση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.