Πρόσκληση για συμμετοχή σε Συνέδριο με τους καλλίτερους επιστήμονες στον Νοξβιλ του Τενεσί

Αγαπητοί φίλοι,

Η Παιδική Υγεία Άμυνας (CHD) με υπερηφάνεια ανακοινώνει το εναρκτήριο συνέδριό μας στις 23 – 24 Οκτωβρίου στο Νόξβιλ του Τενεσί!

Παρακαλούμε όπως ο Robert F. Kennedy, Jr., CHD και κορυφαίοι ειδικοί καθώς συζητάμε για το The Path Forward: Uniting to Create a Better World.

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο για την Υγεία και Προστασία των παιδιών

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της αλήθειας, των θεμελιωδών ελευθεριών και του δικαιώματός μας στη σωματική αυτονομία. Ωστόσο, η παλίρροια γυρίζει. Το κοινό γνωρίζει ότι έχει εξαναγκαστεί, παραπλανηθεί και του είπαν ψέματα καθώς συμβαίνει μια μεγάλη αφύπνιση. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε αυτό το ξύπνημα και που μοιραστήκατε αληθινές πληροφορίες για να βοηθήσετε τους ανθρώπους του κόσμου να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για την υγεία και τη ζωή τους.

Ελάτε μαζί μας για δύο ημέρες κοινότητας, σύνδεσης, γνώσεων και ενθάρρυνσης καθώς ενωνόμαστε και συζητάμε για την πορεία προς τα εμπρός για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Αυτή η εμπνευσμένη εκδήλωση περιλαμβάνει προσωπικό της Παιδικής Υγείας Άμυνας, καταξιωμένους ιατρούς και νομικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και κορυφαίους υποστηρικτές της ιατρικής ελευθερίας.

Μάθετε τα πιο πρόσφατα από τους Robert F. Kennedy, Jr., Mary Holland, JD, Catherine Austin Fitts, Brian Hooker, Ph.D., Robert Malone, MD, Paul Marik, MD, Pierre Kory, MD, Robert Barnes, Esq., και πολλοί άλλοι!

Το συνέδριο ολοκληρώνεται με μια προβολή του νέου ντοκιμαντέρ, The Real Anthony Fauci, και συζήτηση με τον RFK, Jr. για το επερχόμενο βιβλίο του, The Wuhan Cover-Up.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την επόμενη γενιά με την κοινή μας δέσμευση να υπερασπιστούμε την αλήθεια, την ελευθερία και την υγεία των παιδιών.

Επισκεφτείτε τη σελίδα προορισμού του συνεδρίου μας για να εγγραφείτε στην εκδήλωση και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την υποστήριξη,

Η Ομάδα Προστασίας Υγείας των Παιδιών

ΠΗΓΗ:https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGqQJqHFgwrNNwZDFcbZBsHNHJH

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.