Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid-19. Μέρος 2ο

 

Πρόλογος

Από την εισαγωγή του διεθνούς προγράμματος «εμβολιασμού» covid-19 που ανατέθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον Δεκέμβριο του 2020 και προωθήθηκε από τους βασικούς παραγωγούς των «εμβολίων» covid-19 – Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Janssen, υπήρξε έλλειψη επιστημονικής συναίνεσης σχετικά με το αν αυτά τα χαρακτηρισμένα φαρμακευτικά προϊόντα είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», είναι πράγματι πειραματικά, καθώς δεν έχουν διεξαχθεί μακροπρόθεσμες μελέτες υγείας για την αξιολόγηση του αντίκτυπου αυτών των Covid-19 «εμβολίων» και αν υπάρχει αιτιολόγηση για την παραβίαση της υγειονομικής αυτονομίας του παγκόσμιου πληθυσμού από τον ΠΟΥ και τις εθνικές κυβερνήσεις με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας; Στην πραγματικότητα, επιστήμονες όπως ο Δρ Geert Van de Bossche, (ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός επί των εμβολίων) [1], ο καθηγητής Luc Montagnier (ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος και νομπελίστας για την ανακάλυψη του HIV) [2] και ο Δρ Sucharit Bhakdi (πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz) [3-4] υποστηρίζουν ότι τα «εμβόλια» Covid-19 δεν είναι «ασφαλή» και «αποτελεσματικά», είναι πειραματικά με την επιβολή υποχρεωτικοτικού εμβολιασμού από τον ΠΟΥ και τις υποταγμένες εθνικές κυβερνήσεις, αποτελώντας απειλή για τη Δημοκρατία και τις Πολιτικές Ελευθερίας καθώς και παραβίαση της αυτονομίας της υγείας. Αντίθετα, οΜπιλ Γκέιτς (Αμερικανός μεγιστάνας των επιχειρήσεων και ιδρυτής της GAVI της παγκόσμιας συμμαχίας εμβολίων) [5], ο Άλμπερτ Μπουρλά (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer) [6] και ο Δρ Άντονι Φάουτσι (διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και ο Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ) [7] υποστηρίζουν ότι το διεθνές πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της Covid-19 είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της «Πανδημίας» του covid-19 και των αναδυόμενων παραλλαγών Covid-19.

Θνησιμότητα και νόσος μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο Covid-19

Εν τωύτοις, οι θάνατοι και οι σοβαρές βλάβες που άλλαξαν τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα «εμβολίου» Covid-19 (από Ρfizer, Moderna, AstraZeneca και Jannsen) όπως καταγράφηκαν από τις επίσημες ευρωπαϊκές (EudraVigilance) και αμερικανικές (Vaers/CDC) βάσεις δεδομένων βρίσκονται επί του παρόντος στις δεκάδες χιλιάδες και εκατομμύρια αντίστοιχα. τις 4 Ιουνίου 2022, το EudraVigilance έχει αναφέρει 45.316 νεκρούς και πάνω από 4 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες (4.416.778) εκ των οποίων το 45,1% είναι σοβαρές που απαιτούν νοσηλεία [8-9]. Επιπλέον, το VAERS/CDC από τις 24 Ιουνίου 2022 έχει αναφέρει 29.162 θανάτους και πάνω από 1 εκατομμύριο ζημιωθέντες (1.314.594) [10-11] αλλά μη αποζημιωθέντες.

Η μελέτη του Harvard Pilgrim, η πιο ολοκληρωμένη και διαφανής έρευνα έως σήμερα, εκτιμά ότι λιγότερο από το 1% των βλαβών και των θανάτων που προκλήθηκαν από εμβόλια μπορεί να καταγραφούν λόγω πολλαπλών ανασταλτικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της διστακτικότητας των ασθενών να αναφέρουν, την έλλειψης συστηματικής καταγραφής και την ιατρικά/κυβερνητικά θεσμοθετημένη άσκηση πίεσης/δόγματος [12]. Επιπλέον, οι επίσημοι αριθμοί που επίσης καταγράφονται είναι πιθανό να αποτελεί μια μεγάλη υποεκτίμηση, όπως ανέφερε ο Δρ Zelenko και πολλαπλές άλλες μελέτες [13].

Εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο μετά τον εμβολιασμό με το πειραματικό φαρμακευτικό προϊόν «εμβολίου» covid-19 έχουν υποστεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως τεκμηριώνεται στις βάσεις δεδομένων VAERS και EudraVigilance [8-11], συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής φλεγμονής (περικαρδίτιδα και μυοκαρδίτιδα), της θρόμβωσης, των αυτοάνοσων διαταραχών, της καρκινογένεσης, των αναπαραγωγικών διαταραχών και της νευρολογικής δυσλειτουργίας. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Scientific Reports το 2022 [14] από το Ισραήλ, (μία από τις πιο υψηλά εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, με το 80% του επιλέξιμου πληθυσμού να έχει λάβει τρεις δόσεις του «εμβολίου» Covid-19 [15]) κατέγραψε δραστική αύξηση των επειγόντων καρδιακών επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής ανακοπής και του οξέος στεφανιαίου συνδρόμου. Επιπλέον, σύμφωνα με το VAERS, υπήρξε αύξηση 684% στα παιδιά κάτω των 18 ετών, που απέκτησαν καρδιακές παθήσεις μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο Covid-19, σε σύγκριση με όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για την κάθε ηλικιακή ομάδα τα προηγούμενα 30 χρόνια [16]. Συμπεριλαμβανομένων σε αυτό το σύνολο δεδομένων από το VAERS ατόμων ηλικίας έως των 40 ετών, υπάρχει αύξηση 871% στην καρδίτιδα, μετά την έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Covid-19 από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τις 24 Ιουνίου 2022, σε σύγκριση με δεδομένα από όλα τα άλλα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια [16-17].

Το ίδιο ίσχυε και για τα περιστατικά μη φυσιολογικής πήξης/θρόμβωσης αίματος που αναφέρθηκαν μετά τον «εμβολιασμό» της Covid-19. Για παράδειγμα, τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τις 24 Ιουνίου 2022 που εισήχθησαν στο VAERS για εμβόλια COVID-19 τους τελευταίους 18 μήνες απαριθμούν 23.294 περιπτώσεις θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος), με αποτέλεσμα 1095 θανάτους, 1626 μόνιμες αναπηρίες και 4.409 απειλητικά για τη ζωή γεγονότα [10-11, 18]. Αντίθετα, όλα τα άλλα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, καταγράφουν 515 περιπτώσεις θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος), με αποτέλεσμα 19 θανάτους, 68 μόνιμες αναπηρίες και 116 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα [10-11, 18].

Ως εκ τούτου, τους τελευταίους 18 μήνες μετά το πειραματικό «εμβόλιο» Covid-19/SARS-Cov2, υπήρξαν 45 φορές περισσότερες περιπτώσεις θρόμβων αίματος και 58 φορές περισσότεροι θάνατοι από θρόμβους αίματος, σε σύγκριση με ό περιπτώσεις θανάτων λόγω θρομβώσεων του αίματος μετά από όλα τα άλλα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια. Η VAERS ανέφερε επίσης 4.292 θανάτους εμβρύων μετά τον «εμβολιασμό» covid-19 τους τελευταίους 18 μήνες σε αντίθεση με 2.618 καταγεγραμμένους θανάτους αγέννητων μωρών για τα 30 χρόνια πριν από την έγκριση των εμβολίων Covid-19 τον Δεκέμβριο του 2020 [19], με όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια (μη συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19). Ως εκ τούτου, κατά μέσο όρο υπάρχουν 86 θάνατοι εμβρύων ετησίως μετά από εμβόλια εκτός Covid, σε σύγκριση με 2861 εμβρυϊκούς θανάτους ετησίως μετά από εμβόλια Covid-19, ήτοι 33 φορές αύξηση.

Σύμφωνα με την Eudravigilance υπήρξαν 4.184 περιπτώσεις όγκων (τόσο καλοήθων όσο και κακοήθων νεοπλασμάτων) μετά από εμβολιασμό είτε με τα «εμβόλια» Ρfizer, Moderna, AstraZeneca και Jannsen Covid-19, με 389 θανάτους, μετά τις

ογκογενετικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις «εμβολίων» [8-9]. Στην πραγματικότητα, ο Dr Ryan Cole, ο Ιατρικός Διευθυντής της Cole Diagnostics παρατήρησε μια 20πλάσια αύξηση του ανθρώπινου καρκίνου του ενδομητρίου στους προηγουμένως υγιείς ασθενείς του μετά από ένεση με το «εμβόλιο» Covid-19 [20]. Ο Δρ Ryan Cole σημείωσε επίσης μια δραστική μείωση της φυσικής ανοσίας μετά τον εμβολιασμό των ασθενών του με το «εμβόλιο Covid-19», με απότομη πτώση του επιπέδου των ζωτικών κυττάρων των Natural Killers (τα οποία καταπιέζουν το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων) [20].

Συμφωνώντας με τα ευρήματά του, ο Δρ Nathan Thompson, κατέγραψε μείωση 59% στο επίπεδο των λεμφοκυττάρων (CD8, CD4 Τ-κύτταρα και των Natural Killer Cells) μετά τη δεύτερη πειραματική λήψη Ρfizer, από έναν ασθενή που είχε προηγουμένως ένα λειτουργικό και υγιές ανοσοποιητικό σύστημα [21].

Πρόσφατες μελέτες έχουν επίσης επιβεβαιώσει ότι η ανοσία μειώνεται μετά τον εμβολιασμό με το πειραματικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech με μείωση της ανοσοαπόκρισης TLR4 (Υποδοχέας τύπου Toll 4) και TRL7/8 [22] και μείωση του αριθμού των CD4 Τ κυττάρων συνοδευόμενη από μείωση της απόκρισης ιντερφερόνης τύπου1 [23]. Η ανοσοαπόκριση TLR4 είναι ζωτικής σημασίας για την καταστολή του σχηματισμού καρκινικών κυττάρων.

Μεταβολές στο DNA από τα «Εμβόλια» covid-19. Επιστημονικές μελέτες αξιολογημένες από ομοτίμους καθηγητές

Έχει αποδειχθεί ότι τα «εμβόλια» covid-19 προκαλούν άμεσα αλλοιώσεις στο ανθρώπινο DNA. Σε μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Lund στη Σουηδία που δημοσιεύθηκε σε τρέχοντα ζητήματα μοριακής βιολογίας, διαπιστώθηκε ότι το

εμβόλιο mRNA της Pfizer BNT162b είναι σε θέση όχι μόνο να εισέλθει σε μια ανθρώπινη σειρά ηπατικών κυττάρων, αλλά και να μεταγράφεται αντίστροφα στο DNA γρήγορα, μόλις 6 ώρες μετά τη θεραπεία με το εμβόλιο mRNA της Pfizer [24]. Το γεγονός ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να αλλάξουν το DNA ενός ατόμου διαψεύδεται τόσο από το CDC, τον ΠΟΥ όσο και από τις εθνικές κυβερνήσεις [25-27].

Εντούτοις έχει αποδειχθεί ότι η παρουσία του DNA της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV2 στο γονιδιωματικό DNA των ανθρώπινων κυττάρων πραγματοποιείται μέσω της αυξημένης γονιδιακής έκφρασης του LINE-1 (Ανθρώπινη ενδογενής αντίστροφη μεταγραφάση μακράς διασποράς πυρηνικό στοιχείο-1). Στην πραγματικότητα, η μελέτη έδειξε ότι 6 ώρες μετά τη θεραπεία με το εμβόλιο mRNA της Pfizer BNT162b, η έκφραση LINE-1 είναι σχεδόν 3 φορές υψηλότερη από τον έλεγχο εκτός εμβολίου. Η ΓΡΑΜΜΗ-1 είναι μια ενδογενής αντίστροφη μεταγραφάση που είναι σε θέση να αντιστρέψει τη μεταγραφή του mRNA της Pfizer που κωδικοποιεί την ακίδα της πρωτεΐνης S1 σε DNA εντός των ανθρωπίνων κυττάρων [24].

Επιπλέον, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διάσημο περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), έδειξε ότι το SARS-CoV2 RNA μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα και μπορεί να ενσωματωθεί στο γονιδίωμα των ανθρώπινων κυττάρων [28]. Στην πραγματικότητα, στην έκθεση αξιολόγησης των Pfizer/BioNTech σχετικά με το προϊόν εμβολίου mRNA «Covid-19» δεν παρασχέθηκαν μελέτες γονοτοξικότητας ή καρκινογένεσης [29]. Σε μοριακό επίπεδο, η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2/Covid-19 έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει την αποκατάσταση της βλάβης του DNA εμποδίζοντας την πρωτεΐνη επιδιόρθωσης του DNA BRCA1 και αναστέλλοντας έτσι τον ανασυνδυασμό V(D)J, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και το σχηματισμό μιας ποικίλης σειράς λεμφοκυττάρων [30].

Μια σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Viruss αποκαλύπτει τον «πιθανό μοριακό μηχανισμό με τον οποίο η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να εμποδίσει την προσαρμοστική ανοσία» και υπογραμμίζει τις πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις των εμβολίων με βάση την πρωτεΐνη ακίδα [30].

Για μια πιο λεπτομερή ανάλυση της παθολογίας, της νόσου και της θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό με το «εμβόλιο» Sars-CoV-2 (Covid-19) ανατρέξτε στο βιβλίο με τίτλο «Αυτόνομη και διαφανής επιστημονική έρευνα στην εποχή του Covid-19» [31].

Η παρουσία οξειδίου του γραφενίου στο «εμβόλιο» Covid-19

Λόγω του τεράστιου αριθμού θανάτων και του πλήθους των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την ένεση με τα «εμβόλια» Covid-19 από τον Δεκέμβριο του 2020, όπως αναφέρεται στις βάσεις δεδομένων VAERS και Eudravigilance, ένας μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων ερευνητών, έχουν πραγματοποιήσει σχολαστική έρευνα για να αποκαλύψουν το περιεχόμενο των εμβολίων Covid-19, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη μικροσκοπία, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής μικροσκοπίας, του φωτεινού πεδίου / μικροσκοπίας σκοτεινού πεδίου, ηλεκτρονική μικροσκοπία καθώς και φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας [32-36]. Πολλές ερευνητικές ομάδες αποκάλυψαν την παρουσία μεγάλων ποσοτήτων οξειδίου του γραφενίου (το οποίο είναι γνωστό ότι είναι γονοτοξικό και κυτταροτοξικό) παρουσία των φιαλιδίων «εμβολίου» covid-19 από τη Moderna, την Pfizer, την AstraZeneca και το Jannsen από εργαστήρια στην Ισπανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αργεντινή [32-36]. Στην πραγματικότητα, η παρουσία οξειδίου του γραφενίου στα φιαλίδια «εμβολίου» της Pfizer αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από την ερευνητική ομάδα του καθηγητή Dr. Pablo Campra, καθηγητής επί 19 σχεδόν χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Almera στην Ισπανία[32]. Στη συνέχεια, ο Δρ Robert Young στις ΗΠΑ επαλήθευσε την παρουσία οξειδίου του γραφενίου στα προαναφερθέντα «εμβόλια» Covid-19, καθώς και τον εντοπισμό της παρουσίας πολλαπλών τοξικών βαρέων μετάλλων (συμπεριλαμβανομένου του καδμίου, του χρωμίου και του μολύβδου) και παρασίτων (όπως το Trypanosoma Cruzi) [33].

Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το «εμβόλιο» Covid-19 εκπέμπουν στη συχνότητα Bluetooth, αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τον Dr. Luis Benito MD PhD (ιατρός με διδακτορικό στη Μοριακή Βιολογία) ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο Covid-19 διαθέτουν 12ψήφια διεύθυνση MAC, η οποία μπορεί να ανιχνευθεί μέσω Bluetooth[37]). Τα πειράματά του επαναλήφθηκαν με περισσότερους από 137 ασθενείς [37]. Αυτά τα ευρήματα έχουν επίσης επιβεβαιωθεί στο Μεξικό από τον Dr Pedro Chávez Zavala MD τον Πρόεδρο της COMUSAV Mexico (Coalicion Mundial Salud y Vida), ο οποίος διαπίστωσε ότι τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί με το «εμβόλιο» Covid-19 εξέπεμψαν μια συχνότητα που ανιχνεύθηκε από το Bluetooth. Η 12ψήφια διεύθυνση Mac που εντοπίστηκε σε κάθε εμβολιασ-μένο άτομο δεν αντιστοιχεί σε καμία καταχωρημένη συσκευή, αυτό επιβεβαιώθηκε με τον έλεγχο των βάσεων δεδομένων διευθύνσεων MAC. Όλα τα πειράματά του διεξήχθησαν σε μια γεωγραφικά απομονωμένη περιοχή του Μεξικού, με τις μεμονωμένες δοκιμές να μην έχουν κινητές ή ηλεκτρικές συσκευές γύρω σε καμία σε κοντινή απόσταση [38]. Βρήκε επίσης σήματα Bluetooth που προέρχονταν από νεκρά άτομα σε Νεκροταφεία μόνο από εκείνους που είχαν πεθάνει από τον Ιανουάριο του 2021 (με την έναρξη του παγκόσμιου προγράμματος εμβολιασμού Covid-19) ενώ δεν εκπέμπονταν σήματα bluetooth από εκείνους που είχαν πεθάνει πριν από το 2021.

Στην πραγματικότητα, η πιθανή παρουσία της Νανοτεχνολογίας με τη μορφή νανο-δρομολογητών έχει εντοπιστεί σε μια πρόσφατη μελέτη με τίτλο «Μικροδομές στα εμβόλια Covid: Ανόργανοι κρύσταλλοι ή ασύρματο δίκτυο νανοαισθητήρων [39]; ” με τις εικόνες να δημοσιεύονται στην πύλη της έρευνας. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των «εμβολίων» του SARS-CoV-2 (Covid-19) δείτε τις σελίδες 22-29 του βιβλίου με τίτλο «Αυτόνομη και διαφανής επιστημονική έρευνα στην εποχή του Covid-19» [31]. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων για τον έλεγχο της θνησιμότητας του μεμονωμένου εμβολίου Covid-19 με καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες και θνησιμότητα. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο μας. Πόσο κακή είναι η παρτίδα μου; (https://www.howbadismybatch.com/), όπου ένα εμβολιασμένο άτομο μπορεί να εισαγάγει τον αριθμό παρτίδας για να εντοπίσει την τοξικότητα του φιαλιδίου «εμβολίου» Covid-19 με το οποίο έχει εμβολιαστεί [40].

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.